Cahir Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Lol, Stark. ;o Aż mi się przypomniała historia z Power Rangers jak Rita zadurzyła w sobie tego Lorda Zed czy jak mu tam. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Co myślicie o tym że w końcówce 3 sezonu Chrysalis zbiera innych złych w Equestrii, uwalniają Discorda i mamy inwazję na skalę światową ? szybciej to by pasowało na kinówkę, ale dopiero za łohohoho kiedy będzie więcej złych ujawnionych. przykład takiego zestawienia ze złymi z poprzednich generacji MLP (nie licząc Discorda, Trixie i ukrytej NMM w księżycu): http://img.ponibooru.org/_images/0cb903e173ae4b23098092c2fac5f15c/62347 http://img.ponibooru.org/_images/d5dcec003847960ed0055567f6d3f0c2/94364 i raczej spotkanie Chrysalis z Discordem raczej nie skończy się "i żyli długo i szczęśliwie" ;p i tak bez końca ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 a kiedy będzie kolejny sezon wie ktoś ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 ^ wrzesień/październik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Stawiałbym na wrzesień.Choć bardziej trapuje mnie pytanie ile będzie on miał odcinków. Cahir. Właśnie o tym myślałem;)Choć akurat tam Lord Zet sporo stracił był świetny jako czarny charakter a Rita go tak..ugrzeczniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Myślę że znów 26 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Jakis czas temu na EQD pojawila sie wzmianka, ze zadanie realizacji 3 sezonu zostalo podzielone na 2 studia, kazde dostalo po 13 odcinkow. A wiec, 26. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Mam taką nadzieje zwłaszcza,że 13 pierwszych odcinków była zapowiedziana już w listopadzie 2011.Ciekawe tylko,czy animacja nie będzie jakoś skakała?Mam nadzieje,że nie. Nie wiem zbytnio gdzie to wstawić.Wygląda na to,że premiera najnowszego sezonu będzie 15.09.2012.I będzie miała minimum 24 odc. http://www.tv.com/shows/my-little-pony-friendship-is-magic/episodes/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Prace rozdzielone na 2 studia? Proszę żeby te nowe studio nic nie zmieniało w naszym serialu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Avro To chyb raczej nie możliwe...w końcu obydwa działają na zlecenie hasbro a odpowiadają tylko za animację więc jedyne co może się odrobinę zmienić to animacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Fuck... jak animacja się pogorszy to się wkurzę :/. Ale bądźmy dobrej myśli. P.S. Przydałby się chyba temat do rozmów na temat 3 sezonu, żeby tu nie spamić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 P.S. Przydałby się chyba temat do rozmów na temat 3 sezonu, żeby tu nie spamić. nowy dział już jest jak i temat do takich rozmów ;p zaraz przeczyszczę ten temat z offtopu o ile jakiś mod tego zaraz nie zrobi szybciej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 A tu zarzucę, bo nie wiem gdzie to może pasować. http://www.hasbro.com/mylittlepony/en_US/media/browse.cfm?type=videos czyli "Love is in Bloom" Extended Version Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Właśnie wygrałeś internet, mój przyjacielu. Znalazłem na yt i już mam to na kompie na playliście! W końcu dłuższa i czysta wersja... Ach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eskay Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Wg. minie to najlepszy odcinek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Ecape rispekt + DUUŻOO! Epic, THX! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Woooooooow !! Odcinek był świetny xD nie sposób ocenić go inaczej nic 10/10 Plusy : + dwie zaje***te piosenki ^^ + nowy Alicorn + sonic rainboom + wystąpiło całe mane 6 + Pinkie nawalająca z Twiganu do przeciwników (moja perełka xD) + cała reszta , której nie wypisałem ^^ + DJ pon3 pokazał oczy ^^ !!! Lecz znalazłem jeden baaardzo SUBIEKTYWNY minus, otóż : - nawiązanie do atomówek , których nie lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 *kaszle/chrząka* Vinyl to ONA wyedytowałem posta. przeczytaj, najnowszy 11-ty punkt regulaminu. pozdrawiam. bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FubuDorweCie Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 *kaszle/chrząka* Vinyl to nazwa przyznana przez Fanów wyedytowałem posta. przeczytaj, najnowszy 11-ty punkt regulaminu. pozdrawiam. bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Genialny odcinek (no.. para odcinków). Słusznie porównywany do disneyowskiego kina. Oglądałem już chyba go z 5 rany, piosenki z niego po paręnaście.. This Day Aria idzie już w dziesiątki.. Fajna fabuła, epicka walka.. czego chcieć więcej Jakby ocenić... 11/10! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ja widzę tylko jednego ogromnego minusa. - Czemu to się skończyło?! Why?! A plusy: + Świetne piosenki które do teraz szumią mi w głowię i nie zapomnę ich przez wiele dni + Nowi bohaterowie (to Twilight miała brata?!) + Po raz pierwszy widziałem "pokonaną", "obezwładnioną" Celestię Odcinek wyceniam na 10/10 ale jednak nie było tej fali śmiechu co w końcówce 1. sezonu (Discord rulez)-----> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Epicki odcinek!! Musieli na koniec dać coś takiego ... Czekam na 3 sezon!! Epickie piosenki i co tu więcej rzec... ! 6.02*10^23/10 ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Jest super! <3 Chyba mój ulubiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 ok podsumuje finały obydwu sezonu a dokładniej załącze obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Odcinek jest naprawdę świetny... Mógłbym teraz się rozpisać, tworząc przy tym krótką recenzję, ale oszczędzę wam czytania moich wypocin. xD Powiem tylko, że to jeden z najwspanialszych odcinków. A piosenka BBBFF jest jedną z moich ulubionych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się