Gandzia Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 A jak tam praca nad rozdziałem ? Prace trwają, ale z powodu że nie miałem weny, dlatego jak na razie idą wolno. Na szczęście wena wraca (czytaj - nie mogę znaleźć myszki, więc nie mam jak grać w Stalkera), więc powinny ruszyć z kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Eh, znowu muszę dać double posta, co za czasy... Tak czy inaczej, cieszcie się i radujcie (?), albowiem: Rozdział V Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Kolejny bardzo dobry rozdział. Wojna "rozkręca" się na dobre i super. Czekam na nowe opisy bitew. Akcja jest bardzo przemyślana pod względem logicznym, zostały uzupełnione wątki poruszone w poprzednich rozdziałach. Przyjemnie się czyta. Nawet nie ma czego skrytykować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 jest kolejny rozdział! :-D bardzo dobre opisy, sporo polityki no i akcja! moim zdaniem tylko trochę naciągane jest to że syn cara zakochał się ot tak od pierwszego wejrzenia w lunie. to jednak mimo wszystko jest kucyk z rodziny koniowatych, no i bronym też pewnie nie był Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 jest kolejny rozdział! :-D bardzo dobre opisy, sporo polityki no i akcja! moim zdaniem tylko trochę naciągane jest to że syn cara zakochał się ot tak od pierwszego wejrzenia w lunie. to jednak mimo wszystko jest kucyk z rodziny koniowatych, no i bronym też pewnie nie był Ja to widzę mniej więcej tak pewnie mu ktoś coś dolał do piwa i dlatego się w niej zakochał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jak dla mnie wszystkie są bardzo fajne, choć jak narazie rozdział 3 wygrywa, lepszego od niego jak na razie nie napisałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Uwaga, stało się. Aktualizacja! Rozdział VI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Super:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 yay! będzie wojna! a jako że wtedy carska rosja nie była fajna nie daję sprzeciwu dla inwazji. tylko nic nie ma o tym co się dzieje w equestrii :-( no nic, mam nadzieję że dalszy ciąg niedługo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 To jest czysta epickość. Husaria, kucze syny, po prostu rozsadzenie głowy! To jest świetne i czekam na więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Nowy rozdział jest ciekawy, napisany z humorem- uśmiałem się czytając. Po prostu jest bardzo dobry. Znów nie straciłem czasu na czytanie. Była to raczej czysta przyjemność i urozmaicenie w pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zatem małe pytanko, kiedy planujesz coś nowego? Bo jednak już miech temat stoi nieruchomo niczym tatarzyn pod Krakowem ;p Na razie zobaczyłem tylko I rozdział, ale już widzę, że daje radę i jest fajny jak oryginał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Przeczytałem całość i mam szczerą nadzieję, że zobaczymy wkrótce kolejne rozdziały, ze sporą zawartościa Kozaków. Klimat oryginału utrzymany, wydarzenia ciekawe, bohaterowie fenomenalni - tylko tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Gandzia, kiedy będzie następny rozdział bo nie mogę się doczekać dalszej części? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Cierpliwości, pracuję nad tym. Oraz nad kochanymi egzaminami z historii XIX wieku. Nowy rozdział teoretycznie powinien ukazać się w ten weekend, jak nie - to w przyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) Eh, co za czasy, żeby człowiek musiał dawać double posty... Anyway, mam dla was małe opowiadanie: W pięknym kraju nad Wisłą przyjęło się, że przed wejściem do cudzego domu wypada zapukać i poczekać, aż gospodarz otworzy drzwi. Problem polegał na tym, że moi goście nie znali tego obyczaju. Wpadli do środka, wyważając drzwi kopniakiem. Było ich trzech, w tym - o zgrozo - dwóch bliźniaków. - Gandzia, bałwanie! Do roboty! - powiedział jeden z nich. - Zaraz, Giedajłow, zajęty jestem. Lannisterowie coś kombinują... - odpowiedziałem. - To niech se kombinują! - krzyknął drugi z rodzeństwa, wyłączając laptopa. - Idź ty lepiej wyjrzyj przez okno! - No co, okno jak okno... O w mordę - stwierdziłem, widząc zebrany na ulicy przed moim domem tłum, uzbrojony w widły i pochodnie. Ktoś przyniósł nawet transparent z napisem: "Dzie jest rosdział!" - Długo już tak tam stoją? - Będzie ze dwa miesiące... - Ojej. Czekajcie, zaraz ich rozpędzę - powiedziałem i otworzyłem okno, ukazując się tłumowi. - Ludzie! - zacząłem. - Raczcie wybaczyć opóźnienie drobne, jakie nastąpiło w publikowaniu mojego opowiadania, jednak sesja, która w tym roku napięta jest wielce, wcześnie w tym roku nadeszła, toteż każdą wolną chwilę na nauce spędzać muszę. Macie tutaj za to link do nowego rozdziału! Tak jest! Rozdział VII - https://docs.google.com/document/d/1lbhrm9K9CgbAs0BSk2_WFeBIpOBJysRSY_WuLy_t9co/edit Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Gandzia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) no. długo to trwało ale tłum się chyba uspokoił. kozaków co prawda nie było ale mamy ładnie opisaną bitwę i wreszcie ciąg dalszy wydarzeń eee nie umiem krytykować oczywiście czekam na ciąg dalszy. mam nadzieję że szybciej pójdzie! Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Oj czekamy, czekamy. Rozdział bardzo dobry, czytałem z przyjemnościa. Bardzo miło ujrzeć, że nie wszystko idzie tak jakby sobie wymarzyli pozytywni bohaterowie. Chcemy więcej (przyjdę z łopatą, nie z widłami ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Warto było czekać. Kolejny dobry rodział. Wyglada jakby wszytsko sprzymierzyło się przeciwko naszym bohaterom. Twierdze padają, wojsko przegrywa, ponosi liczne straty. A Twi cały czas w drodzę... Wydaje się, że gorzej juz być nie może, ale o tym dowiemy się w nowym rozdziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Wyglada jakby wszytsko sprzymierzyło się przeciwko naszym bohaterom. Twierdze padają, wojsko przegrywa, ponosi liczne straty. A Twi cały czas w drodzę... Wydaje się, że gorzej juz być nie może Czyli Polacy są w swoim żywiole :> Autorze, pisz dalej. Uwielbiam Twój styl i w ogóle cały ten odjechany pomysł na skrzyżowanie Sienkiewicza z kucami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Opinia, opinia!Yessss!!! Choć to human, to I-D-E-A-L-N-Y!(Łechtam... ale prawie idealny, ideałów nie ma) Jak pierwsza część. Zaprawdę powiadam, że kocham historie. Gandzia, jak ja uwielbiam pisarzy, którzy potrafią łączyć human-ponies a jeszcze dodając do tego bitwy, wojny i wszystkie inne sprawy z tym związane(TCB Precz), łapię i rzucam do panteonu znakomitych pisarzy fandomu.Gratuluję - jesteś świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Przygalopowałem waćpannom i waszmościom oznajmić, że jest już nowiutki, świeżutki rozdział. https://docs.google.com/document/d/1NmhEUtPMOrD5XSI0ioaf_VsDqfoIujrDm_c5qpHXj54/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Rozdział przeczytany. Lektura była (jak zwykle) doskonałą rozrywką. Zarówno częsć dziejąca się w Equestrii jak i na wschodzie pasjonuje i nie można sie od nich oderwać zanim złośliwy los nie doprowadzi nas do końca dokumentu. Czekam niecierpliwie na kolejne rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Zacny rozdział. Czytałem z wielką przyjemnością. Drobny błąd zaznaczyłem w komentarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlexTJ55 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Świetna kontynuacja Czekam na kolejne rozdziały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się