Simplistic Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Sapkowskiego: Wiedźmin miecz przeznaczenia. Dziś bez mini recki, po prostu stary dobry wiedźmin i jego ,,przygody", rozterki moralne i szukanie swojego ,,ja" w tym tomie jest sporo takich rozkmin nawet więcej niż kobiet Jaskra [emoji14] Naprawdę polecam, ciekawsza (dla mnie) od poprzedniej części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Silmarillion Tolkiena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 "Ostatni kontynent" Pratchetta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 "Starcie królów" George R.R. Martin. Do świata Westeros wciągnął mnie serial, teraz, po sześciu sezonach, postanowiłam wreszcie sprawdzić, jak wygląda to z książkowej perspektywy. W "Grze o tron" zbyt dużych różnic między nimi nie ma, ale ponoć im dalej, tym bardziej serial odbiega od oryginału. (Książka lepsza, polecam) Wcześniej przeczytałam jeszcze m.in. "Igrając z ogniem", autorstwa mojej ulubionej Tess Gerritsen. Moim zdaniem jedna z lepszych jej powieści. W fantastyczny sposób łączy wątek Juli, która próbuje rozwiązać tajemnicę związaną z nutami kupionymi w rzymskim antykwariacie i dziwnym, a wręcz przerażającym, zachowaniem jej małej córki, z historią z przeszłości - scenami z życia Lorenzo, Żyda, który mieszkał w Wenecji w czasie drugiej wojny światowej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 Sezon Burz Sapkowskiego. Bo tego akurat nie miałem okazji przeczytać. Kończę też Silmarilion po raz... 5? cos takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Aktualnie czytam "Reputacja" Andrzeja Pilipiuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Fallout: Equestria. Wish me luck. Kiedyś trzeba przeczytać te wszystkie fan fici odnośnie Falloutowej wizji cukierkowej krainy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 5 minut temu FrozenTear7 napisał: Fallout: Equestria. Wish me luck. Kiedyś trzeba przeczytać te wszystkie fan fici odnośnie Falloutowej wizji cukierkowej krainy. Nie wie, na co się porywa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 20 minuty temu Krisu napisał: Nie wie, na co się porywa... Czytańska do końca studiów jak widziałem ilość fan ficów pobocznych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Obecnie czytam tę serię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Oho, widzę, że kolega ma podobne zainteresowania Niestety czytałam pewnie tylko z połowę tego, bo bardziej siedzę w horrorach niż post-apo, ale to universum mnie baaardzo wciągnęło! Ja obecnie czytam "Lolitę" oraz "Futu.re", Glukhovsky'ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 "Metro 2033" miało trochę horroru, jak np pociąg widmo, ale i w kilku innych książkach było trochę strasznych fragmentów.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Hmmm, bardziej chodzi o klimat całości, a nie pojedyncze wątki. Ale ogólnie jestem fanką całej serii W planszówkę grałeś? Bardzo przyjemna, zwłaszcza przy większej liczbie graczy Przy dwóch nieco zbyt nudna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Niestety, nawet nie wiedziałem, że jest. Mam za to 2 części gry na PC, też polecam. Ps znasz może komiksy i książki z serii MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Według maila z dzisiejszego poranka komiksy MLP już na mnie czekają na poczcie! Nie wszystkie, bo niestety nie znalazłam sklepu, który miałby wszystkie części, ale wydaje mi się, że to będzie paczka z częściami od 2 wzwyż. Pierwszą część musiałam osobno zamówić. Książki jakieś widziałam w Empiku, ale jeszcze nie kupiłam żadnej. Polecasz którąś w szczególności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Ja zamawiam komiksy w Empiku, przez internet, jest już 6 tom. A z książek, to są o wszystkich częściach EQG. Powiem, że są nawet ciekawe, ale jeśli widziałaś już te filmy, to raczej odradzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Sprawdzałam w Empiku, ale mieli o wiele gorsze ceny niż inne sklepy Ja właśnie zamówiłam łącznie z 6 tomem i nie mogę się doczekać, bo uwielbiam mangi i komiksy o nieco "słodszej" formie niż tradycyjne amerykańskie. Hmmm, mam jakąś taką niechęć do EG... Może kiedyś obejrzę filmy, ale jakoś tak... Jedyne, co jest z nimi związane, a mi się podoba, to figurki EG Mini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Na SB właśnie piszemy o nich, jeśli nie boisz się spoilerów, to zapraszamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Czytam teraz "Pancerne Serce" ~ Jo Nesbo Ciekawy kryminał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Czytam sobie teraz ''S.T.A.L.K.E.R Łańcuch Pokarmowy'' Wiktora Noczkina Ogólnie polecam te serie wszystkim ludziom miłującym się w Fantastyce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 Jestem świeżo po przeczytaniu biografii Ryśka Riedla, wydanie z 2014. Przedostatni rozdział po prostu wyciska łzy, kiedy czyta się o człowieku któremu nawet oddychanie sprawia trudność, a mimo to ostatni występ dał ledwie miesiąc przed śmiercią... Szczerze polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 Wzięłam się za książkę, którą kupiłam jakieś półtora roku temu "Światło, które zabija" Meistera. Przeczytałam dopiero jakieś 50 stron więc wiele o tej książce powiedzieć nie mogę. Na razie wygląda to jak jakaś powieść akcji z tajemniczą bronią, ale kilka razy padło słowo duch więc może to jednak horror jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: padło słowo duch więc może to jednak horror jest. To jak się rozkręci, to napisz, bo też lubię horrory... Mam nawet jeden o zombiakach w Polsce, ale na razie go nie ruszyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 40 minuty temu BiP napisał: To jak się rozkręci, to napisz, bo też lubię horrory... Mam nawet jeden o zombiakach w Polsce, ale na razie go nie ruszyłem. Jeśli nie zapomnę to dam znać. Ja osobiście zombie nie lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 "Szczury Wrocławia". Takie średnie, jestem przy końcówce, ale się przebić nie mogę (to chyba ten wyżej wspomniany o zombie w Polsce). Jeszcze niedawno w trzy otwarcia książki przeczytałem "Harry Potter i Przeklęte Dziecko". Niestety na tym skończą się moje książki, prawdopodobnie będę chciał jeszcze raz przeczytać książki Pratchetta, które już zdążyłem zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się