izy97 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) hmm, minusów... NIE MA a plusów... było bardzo wiele niewiadomych dzięki czemu fanfic trzymał czytelnika w napięciu. ładne opisy, dobre pomysły... inni lepiej potrafią krytykować tylko co z twilight? będzie coś o tym w kolejnym ficu czy ostatecznie umarła??? "dwie godziny po przeczytaniu fica dziś rano" ...kryształy przemieniające wygląd otoczenia, wielka wiedza ogólna, potężna magia... i zniknięcie twilight na koniec... nie no palnę pewno głupstwo... czyżby... TWILIGHT TO PIE KILLER? edit: lol, nieuważnie czytałem. to chyba będzie Blueblood :-P ... Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 edit: lol, nieuważnie czytałem. to chyba będzie Blueblood :-P ... This is pure win. Dowiesz się tego wkrótce. Dziś lub jutro wrzucę szósty rozdział i jedziemy dalej z tym koksem xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) bah a może to ja głupoty gadam a inni się domyślają... a może to ten lekarz i koniec. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Zaufaj pisarzowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 SEZON 2 Rozdział 6 Zatem zaczynamy zabawę na nowo. Dowiecie się co się stało z Twilight... albo i nie. Będzie się nieco działo u naszych bohaterów. No i to pytanie: czy Pie Killer zginął? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Yay! Mam co czytać jak wócę do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Cieszę się, że się cieszysz xd Liczę na ładny komentarz, jak wrócisz :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Ach... Majstersztyk. Opisy, dialogi... Wciągające niczym bagno lub Call of Duty Jesteś niezwyły, trzeba przyznać. I sprawnie operujesz dużą ilością bohaterów +Genialne imię dla lekarza- First Aid +Obudzenie za pomocą imprezy Coś mi tu śmierdzi, ale podejrzenia zostawiam sobie +Dobre zakończenie +I raz jeszcze dodam, że jesteś genialny, szczególnie podziwiam sprawne operowanie dość dużą iloscią bohaterów Cóż, opinia krótka, ale co tu dodać poza emotką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nicoś chciał żebym coś napisał, więc: Piszę xDDD Dawaj 6 rozdział xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Foley: Wiesz, już były takie historie, że ktoś się obudził ze śpiączki, bo usłyszał ulubiony utwór. Albo raz pewna największa fanka Del Piero się obudziła, gdy usłyszała głos piłkarza, który nagrał coś specjalnie dla niej. Więc wybudzanie imprezą nie jest aż takie głupie Swift: już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 So Awesome Pięknie napisane dialogi, te rany wyglądają podejrzanie.... coś im wszczepił? A końcówka to już w ogóle zwaliła z nóg xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 nie wiem czy to można nazwać sezonem drugim skoro to bezpośredni ciąg dalszy. co do moich domysłów w poprzednich postach... trochę się chyba myliłem. no nic. pozostaje czekać na ciąg dalszy który mam nadzieję że będzie niedługo skoro zostawiłeś nas czytelników w takim napięciu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ano można, w końcu nie raz już w serialach było tak, że jeden sezon skończył się cliffhangerem, a w następnym była jego kontynuacja xd Also, masz jeszcze jakieś domysły? Chętnie posłucham ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Pierwszy sezon poprowadzony naprawdę genialnie, a drugi zapowiada się jeszcze lepiej Nie mogę się doczekać 7 rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Świetne! Należy do moich ulubionych fanficów. A kiedy będzie 7 rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Rozdział VII Mam nadzieję, że wybaczycie tę pewną przerwę. W tym rozdziale dowiedzie cię, co się dzieje z naszą czwórką ostatnich ofiar Pie Killera... No i będzie Luna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Mam nadzieję, że wybaczycie tę pewną przerwę. Wybaczyć? NIGDY! Znaczy... Dobrze wiedzieć, że FF ruszył z miejsca. Ja już zacieram ręce i szykuje klawiaturę na napisanie swojej pseudo-recenzji po tym sezonie. O rozdziale co bym nie powiedział, będzie spoiler. Kto czyta i tak przeczyta, kto się zastanawia i włóczy po postach, niech zacznie czytać. Warto Edytowano Lipiec 26, 2013 przez bester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Komentarz, że podobało mi się wszystko zazwyczaj znaczy niewiele dla autora, więc staram się wyodrębnić te najbardziej epickie rzeczy. No i tak: +wplatanie elemengów humorystycznych, często nawet pojedyńczy dialog, a już rozśmiesza +sprawne operowanie tyloma bohaterami +opisy... Opisy są zajedwabiste +całość bardzo ciekawa, wciąga niczym bagno Tak... Więc jak zwykle było 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Rozdział VII Mam nadzieję, że wybaczycie tę pewną przerwę. W tym rozdziale dowiedzie cię, co się dzieje z naszą czwórką ostatnich ofiar Pie Killera... No i będzie Luna! No i będzie Luna! Nie mogłem się powstrzymać od delikatnego fanboystwa Co do kolejnej części Pie Killera (siódmej konkretnie) to podobała mi się bardziej niż poprzednia muszę przyznać. Ciekawe jak się rozwinie sytuacja z amuletem i rogiem Sombry? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Moje bebechy podskoczyły z radości gdy zobaczyłam 7 część! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Mam nadzieję, ze po przeczytaniu też będziesz się cieszyć i będziesz chciała więcej xd Macie już jakieś przeczucia co do dalszego rozwoju sytuacji? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Niby jakieś pseudownioski mam, ale... Tyle razy już się myliłem, że wolę się nie wyrywać i poczekam co Ty nam zaserwujesz w następnym rozdziale. Á propos, wiesz kiedy będzie czy jeszcze nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 No oczywiście, wiem wszystko! A mianowicie to, że nic nie przeczuwam... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Rozdział VIII Pora więc podkręcić tempo zabawy... a może i nie? Pie Killer jak to Pie Killer, powie wam dużo, ale w efekcie nie będziecie wiedzieli niczego. Tymczasem reszta próbuje ogarnąć sposób działania naszego drogiego mordercy. Jest też Luna, więc Arjen się ucieszy. Testowo też umożliwiłem dokonywanie komentarzy w docs google. Zobaczymy, jak to będzie wyglądało xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Bardzo dobry rozdział. Mamy sporo akcji, nieco rozważań historycznych i dużo Kickerów. Mniam! Polecam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się