Skocz do zawartości

Kucykowe kolekcje

Recommended Posts

A ja się w końcu pokusiłam o obfocenie mojej skromnej kolekcji.  :yay:
Twilight i Fluttershy:

Odkryj ukrytą treść

Rarity i AJ:

Odkryj ukrytą treść

RD i Pinkie:

Odkryj ukrytą treść

Dodatkowa RD z Maka oraz Breezie, zostawione do przeróbki na Derpy:

Odkryj ukrytą treść

Pluszak Pinkie (trochę mnie irytował ten mop, ale przyzwyczaiłam się - poza tym, jak będzie okazja, chciałabym się pozbyć tego ogona i grzywy, i doszyć do niej włosie z peruki):

Odkryj ukrytą treść

...oraz pudełko, w którym powyższą Pinkie otrzymałam:  :pinkie:

Odkryj ukrytą treść

Mam jeszcze 1 nr Magazynu MLP (ten z figurką Twily), ale chcę się go pozbyć. Niestety, nie mam żadnej młodszej siostry/kuzynki/siostrzenicy...

Dnia 30.01.2014 o 23:05, Kyoko napisał:

A ja się w końcu pokusiłam o obfocenie mojej skromnej kolekcji.  :yay:

Twilight i Fluttershy:

Odkryj ukrytą treść

Rarity i AJ:

Odkryj ukrytą treść

RD i Pinkie:

Odkryj ukrytą treść

Dodatkowa RD z Maka oraz Breezie, zostawione do przeróbki na Derpy:

Odkryj ukrytą treść

Pluszak Pinkie (trochę mnie irytował ten mop, ale przyzwyczaiłam się - poza tym, jak będzie okazja, chciałabym się pozbyć tego ogona i grzywy, i doszyć do niej włosie z peruki):

Odkryj ukrytą treść

...oraz pudełko, w którym powyższą Pinkie otrzymałam:  :pinkie:

Odkryj ukrytą treść

Mam jeszcze 1 nr Magazynu MLP (ten z figurką Twily), ale chcę się go pozbyć. Niestety, nie mam żadnej młodszej siostry/kuzynki/siostrzenicy...

Bez obrazy ale...

Ta Pinkie.....jest...OKROPNA.

:rarirage:  :rarirage:  :rarirage:

• +1 1

Dnia 28.01.2014 o 13:07, Kamisha napisał:

Tobie działa ten Hasbro-disease... ? bo mi wciąż nie :/ A jestem bardzo ciekawa, co się tam kryje :D

Chodzi o to, że mają CM tylko z jednej strony... Geez, naprawdę tak ciężko napisać, a nie wysyłać niedziałające linki?

Edit:

Czemu kupujecie te tandety od Hasbro? Chodzi mi szczególnie o pluszaki i Lalki z EqG

Edytowano przez Gość

Dnia 3.02.2014 o 12:29, akidamo napisał:

Chodzi o to, że mają CM tylko z jednej strony... Geez, naprawdę tak ciężko napisać, a nie wysyłać niedziałające linki?

Edit:

Czemu kupujecie te tandety od Hasbro? Chodzi mi szczególnie o pluszaki i Lalki z EqG

No to przykro mi, ale żadne kucyki jak do tej pory nie są z tej "choroby" wyleczone, a koleżanka wcześniej mówiła, że takowe znalazła... no ciekawe :/

Ja nie kupuję pluszaków, bo szyję lepsze :D A nawet jakbym nie szyła, to bym ich nie kupiła. Lalek tym bardziej nie, bo EQG zwyczajnie nie trawię.

Wczoraj jak byłem z Littlepipem na wizycie w zabawkowych, to dało się zobaczyć m.in. Pinkie w samochodzie :rainderp: najdziwniejsze byłi to, że owa Pinkie była trochę emo. Miała czarne pasemka włosów i CM - baloniki w różnych kolorach. W innych zestawach z taką nie-plastikową grzywą też była taka (w jednym przypadku miała na sobie jeszcze tonę brokatu, a w innym wyglądała jak klacz lekkich obyczajów). Dafuq? W Equestrii mają auta. Hell yeah!

W sumie co mi szkodzi.

Od początku mojej przygody z My Little Pony, którą zacząłem jakieś 3 lata temu. Udało mi się zebrać małą kolekcje pamiątek. Sądzę, że niektóre trafią do innych rąk, ale póki co zostają u mnie. W dużej mierze moja kolekcja składa się tylko z Rarity :P Ale co poradzę, mam słabość.

Każdy z was na pewno ma trochę przypinek. Będąc na konwentach i pomniejszych zlotach, zdołałem zebrać małą kolekcję. Zbytnio nie ma czym się chwalić, ale proszę oto one:

Przypinki

Posiadam  także koszulki, które głownie zbierają kurz. Nosić już raczej ich nie zamierzam.

Koszulki

Figurki. Chciałem mieć jedną do pudełka, wyszło trochę inaczej. Drugą dostałem w prezencie. Kolejne pamiątki do wspominków, jak bardzo zbłądziłem.

Figurki

Kubki. Kto ich nie ma w domu. Te zbytnio i tak nie do użytku.

Kubki

Ostania rzecz jaka ozdobiła moją kolekcje, jest pluszak. Tak pluszak. W opisie jest zabawką kolekcjonerską. Niestety ma przypisane inne zadanie, będzie prezentem dla tej jedynej ; P

Pluszak #1

Pluszak #2

Pluszak #3

Tym samym, kupując tego pluszaka, zakończyłem ogólne zbieractwo drobiazgów związanych z MLP. Może kiedyś jeszcze zdarzy się coś kupić, ale to nie będzie nic wielkiego.

Mizerna kolekcja, ale i tak, miło mieć ogólnie choć jeden drobiazg.

Edit:

Link działa. Przeglądarka Chrome. Sprawdzałem. I dziękuję za wyjaśnienie. Nie rozumiem dlaczego maluje CM tylko z jednej strony. Czy oszczędzanie na farbie aż tak bardzo im się opłaca?

Tak a propos, gdy przeglądałam sobie z nudów Google, znalazłam takie o zdjęcie:

Odkryj ukrytą treść

Niestety, nie wiem, do kogo należy aż TAK OGROMNA kolekcja, jedyna reakcja na to zdjęcie była taka:  :crazytwi3:

• +1 1

Czemu kupujecie te tandety od Hasbro?

Dla ciebie to tandety, dla innych - coś fajnego. Mi się bardzo podobają lalki EqG i nie zamierzam rezygnować z ich zakupu, "bo tandeta". Tu już wchodzi temat gustów i guścików, a każdy ma swoje.
  Dnia 3.02.2014 o 16:33, Khornel napisał:

najdziwniejsze byłi to, że owa Pinkie była trochę emo. Miała czarne pasemka włosów i CM - baloniki w różnych kolorach.

Akurat ta wersja Pinkie bardzo mi się podoba.  :giggle: Tylko szkoda, że ma to auto.
  Dnia 3.02.2014 o 21:56, Cartoon Tiger napisał:

Posiadam  także koszulki, które głownie zbierają kurz. Nosić już raczej ich nie zamierzam.

A szkoda, bo ta z Fluttershy jest bossska.  :lunaderp: Pluszak też genialny.
  Dnia 4.02.2014 o 02:53, Violett napisał:

Tak a propos, gdy przeglądałam sobie z nudów Google, znalazłam takie o zdjęcie:

Nie działa...

• Utwórz nowe...