Jump to content

Odcinek 25 & 26: A Canterlot Wedding (Ślub w Canterlocie) [finał sezonu]

Lukiner
 Share

Recommended Posts

Co myślicie o tym że w końcówce 3 sezonu Chrysalis zbiera innych złych w Equestrii, uwalniają Discorda i mamy inwazję na skalę światową ?

szybciej to by pasowało na kinówkę, ale dopiero za łohohoho kiedy będzie więcej złych ujawnionych.

przykład takiego zestawienia ze złymi z poprzednich generacji MLP (nie licząc Discorda, Trixie i ukrytej NMM w księżycu):

http://img.ponibooru.org/_images/0cb903e173ae4b23098092c2fac5f15c/62347

http://img.ponibooru.org/_images/d5dcec003847960ed0055567f6d3f0c2/94364

i raczej spotkanie Chrysalis z Discordem raczej nie skończy się "i żyli długo i szczęśliwie" ;p

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i tak bez końca ;p

Stawiałbym na wrzesień.Choć bardziej trapuje mnie pytanie ile będzie on miał odcinków. Cahir. Właśnie o tym myślałem;)Choć akurat tam Lord Zet sporo stracił był świetny jako czarny charakter a Rita go tak..ugrzeczniła.

Mam taką nadzieje zwłaszcza,że 13 pierwszych odcinków była zapowiedziana już w listopadzie 2011.Ciekawe tylko,czy animacja nie będzie jakoś skakała?Mam nadzieje,że nie.

Nie wiem zbytnio gdzie to wstawić.Wygląda na to,że premiera najnowszego sezonu będzie 15.09.2012.I będzie miała minimum 24 odc.

http://www.tv.com/shows/my-little-pony-friendship-is-magic/episodes/

:x

P.S. Przydałby się chyba temat do rozmów na temat 3 sezonu, żeby tu nie spamić.

nowy dział już jest jak i temat do takich rozmów ;p

zaraz przeczyszczę ten temat z offtopu o ile jakiś mod tego zaraz nie zrobi szybciej

Woooooooow !! Odcinek był świetny xD nie sposób ocenić go inaczej nic 10/10 Plusy : + dwie zaje***te piosenki ^^ + nowy Alicorn + sonic rainboom + wystąpiło całe mane 6 + Pinkie nawalająca z Twiganu do przeciwników (moja perełka xD) + cała reszta , której nie wypisałem ^^ + DJ pon3 pokazał oczy ^^ !!! Lecz znalazłem jeden baaardzo SUBIEKTYWNY minus, otóż : - nawiązanie do atomówek , których nie lubię :P

• 2 weeks later...

Genialny odcinek (no.. para odcinków). Słusznie porównywany do disneyowskiego kina. Oglądałem już chyba go z 5 rany, piosenki z niego po paręnaście.. This Day Aria idzie już w dziesiątki.. Fajna fabuła, epicka walka.. czego chcieć więcej :) Jakby ocenić... 11/10!

Ja widzę tylko jednego ogromnego minusa. - Czemu to się skończyło?! Why?! A plusy: + Świetne piosenki które do teraz szumią mi w głowię i nie zapomnę ich przez wiele dni :D + Nowi bohaterowie (to Twilight miała brata?!) + Po raz pierwszy widziałem "pokonaną", "obezwładnioną" Celestię :yay: Odcinek wyceniam na 10/10 ale jednak nie było tej fali śmiechu co w końcówce 1. sezonu (Discord rulez)-----> :discord2:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Odcinek jest naprawdę świetny... Mógłbym teraz się rozpisać, tworząc przy tym krótką recenzję, ale oszczędzę wam czytania moich wypocin. xD Powiem tylko, że to jeden z najwspanialszych odcinków. A piosenka BBBFF jest jedną z moich ulubionych.