Studentki UJ Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Cześć . Jesteśmy studentkami Uniwersytetu Jagiellońskiego. Od dłuższego czasu odkrywamy magię internetowych społeczności. Z racji tego, że Wasze forum ma dla nas szczególną wartość, przygotowałyśmy dla Was ankietę. Umożliwi nam ona zebranie informacji na temat kultury fanowskiej MLP oraz promocję Waszej społeczności. Zapewniamy, że ankieta jest w pełni anonimowa. W zamian obiecujemy udostępnienie wyników wszystkim zainteresowanym. W razie pytań prosimy o kontakt przez prywatną wiadomość lub maila (adres: [email protected]). Będziemy bardzo wdzięczne za Wasz udział . Z góry dziękujemy za wszelką pomoc. Link do ankiety: https://www.1ka.si/a/26886 Pozdrawiamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 wypełniłam ciekawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wypełniłem Bardzo ciekawa ankieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessator Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Już wypełnione. Jeśli się jeszcze z tym nie zaznajomiłyście to powinnyście: http://www.bronystudy.com/id8.html I bardzo jestem zinteresowany Waszymi wynikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Też wypełniłem, choć nadal zastanawiam się po co to . Właściwie to niewiele informacji zawierała ta ankieta. To jakiś projekt na zajęcia, czy element pracy licencjackiej? Planujecie zadać dodatkowe pytania, czy poprzestaniecie na tych? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Napisze tak jak inni, bardzo ciekawa ankieta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 A co tam, ankiete wypełniłem Też jestem ciekaw jakiś wyników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Informuję że i ja wypełniłam tą ankietę. Nie była zbyt długa :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wypełniłem, nader intrygująca ankieta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wypełniłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wypełniłem! Czuję się spełniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Niah, ankietę wypełniło się bardzo szybko. A jeśli można wiedzieć.. kiedy mniej więcej będą wyniki? Bo pewnie większość jest ciekawa danej rzeczy, dlatego warto się spytać ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Również wypełniłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Dziękujemy Wam za pomoc i czekamy na kolejne literki . Odpowiadając na Wasze pytania, ankieta jest częścią projektu realizowanego w ramach zaliczenia jednego z przedmiotów na naszych studiach. Wyniki postaramy się przesłać wszystkim zainteresowanym na początku lipca . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Wypełniłem Szkoda, że tak późno wyniki no ale cóż wiadomo że trzeba zebrać jak najwięcej odpowiedźi i tego Wam życzę Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Dziękujemy . Zdajemy sobie sprawę, że to odległy czas, ale zależy nam na tym, by przedstawić Wam jak najbardziej rzetelne wyniki. Dlatego potrzebujemy trochę czasu na analizę danych . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Zrobione. Ciekawe doświadczenie, spotkać kogoś, kto poświęca swój czas na badanie tego fascynującego zjawiska. Gdzie będę mógł zobaczyć wyniki, jak będą już dostępne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Dzięki . Na dzień dzisiejszy, zamierzamy przesłać je za pomocą wiadomości prywatnych. Nie wykluczamy jednak innej formy . Jesteśmy otwarte na Wasze propozycje w tym zakresie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wszystko uzupełnione, wyniki wysłane Nie mogę się doczekać wyników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Ok wypełniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Poszłooo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Bo jestem miła to wypełniłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Zrobione. To było... bardzo interesujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wypełnione!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się