MhrocznyPłaszczZimowy Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Żyje toto czy umarło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 8, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Tak jak większość moich projektów jest w stanie bliskim zgonu, ale żyje. Zważywszy na fakt, że teraz chronologicznie jest "The Incredibly Troubled Mind of Rainbow Dash" to właśnie to tłumaczę, i jestem mniej więcej w połowie - a wlecze się to bo zwyczajnie nie wyrabiam z czasem. Staram się po trochu dodawać przełożoną treść, ale daleko mi do dawnej szybkości - niestety, życie tak działa że zżera czas. Mimo to prace trwają. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 A jednak coś się z tym dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grattus Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Od premiery 11 rozdziału tłumaczenia minęło około 15 miesięcy :( Rozdział 10 - 01.06.2014 Rozdział 11 - 24.05.2015 Rozdział 12 - 21.08.2016 i jeszcze nie ma :( W tym tempie ostatni rozdział zostanie dodany w roku 2032 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 2 godziny temu Grattus napisał: W tym tempie ostatni rozdział zostanie dodany w roku 2032 Widzę, kolega niepoprawny optymista, wyznacza ambitne plany! PS. Dolar, ale serio mógłbyś wziąć się za tłumaczenie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Może uchyliłbyś rąbek tajemnicy i powiedział choć ile zrobiłeś i ile zostało do zrobienia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 22, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2016 Jestem w połowie kolejnej dawki Winningverse. Może ciut więcej nawet. I tak, pojawi się, chociaż nie wiem czy jako pierwsze z tego co chcę wrzucić na forum (bo już nie pamiętam kiedy cokolwiek opublikowałem....) Raczej jednak tak, bo jak widzę tu najwięcej osób czeka na kolejną część. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Najlepszy fanfic jaki czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 a wiadomo kiedy będzie następny rozdział ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Jak będzie. Dolar ma na głowie remament działu i Gradobicie, więc szybko tłumaczenia nie zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grattus Napisano Czerwiec 3, 2017 Share Napisano Czerwiec 3, 2017 Już po woli tracę nadzieję na kolejny rozdział tłumaczenia :( Ale wciąż trzymam kciuki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Jak tam prace nad tłumaczeniem ? Czy w ogóle będzie to jeszcze tłumaczone ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Pewnie będzie, Dolcze raczej nie porzuci ukochanego fika - ale nieprędko. Zostaje albo czekać, albo naumieć się angielskiego i czytać oryginał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 20, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Wiem, że większość z Was straciła już nadzieję, że coś tu się pojawi, więc dla podtrzymania zainteresowania wrzucę... mały spoiler z tłumaczonego w tej chwili rozdziału. Tak - prace ruszyły, Miejmy tylko nadzieję, że wystarczy mi samozaparcia i czasu by to skończyć. Tak więc... trzymajcie kciuki. Czy kopyta. Czy macki. Czy co tam jeszcze macie. A tu zapowiadana próbka Spoiler PS: To tekst przed korektą, więc są w nim jeszcze możliwe, a nawet prawdopodobne pewne zmiany. 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 "Naturalnie w swoim, niepotarzalnym stylu" W zjadłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Dolar wraca do tłumaczenia? Propsuję jak pojebion 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śnieżka Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Ja tam przez cały czas w ciebie wierzyłam Dolar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 10, 2018 Share Napisano Marzec 10, 2018 No więc będzie ten następny rozdział ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grattus Napisano Kwiecień 12, 2018 Share Napisano Kwiecień 12, 2018 To ostatni fik jaki przeczytałem, od 2015 wisi na 3 miejscu w moich zakładkach i nadal jestem ciekaw dalszej historii Chyba będę musiał się poważnie wziąć za szlifowanie angielskiego. Będzie kontynuacja tłumaczenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 13, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2018 Tak, będzie. W nieokreślonej przyszłości. Ale angielski radzę i tak szlifować i czytać w oryginale, gdyż z zasady są one lepsze od przekładów, choćby najwierniejszych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 The Life and Times of a Winning Pony przeczytałem po angielsku już jakiś czas temu (dokładniej w styczniu) i choć nie jestem prawdę mówiąc fanem tego fanfika, jak również całego uniwersum (Dlaczego? To temat na zupełnie inną historię...), to pragnę poinformować, że choć znam już całą historię, również czekam na tłumaczenia następnych rozdziałów. Fajnie wiedzieć, że coś się stale w tym temacie kręci. Życzę sił, chęci oraz czasu przy tłumaczeniu. A teraz, skoro serię Winningverse mam z głowy... Spoiler Mogę wrócić i wreszcie przeczytać Background Pony. Pozdrawiam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się