Golden Love Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Cześć jestem nowa na forum!!! Nazywam się Golden Love. Poszukuję nowych znajomości. I ciągle chcę wiedzieć coraz więcej o mlp:fim Mam złote pióro w skrzydle i ono umie czarować!!! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Witaj, też jestem nowy na forum i szukam znajomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 1. Welcome! 2. Czuje jakby te duże litery drwiły z moich okularów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Witaj a tera pytanka (nie bij~) 1.Lubisz anime/mange? 2.Lubisz zimne klimaty? 3.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 4.Lubisz kraje skandynawskie? 5.Byłaś kiedyś za granicą? 6.Ulubiony kuc? 7.Ile już obejrzałaś sezonów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 1.Lubisz anime/mange? Gomene, Hetalia to nie animu .////. Witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Gomene, Hetalia to nie animu .////. SPRZECIWIASZ SIĘ MOJEMU ZDANIU,MĘŻU??? *le super wielki, straszny piorun* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Witaj, zmniejsz czcionkę. Jeśli chciałaś napisać tak, by ślepi nie mieli problemów z przeczytaniem, trzeba było napisać brajlem. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Lepiej ogranicz tą wnerwiająco dużą czcionkę i emoty na końcu każdego zdania, bo takie posty nie wyglądają dość inteligentnie i estetycznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Lepiej ogranicz tą wnerwiająco dużą czcionkę i emoty na końcu każdego zdania, bo takie posty nie wyglądają dość inteligentnie i estetycznie... Och, widzę ogarnięty człowiek na forum, fajny zbiór ludzi jest na tym forum, od wesołych a nawet dziecinnych do poważnych i zasadniczych. Coś czuję że się tutaj zadomowię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 No cześć, widać masz osobowość Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Witaj! Jeszcze nikt nie dodał powitalnego filmiku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Lepiej ogranicz tą wnerwiająco dużą czcionkę i emoty na końcu każdego zdania, bo takie posty nie wyglądają dość inteligentnie i estetycznie... Oj tam, oj tam... chciała przetestować edytor i emotki Witaj! Jeszcze nikt nie dodał powitalnego filmiku?Bo mnie tu jeszcze nie było A teraz nieformalna część formalna... Witam serdecznie i w ramach powitania oraz w związku z moją prywatną powitalną tradycją przesyłam Ci "PUT" (Powitalny Utwór Trance). Zbliża się lato więc: Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Siema,siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Witaj! Jeszcze nikt nie dodał powitalnego filmiku? Jestem tu od tego! ^^ Witaj i baw się dobrze! No i oczywiście ten wyżej wspomniany powitalny filmik: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Pokój wam nasi nowi forumowicze. Na pewno poznacie tu nowych kolegów i koleżanek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jak nie jesteś z sosnowca to serdecznie witam na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Witaj ma droga! Oto znajomości poszukujesz, więc i ja się odzywam! Witam Cię na forum i mam nadzieję, na dobrą i wesołą znajomość! PS. Ten Smok jest jeszcze wolny... mrau. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 PS. Ten Smok jest jeszcze wolny... mrau. Stachul Nie rób z działu powitalnego biura matrymonialnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Stachul Nie rób z działu powitalnego biura matrymonialnego Ja? Ja nic nie robię, może lekko nasuwam sugestię, że jestem wolny i do wzięcia, ale nic innego nie robię Dobra koniec offtopu, tutaj się witamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Dobra koniec offtopu, tutaj się witamy! Cześć Stachul Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Obawiam się, że troszkę możecie przestarszyć koleżąnkę Powitajmy ją jak Twilight by to zrobiła Echem! Serdecznie witam Ciebie na forum! Nazywam się SPIDIvonMARDER (wiem, ze to długie i pretensjonalne) i mam nadzieję, że znajdziesz tutaj mnóstwo wspaniałości zwiążanych z tym najlepszym serialem na świecie. Forum zawiera liczne działy... (tutaj Twilight wymieniałby po kolei każdy i pokrótce opisała ich zawartość)... a także jest bardzo dynamicznie rozwijane. To tyle na początek! Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Szczęść Boże! :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Witam serrrdecznie, szukasz znajomości czy tak? Wejdź czasem na kucykowego tsa wiecznie siedzę sam w publicu, pogadamy Jakbyś miała jakieś pytania to pisz na PW Ps. Stachula zignoruj, to jest hm... nietypowy człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się