Herudin Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Dla tych którym spodobała się książka "Elements of Harmony", w czerwcu będzie wydany pamiętnik księżniczek, Celestii i Luny, w październiku książka o Daring Do. Więcej infro: http://news.everfree.net/tag/journal-of-the-two-sisters/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 A ja się w końcu pokusiłam o obfocenie mojej skromnej kolekcji. Twilight i Fluttershy: Rarity i AJ: RD i Pinkie: Dodatkowa RD z Maka oraz Breezie, zostawione do przeróbki na Derpy: Pluszak Pinkie (trochę mnie irytował ten mop, ale przyzwyczaiłam się - poza tym, jak będzie okazja, chciałabym się pozbyć tego ogona i grzywy, i doszyć do niej włosie z peruki): ...oraz pudełko, w którym powyższą Pinkie otrzymałam: Mam jeszcze 1 nr Magazynu MLP (ten z figurką Twily), ale chcę się go pozbyć. Niestety, nie mam żadnej młodszej siostry/kuzynki/siostrzenicy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 A ja się w końcu pokusiłam o obfocenie mojej skromnej kolekcji. Twilight i Fluttershy: Rarity i AJ: RD i Pinkie: Dodatkowa RD z Maka oraz Breezie, zostawione do przeróbki na Derpy: Pluszak Pinkie (trochę mnie irytował ten mop, ale przyzwyczaiłam się - poza tym, jak będzie okazja, chciałabym się pozbyć tego ogona i grzywy, i doszyć do niej włosie z peruki): ...oraz pudełko, w którym powyższą Pinkie otrzymałam: Mam jeszcze 1 nr Magazynu MLP (ten z figurką Twily), ale chcę się go pozbyć. Niestety, nie mam żadnej młodszej siostry/kuzynki/siostrzenicy... Bez obrazy ale... Ta Pinkie.....jest...OKROPNA. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Ta Pinkie.....jest...OKROPNA. Kwestia gustu, ja ją lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Kwestia gustu, ja ją lubię. Tak, mi też się podoba, chociaż wolę chyba moją stojącą Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Ejjj tam "mopy" są urocze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Tak, mi też się podoba, chociaż wolę chyba moją stojącą Pinkie A pokażesz ją? Może być nawet zdjęcie z internetu, chyba że to pluszak na zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 A pokażesz ją? Zwykły pluszak od Hasbro Mam też zdjęcie mojej na swoim profilu ale jest gdzieś daleko za innymi figurkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Aaa, to chyba te najpowszechniejsze pluszaki. Zastanawiałam się nad taką Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Twilight też mam i także jest super, tak samo RD. Nie mam tylko Fluttershy ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 A w USA mają też Applejack, Octavię... To nie fair. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Niedawno moja kolekcja osiągnęła zawrotną ilość. I chce wrócić do starej liczby, bo w bling bagu trafiłam takiego samego kuca :( chce ktoś przezroczystą Twi z 8 fali? Sprzedam tanio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 chce ktoś przezroczystą Twi z 8 fali? Sprzedam tanio. Po ile ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Nie wiem do jakiego tematu to podpiąć. Jeśli interesują Was kucyki nie tylko z MLP to w Biedronce dostępne będą różne figurki. Informacja pochodzi z gazetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Tobie działa ten Hasbro-disease... ? bo mi wciąż nie :/ A jestem bardzo ciekawa, co się tam kryje Chodzi o to, że mają CM tylko z jednej strony... Geez, naprawdę tak ciężko napisać, a nie wysyłać niedziałające linki? Edit: Czemu kupujecie te tandety od Hasbro? Chodzi mi szczególnie o pluszaki i Lalki z EqG Edytowano Luty 3, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Chodzi o to, że mają CM tylko z jednej strony... Geez, naprawdę tak ciężko napisać, a nie wysyłać niedziałające linki? Edit: Czemu kupujecie te tandety od Hasbro? Chodzi mi szczególnie o pluszaki i Lalki z EqG No to przykro mi, ale żadne kucyki jak do tej pory nie są z tej "choroby" wyleczone, a koleżanka wcześniej mówiła, że takowe znalazła... no ciekawe :/ Ja nie kupuję pluszaków, bo szyję lepsze A nawet jakbym nie szyła, to bym ich nie kupiła. Lalek tym bardziej nie, bo EQG zwyczajnie nie trawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Wczoraj jak byłem z Littlepipem na wizycie w zabawkowych, to dało się zobaczyć m.in. Pinkie w samochodzie najdziwniejsze byłi to, że owa Pinkie była trochę emo. Miała czarne pasemka włosów i CM - baloniki w różnych kolorach. W innych zestawach z taką nie-plastikową grzywą też była taka (w jednym przypadku miała na sobie jeszcze tonę brokatu, a w innym wyglądała jak klacz lekkich obyczajów). Dafuq? W Equestrii mają auta. Hell yeah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 W sumie co mi szkodzi.Od początku mojej przygody z My Little Pony, którą zacząłem jakieś 3 lata temu. Udało mi się zebrać małą kolekcje pamiątek. Sądzę, że niektóre trafią do innych rąk, ale póki co zostają u mnie. W dużej mierze moja kolekcja składa się tylko z Rarity Ale co poradzę, mam słabość.Każdy z was na pewno ma trochę przypinek. Będąc na konwentach i pomniejszych zlotach, zdołałem zebrać małą kolekcję. Zbytnio nie ma czym się chwalić, ale proszę oto one: Przypinki Posiadam także koszulki, które głownie zbierają kurz. Nosić już raczej ich nie zamierzam.KoszulkiFigurki. Chciałem mieć jedną do pudełka, wyszło trochę inaczej. Drugą dostałem w prezencie. Kolejne pamiątki do wspominków, jak bardzo zbłądziłem.FigurkiKubki. Kto ich nie ma w domu. Te zbytnio i tak nie do użytku.KubkiOstania rzecz jaka ozdobiła moją kolekcje, jest pluszak. Tak pluszak. W opisie jest zabawką kolekcjonerską. Niestety ma przypisane inne zadanie, będzie prezentem dla tej jedynej ; PPluszak #1Pluszak #2Pluszak #3Tym samym, kupując tego pluszaka, zakończyłem ogólne zbieractwo drobiazgów związanych z MLP. Może kiedyś jeszcze zdarzy się coś kupić, ale to nie będzie nic wielkiego.Mizerna kolekcja, ale i tak, miło mieć ogólnie choć jeden drobiazg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Chodzi o to, że mają CM tylko z jednej strony... Geez, naprawdę tak ciężko napisać, a nie wysyłać niedziałające linki? Edit: Czemu kupujecie te tandety od Hasbro? Chodzi mi szczególnie o pluszaki i Lalki z EqG Link działa. Przeglądarka Chrome. Sprawdzałem. I dziękuję za wyjaśnienie. Nie rozumiem dlaczego maluje CM tylko z jednej strony. Czy oszczędzanie na farbie aż tak bardzo im się opłaca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak a propos, gdy przeglądałam sobie z nudów Google, znalazłam takie o zdjęcie: Niestety, nie wiem, do kogo należy aż TAK OGROMNA kolekcja, jedyna reakcja na to zdjęcie była taka: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Czemu kupujecie te tandety od Hasbro? Dla ciebie to tandety, dla innych - coś fajnego. Mi się bardzo podobają lalki EqG i nie zamierzam rezygnować z ich zakupu, "bo tandeta". Tu już wchodzi temat gustów i guścików, a każdy ma swoje.najdziwniejsze byłi to, że owa Pinkie była trochę emo. Miała czarne pasemka włosów i CM - baloniki w różnych kolorach. Akurat ta wersja Pinkie bardzo mi się podoba. Tylko szkoda, że ma to auto.Posiadam także koszulki, które głownie zbierają kurz. Nosić już raczej ich nie zamierzam. A szkoda, bo ta z Fluttershy jest bossska. Pluszak też genialny.Tak a propos, gdy przeglądałam sobie z nudów Google, znalazłam takie o zdjęcie: Nie działa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Dafuq? W Equestrii mają auta. Hell yeah! Auta jak auta ale helikoptery! Pinkie w helikopterze też jest^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Gdzie takie kucyki można dostać bo nie mam nic takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Jest też bez auta, ale taka uwalona brokatem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Jest też bez auta, ale taka uwalona brokatem No jeszcze była ta w czerni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts