Jonathan Cloud Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Wspaniałe opowiadanie... Przyznam, że to jeden z moich pierwszych fanfików, ale i tak postawię go wyżej od także świetnego Crisis: Equestria. Z niecierpliwością czekam na historie poboczne. Co do tłumaczenia... Kiedy zwracałem na nie uwagę było świetne, ale fanfik wciągnął mnie tak bardzo, że w ogóle się na tym nie skupiałem . Good Job Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 można gdzieś nabyć w wersji książkowej? bo bym chciała bardziej niż RD do WonderBolts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Jak postępy z aktualizacją? Chciałem się spytać także czy projekt druku książki został porzucony? Pierwsze akcje był pół roku temu. Rozglądałem się ile by kosztowało wydrukowanie takiej książki i na stronie printgroup.pl wyszło mi że przy minimalnym możliwym nakładzie (13 sztuk) cena za 1 sztukę wynosi 22zł. Jakby policzyć wszystkie koszty, to sądzę że na osobę, by wyszło około 37 zł wraz z przesyłką. Oczywiście cena maleje wraz z większym nakładem. Do tego może wyjść mniej stron bo liczyłem 1 stronę z pdf'u czyli 502 strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Dołączam się do pytania - Jest jeszcze szansa na wydrukowanie PS w formie książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jak was interesuje angielska wersja, zapytajcie się gościa o nicku Resset. On zrobił taką książkę, którą widziałem na meecie śląskim i muszę powiedzieć, że wydanie było naprawdę dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Po sesji ruszą dalsze prace w większym zakresie, takie mam informacje Tak, drukowanie tego jest nadal aktualne. Nie moja wina, że tyle to trwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Nie skończyłem czytać ale jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Opisać to można chyba tylko 1 słowem - EPICKIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 To kiedy wychodzi tłumaczenie pozostałych opowiadań o Nyx? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMoon18 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 czy przetłumaczysz pozostałe części? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Jakbym miał czas mógłbym spróbować. Ale to ja się pytam WAS czy, ktoś już przetłumaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Z tego co wiem to Cruiser pracuje nad tłumaczeniem, ale nie jestem pewien. Sam starałem się to przetłumaczyć ale wyszło tak fatalnie że byłaby to obraza dla fanficka gdybym to udostępnił ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Jest przetłumaczone, leży sobie od dawna i czeka, bo Gravis miał się tym zająć i liczę, że skoro teraz ma wolne to się zajmie, ale na razie nie ma go w domu to nie może! Nie moja wina ;_; A on mądry nie ma tu konta i ja muszę oczami świecić Edytowano Lipiec 2, 2013 przez Crusier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 No a Gravis czasem nie pisał, że on już się tak nie będzie angażować? IMO być dał im te tłumaczenia, niech mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Dawajcie to tłumaczenie. Plose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Świetny fanfic, bardzo dobrze przetłumaczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Skoro już przetłumaczone, to pozostaje czekac aż się ukarze. Bardzo chciałbym przeczytać inne opowiadania o Nyx. Past Sins nadzwyczaj mi sie podobało, Całość przeczytałem w 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 No to musicie Crusierowi pospamować na PW, by wrzucił te pliki Albo mieć nadzieję, że jakimś cudem Gravis wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Gravis coś z tym zaczął robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 Skoro zaczął to spodziewajcie się ficów wkrótce - gdzieś w 2014 xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rak94 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Świetne Tłumaczenie, Epicka Historia ; ) W końcu przydały się lekcje angileskiego w szkole i mogłem też przeczytać pozostałe częśći i musze powiedzieć że się bardzo zawiodłem.... są strasznie krótkie a ja mógłbym czytać to w nieskończoność : ) Edytowano Lipiec 15, 2013 przez Rak94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Lepiej dla Gravisa jak sie ciut pospieszy, bo niedługo u jego drzwi może stać tłum rozwścieczonych fanów, żądających tłumaczenia reszty fanficów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDashPL Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Ta historia jest jedną z lepszych jakie czytałem chociaż dopiero przeczytałem 4 rozdziały . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Fanfik urzekł mnie od samego, dobrze zapowiadającego się początku, aż po satysfakcjonujące jak mało co zakończenie. Fik trafił nie tylko do mojego top10, ale i do serca. Będę go mile wspominać. Zachęcam tych, którzy jeszcze nie czytali do przeczytania, nie pożałujecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Jak dla mnnie ten FF to klasyka przez duże K. Właśnie to ten fanfick, który zaczął moją przygodę z MLP. Derp. No cóż, polecam. A teraz lecę czytać i wspominać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się