Paladyn Zanderson Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 30 minut temu, Barrfind V. napisał: Commandos 3 z CDA mam do oddania. proszę towarzyszu pozwólcie mi ruszyć na Berlin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 12, 2019 Share Napisano Marzec 12, 2019 ktoś coś z tego by chciał? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 12, 2019 Share Napisano Marzec 12, 2019 2 godziny temu, Sosna napisał: ktoś coś z tego by chciał? Prosiłbym o Kod zniżkowy Egmont. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 12, 2019 Share Napisano Marzec 12, 2019 4 godziny temu, Sosna napisał: ktoś coś z tego by chciał? ja poporoszę kod znkowy na książki z Serii Metro i na memorię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 12, 2019 Share Napisano Marzec 12, 2019 (edytowany) Oddam Spoiler FNC3GFU PZDXPJ CDA595nk7t4 c4kqqHaP Kody są w tej samej kolejności co na screenie. Edytowano Marzec 12, 2019 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Grid 2 za darmo w humble bundle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 21, 2019 Share Napisano Marzec 21, 2019 AHTUNG! Tacoma za darmo na humblu do 24.03 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 2 minuty temu, Sonic Song napisał: TES: Morrowind GOTY za darmo przez jeden dzień na Bethesda kod: TES25TH-MORROWIND Ale że jeden dzień mogę pograć czy promocja trwa 1 dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 Działa komuś ten kod i czy nie macie problemu z zalogowaniem się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 ja mam wlasnie problem z alzogowaniem Brthesda nie do knca mnie odczytuje :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 Coś z tym kodem nie tak: Nieprawidłowy kod. Sprawdź kod i spróbuj wprowadzić go ponownie. Jeśli próbujesz zrealizować kod ESO, zapraszamy na stronę https://elderscrolls.bethesda.net. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 (edytowany) Ach te ich serwery. W apce się zalogowałem, ale klucz nie działa. Na stronie prawidłowe hasło i login, ale nie da się zalogować... Możliwe, że kod zacznie działać po którejś godzinie... Edytowano Marzec 25, 2019 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 Na https://bethesda.net też narzekają że kod nie działa :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 Gdy doda się klucz przez apkę to pokazuję, że klucz jest nieprawidłowy, ale gra dodaje się do biblioteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 25, 2019 Share Napisano Marzec 25, 2019 kicha mogoe ie zpaprwda zalogowac do kilenta lae kodu uznaje za nie poprowny i nie dodadje do biblioteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 12, 2019 Share Napisano Kwiecień 12, 2019 Chyba już z trzeci raz LEGO The Lord of the Rings za darmo - https://www.dlh.net/en/steam-keys.html Instrukcja - "musicie zalogować w serwisie dlh.net, następnie wejść w menu „Profile/Keys” i kliknąć w przycisk „Get your Steam Game here”." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 17, 2019 Share Napisano Kwiecień 17, 2019 (edytowany) Ubi rozdaje za darmo AC Unity jeśli ktoś nie ma to jest okazja https://store.ubi.com/eu/assassin-s-creed--unity/56c4947a88a7e300458b45d6.html?ncid=287-3---1-aflt-38-58-Daisycon--12-15--0118-4----UBISOFT_WC___Daisycon_ID53191#start=1 Ps Gra bedzię dostępna do pobrania od dziś do 25 Kwietnia do godziny 9:00., każdy kto pobierze grę w tym okresie zachowa ją na stałe, po za tym samo Ubi uruchomi specjalną stronę na której Użytkownicy platformy mogą składać datki na odbudowę Notre Dame ( sama firma zamierza przeznaczyć na ten cel 500 tysięcy Euro) Edytowano Kwiecień 17, 2019 przez Zandi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 26, 2019 Share Napisano Kwiecień 26, 2019 Jak ktoś tu gra w MTG Arena, to tutaj jest kodzik na 3 boostery z najnowszego dodatku:PlayWarSpark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 (edytowany) Robiłem porządki na swoim koncie Humble Bundle i mam do oddania kilka gier: Black the Fall Fortune-499 The Norwood Suite Snake Pass Tacoma Wandersong Edytowano Maj 8, 2019 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 To ja poproszę o: Black the Fall Snake Pass Wandersong Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 18 godzin temu, Niklas napisał: Robiłem porządki na swoim koncie Humble Bundle i mam do oddania kilka gier: Black the Fall Fortune-499 The Norwood Suite Snake Pass Tacoma Wandersong Prosiłbym o Fortune-499 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Twórcy Europy Universalis IV udostępnili na tydzień (tj. od 29 kwietnia do 6 maja) możliwość darmowego wypróbowania jednego z dodatków - Thrid Rome (jak również kilka pomniejszych DLC z nim związanych). Jeśli więc gracie w EU IV a go nie posiadacie, to przez jakiś czas możecie się nim cieszyć za zupełną darmoszkę. Wystarczy zaznaczyć odpowiednią opcję w programie uruchamiającym grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Maj 7, 2019 Share Napisano Maj 7, 2019 Mam do oddania Space Rangers HD: A War Apart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 7, 2019 Share Napisano Maj 7, 2019 (edytowany) 1 godzinę temu, Barrfind V. napisał: Mam do oddania Space Rangers HD: A War Apart mogę prosić przydadzą się mi nowe karty do spinieżenia Edytowano Maj 7, 2019 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 8, 2019 Share Napisano Maj 8, 2019 Ok, widzę, że od tygodnia nikt się nie zainteresował pozostałą dwójką gier, więc łapcie i cebulcie z tego wszyscy! Tacoma: QVDYM-B6EAC-YF992 The Norwood Suite: PF2NC-DIFF6-497D3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się