Bester Napisano Czerwiec 6, 2018 Share Napisano Czerwiec 6, 2018 Na Steamie za darmo do pobrania jest gierka "Totally Accurate Battlegrounds": https://www.vg247.com/2018/06/06/totally-accurate-battlegrounds-steam-free/ Odpaliłem to na chwilę... Zdrowo po toto 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 6, 2018 Share Napisano Czerwiec 6, 2018 co to za badziew? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Trochę wieści z E3 gdyby ktoś nie śledził, oczywiście za darmo na steamie: - Quake Champions - Law Breakers Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Czerwiec 12, 2018 Share Napisano Czerwiec 12, 2018 For Honor jest za darmo na Uplay. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 13, 2018 Share Napisano Czerwiec 13, 2018 Layers of Fear za friko od wujka Gabena. Pewnie już kiedyś było, ale warto wspomnieć Spoiler https://store.steampowered.com/app/391720/Layers_of_Fear/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Czerwiec 20, 2018 Share Napisano Czerwiec 20, 2018 Coś dla graczy World of Tanks. Na tej stronie: Spoiler http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/World-of-Tanks-Panzer-Kampfwagen-21834297.html?action=register wpiszcie e-mail, a otrzymacie wiadomość z kodem dodającym 3 dni konta premium oraz 3 rezerwy osobiste (dodatkowe doświadczenie za bitwę). Kody działają na serwerze EU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 20, 2018 Share Napisano Czerwiec 20, 2018 3 minuty temu, Youkai20 napisał: Coś dla graczy World of Tanks. Na tej stronie: Odkryj ukrytą treść http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/World-of-Tanks-Panzer-Kampfwagen-21834297.html?action=register wpiszcie e-mail, a otrzymacie wiadomość z kodem dodającym 3 dni konta premium oraz 3 rezerwy osobiste (dodatkowe doświadczenie za bitwę). Kody działają na serwerze EU. Wszystkie kody wykorzystane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Czerwiec 20, 2018 Share Napisano Czerwiec 20, 2018 Już? A to polaczki... A poważniej - w takim razie przepraszam, jeszcze przed czternastą jakieś były dostępne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 21, 2018 Share Napisano Czerwiec 21, 2018 Shadowrun Returns za darmo od HB Spoiler https://www.humblebundle.com/store/shadowrun-returns-deluxe 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Mam do oddania kodzik na uplay do Asassin's Creed IV Black Flag, jak ktoś chce to pisać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Poproszę Assasina pod czarną banderą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Na morele.net jest "Wiedźmin 2 Edycja rozszerzona" za 5 zł "S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl GOG.COM Key GLOBAL" za 4 zł "Gothic Universe Edition, ESD" za 9 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Też mam Assassin's Creed IV: Black Flag do oddania (na UPLAY). I parę innych gierek, które można podejrzeć w którymś z moich poprzednich postów (nie wymieniam ich po raz drugi, bo jestem leniwy...). Jeśli ktoś chce, to piszcie, ale "przyślę" kod(y) dopiero jutro, bo teraz lulu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Hatter Napisano Lipiec 5, 2018 Share Napisano Lipiec 5, 2018 (edytowany) Mam do wydania: Assassin's Creed IV: Black Flag - Uplay Wysłano do Arcybiskup z Canterbury Watch Dogs - Uplay (trzeba przypisać do 7.07.2018 bo się przeterminuje, radzę się śpieszyć jak ktoś chce) Dead Age - Steam Wysłano do ATIMKOS Might & Magic Heroes 7 - Uplay Wysłano do Zandi Kto pierwszy ten lepszy. Edytowano Lipiec 8, 2018 przez Mad Hatter 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 5, 2018 Share Napisano Lipiec 5, 2018 Poproszę o Dead Age Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 5, 2018 Share Napisano Lipiec 5, 2018 Chętnie się zgłoszę po Black Flag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 8, 2018 Share Napisano Lipiec 8, 2018 Prosze Heroes 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 10, 2018 Share Napisano Lipiec 10, 2018 Scrolls od teraz za darmo! https://minecraft.net/pl-pl/article/scrolls-now-free Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Lipiec 25, 2018 Share Napisano Lipiec 25, 2018 Mam kody z CDA do Dead Age i Black Flag. Kto chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 25, 2018 Share Napisano Lipiec 25, 2018 Dead Age poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2018 Share Napisano Lipiec 26, 2018 Proszę o Black Flag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 (edytowany) Wciąż mam kody na:Asassin's Creed IV: Black Flag (UPLAY) - poszedł do użytkownika Siwy The Darkness II (STEAM)Spec Ops: The Line (STEAM) - poszedł do użytkownika Talar ZNIŻKOWY do sklepu Othertees.com ALE UWAGA - kody do The Darkness II oraz Spec Ops: The Line mogą być już NIEAKTYWNE (acz nie muszą...), posiadam je już bardzo długo i nie wiem, czy wciąż są ważne. W każdym razie jeśli ktoś chce sprawdzić, niech w razie czego nie ma do mnie pretensji. Edytowano Sierpień 3, 2018 przez Youkai20 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Spec Ops: The Line poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Mogę prosić Asassin's Creed IV: Black Flag? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Sierpień 3, 2018 Share Napisano Sierpień 3, 2018 (edytowany) Super hit! Joy Pony wysłane do Chief I parę crapów... Pathologic Classic HD wysłane do Zandi Serial CleanerParty Hard wysłene do TalarSpeedRunners wysłane do GlaceCordisPunch Club - Deluxe Edition wysłene do TalarLovely Planet wysłane do Barrfind V. No Time To Explain Remastered Edytowano Sierpień 4, 2018 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się