Unbridle Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jestem za opcją nr 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Oczywiście nr.1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Jedynka, bez dwóch zdań! Czas uciec temu nudziarzowi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 -Hej, Doctorze! Co tak stoisz? Ruszajmy, patrz jaki fajny stadion. Widziałeś taki kiedyś? No właśnie! Więc pozwól za mną. - władczo nakazał Rusty, wprawiając Władcę w niemałe osłupienie. -Eee... No dobra, szczerze mówiąc, cała ta wycieczka już dawno zaczęła mnie nużyć. Pozwól jednak, że to ja będę prowadzi... Prowadzić? - rozpoczął, zauważając, że jego towarzysz zbytnio się tym nie przejął i już przeszedł kilkanaście kroków -Meh... Hej! Poczekaj na mnie! - wykrzyknął, po czym pobiegł za Rustym, który już minął główne wejście. Wnętrze prezentowało się znakomicie. Nie było to miejsce, które dobrze prezentuje się jedynie z zewnątrz, i to z niemałej odległości. Bohater porzucił obawy związane z wtargnięciem, czy też raczej ,,bardziej dogłębną wycieczką''. Wciąż jednak zajmowało go, skąd wzięła się tu ich dwójka, to nie miało przecież żadnego sensu - znikąd znaleźli się w Tardis, a następnie w Kryształowym Imperium. Postanowił jednak skorzystać z okazji. W końcu rozwiążą tą tajemnicę, a póki co, mogą powędrować po nieznanym sobie miejscu. W końcu wyszli na płytę boiska, już wcześniej zaczęli słyszeć okrzyki, i dźwięki gwizdka. Ich oczom ukazało się mnóstwo trenujących kucyków, a wszędzie walały się rozmaite sprzęty sportowe. Wtem spostrzegli jakiegoś kucyka na podwyższeniu, który zaczął krzyczeć w ich stronę. -Ej, wy dwaj! Dlaczego nie ćwiczycie? Ale już! Do zajęć! -O, do siana, chyba mamy problem... -podsumował Rusty. Moi drodzy, czas na opcje. 1) Dla niepoznaki rozpoczną ćwiczenia. 2) Grzecznie opuszczą stadion. 3) Spróbują wykręcić się z zaistniałej sytuacji, rozmawiając z trenerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Doktor skorzysta ze starożytnej sztuki dyplomacji w opcji numer 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 doctor użył by 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 (2+2+2+2+2+22+2-4/2)1/8 Tak. O dwójkę mi chodzi (dlatego tu jest większość parzystych i w dodatku dwójek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 What fun is there in making sense? Speszeni zaczynają robić ćwiczenia. Opcja pierwsza. Arrrrribaaa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wybieram opcję tą z mojego nicku. Rzecz jasna 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 number one is okey. i think it's the best, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 My się może pożegnamy czyli opcja 2 (weźcie Doktor to nie atleta) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Dwójeczka, dwójeczka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 2 .-. Tak sądzę przynajmniej .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ludzie, mówimy tu o Doctorze... I o jego zabawkach opcja 3 - zacznijmy od pokazania znanej już wszystkim legitymacji i poproszenie osoby która na nas zakrzyknęła o tour, wszak wysoko postawionym szychom się nie odmawia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 a ode mnie numero uno, czyli trochę ruchu dla zdrowia ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 ja bym powiedział że trójka byłaby najlepszym rozwiązaniem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dołączam do pana powyżej. Trzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 One plis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adimen Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 2 plssss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Trójeczkę poproszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Moi mili, mamy sytuację niecodzienną! Po długim czasie oczekiwania, zastałem zaskakujący rezultat Waszego głosowania. Jest to sytuacja patowa, w której najchętniej wybierane opcje, pierwsza i druga, zrównały się pod względem ilości zdobytych głosów. Jak głosi stare, polskie przysłowie - gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. W związku z tym, pójdziemy tym tropem, wybierając ostatni numerek. Słońce zgodnie prażyło zgromadzone na stadionie kucyki. Wszędzie dało się wyczuć woń potu, który spływał po grzbietach strudzonych sportowców. Mieli teraz chwilę przerwy w czasie, gdy ich lider, zapewne instruktor albo trener, był zajęty ekspresywnym wyrażaniem siebie, krzycząc na zdezorientowanego Doctora oraz jego towarzysza - Rusty'ego. -Huh, może być nieciekawie. Rusty? - rzucił do swojego kompana. -Tak Doctorze? -Pozwól, że ja to załatwię. Stój cicho, w porządku? No to do dzieła... Podszedł do nadchodzącego, białego kuca. Odchrząknął znacząco, po czym przeszedł do działania. Nie miał ze sobą swojego papieru psychicznego, jako, że przez swoje roztargnienie, zwyczajnie zapomniał go zabrać z Tardis. Zmuszony był improwizować. - Witam, jestem Doctor. A, proszę nie przerywać, uprzedzę pańskie pytanie. Po prostu Doctor. Kuc wybałuszył oczy, nabrał czerwonego koloru, po czym wyraził swoje zdanie na ten temat. -Jajco mnie interesuje kim ty do siana jesteś rekrucie! Co to za dezercje, co to za powroty na stanowisko?! Będziecie robić pompki aż umrzecie, wy nędzne gryfie wyskrobki! Co się tak gapicie, do roboty! Bohater jeszcze raz, tym razem z bliska, przyjrzał się rozmówcy, po czym aż przetarł oczy ze zdziwienia. Okazało się, że był to nikt inny, jak Shining Armor. -Nie, ja nie mam po prostu pytań. To, co się tutaj dzieje, zakrawa na jakiś obłęd. - pomyślał z przygnębieniem, po czym spojrzał w książęcą twarz. -Przepraszam, chyba nie zrozumiałem. Jacy rekruci? Jakie szkolenie? -Durnia z siebie stroisz? A może wyglądam ci na idiotę?! Ale niech będzie, może cierpicie na amnezję. Są i tacy. A więc, do waszych wiadomości, jesteście na szkoleniu rekrutów Gwardii Imperialnej Kryształowego Imperium. Regiment 6, pułk 18, kompanie numer 4. Jeszcze jakieś pytania? Czy też może łaskawie rozpoczniecie wykonywanie ćwiczeń? - zakończył, jednocześnie odsłaniając przypasaną w kłębie pałkę. - Herp, no to się porobiło. Pytanie tylko, co dalej? Kolejny dzień, kolejne kłopoty. Dotarliśmy do końca kolejnego wpisu. Tradycyjnie pozostawiam głosowanie. 1) Jak pan książe przykazał, ruszą robić swoje. 2) Spróbują uciec byle dokąd, byle dalej. 3) Będą liczyć na nieoczekiwany zwrot akcji, robiąc setki pompek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Run, run and run... Number Two. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 3 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Adin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Dwójkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts