Matalos Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Alles klar, Magneto. <podaje dłoń> Mam nadzieję, na uczciwą rywalizację i spokojną grę w tym oto Domu Wielkiej siostry. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Witam, Drogie Dzieci Nocy, tu Magenta, jak się macie? Coś mi się wydaje że większość dzieci nocy poszła przespać noc. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Stawiam muffinke o to, że zostane wybrany do druzyny jako ostatni Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 A witaj Magento droga, miewamy się całkiem dobrze. :3 Dzięki, że pytasz. Link do komentarza
Czytoholiczka Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witam,to ja Czytoholiczka. Prawdopodobnie nawet nie wiecie że byłam w tym programie,przecież całe dnie spędzałam w swoim wspaniałym pokoju czytając. Mimo wszystko przyszłam się pożegnać,jadę na obóz więc nie mogę dalej kontynuować udziału w programie,chciałabym podziękować Magencie i Tamarze za to że były jedynymi osobami które w ogóle odpisywały na moje marne posty. Koniec. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 - Szkoda, że odchodzisz. Miałem nadzieję, że dłużej to zabawisz. Życzę udanego obozu! chciałabym podziękować Magencie i Tamarze za to że były jedynymi osobami które w ogóle odpisywały na moje marne posty. - No w tym momencie to poczułem się urażony... pamiętam, że odpisałem na post Czytoholiczki przynajmniej raz. A, że rzadko kiedy używam tutaj opcji "Cytuj" lub "Odpowiedź", bo moje posty miałyby długość "Krzyżaków" Sienkiewicza nie oznacza, że nie odpowiadałem. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 A siemasz Magento, u mnie wszystko w porządku, a pobyt tutaj jest coraz ciekawszy. Witam,to ja Czytoholiczka. Prawdopodobnie nawet nie wiecie że byłam w tym programie,przecież całe dnie spędzałam w swoim wspaniałym pokoju czytając. Mimo wszystko przyszłam się pożegnać,jadę na obóz więc nie mogę dalej kontynuować udziału w programie,chciałabym podziękować Magencie i Tamarze za to że były jedynymi osobami które w ogóle odpisywały na moje marne posty. To żegnaj Czytacholiczko, szkoda, że nie zostałaś do końca, albo chociaż do momentu, w którym odpadniesz. Miłego pobytu. Ciekawe czy dostaniesz wąsy do awatara ^^ Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Jejku...smutno mi z tego powodu,cieszę się z podziękowania,to naprawdę nic wielkiego. Ale głupio mi że odchodzisz...kto będzie nam czytał jak wyrabiać cydr ? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Szkoda. ;_; Życzę Ci udanej zabawy. :3 Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) A siemasz Magento, u mnie wszystko w porządku, a pobyt tutaj jest coraz ciekawszy. To żegnaj Czytacholiczko, szkoda, że nie zostałaś do końca, albo chociaż do momentu, w którym odpadniesz. Miłego pobytu. Ciekawe czy dostaniesz wąsy do awatara ^^ Nie chcę nic mówić,ale to jest Czytoholiczka,nie Czytacholiczka ( emotki mi nie działają,nie mam jak wyrazić swoich emocji :C ). Nic osobistego, każdy mógł się pomylić,tylko zwracam uwagę,na przyszłość Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Papa. Miłego czasu na obozie (ja jadę 23 w miejsce, gdzie internetu nie ma :( ) Mam nadzieję, że miło spędzałaś tutaj czas. Link do komentarza
Neonowaty Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Szkoda, że odchodzisz. Cóż, pozostaje życzyć Ci wszystkiego co dobre. Trzymaj się. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Powodzenia, Czytoholiczko, cieszę się, że mogłyśmy razem spędzić czas w domu Wielkiej Siostry. Życzę miłej zabawy Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 I temat umarł, buu Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 I temat umarł, buu Nie ma co pić. Dlatego umarł. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Kupcie na Allegro zapasy, doślą kurierem ^^ Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Kupcie na Allegro zapasy, doślą kurierem ^^ Nie ufam kurierom. Raz czekałem na paczke miesiąc. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Ciekawe kiedy Wizio podejmie decyzję... Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 To zostala jedynie poczta polska Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 To zostala jedynie poczta polska Z dwojga złego wolę kuriera. Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Wiziełe, ruszże się!! Śpisz, czy co? (Pewnie coś robi w tej swojej klitce) Link do komentarza
Wizio Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) Co byś chciała panienko? Ma decyzja czasu wymaga. Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Wizio Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Jak to mówią, cicha woda rzeki rwie. :3 Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - W tym temacie taki mały ruch, bo przede wszystkim brak kolejnego zadania. Stąd ja ino siedzę cierpliwie i czekam. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Mi nie sprawdzono zadania 1. Czekam na następne. Link do komentarza
Recommended Posts