Sttark Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 @Up Proszę,dowód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 To ja dorzucę jeszcze jeden. Sezon 4 na Wiki Dopóki oficjalnie tego nie potwierdzą będę to traktował jako mniej lub bardziej wiarygodne pogłoski, ale cieszę się że pojawiają się kolejne źródła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 @Sttark Wybacz, ale nie do końca rozumiem, co to w ogóle za strona, kto tam się wypowiada, bo wyglądają to jak zwykłe spekulacje jednego z bronych. Mi chodzi o jakieś rzetelne źródło informacji, które poda czarno na białym "hasbro oficjalnie potwierdziło, że wyjdzie sezon 4" a w artykule napisane ładnie kto to dokładnie potwierdził, kiedy i w jakich okolicznościach. To co on tam pisze to nie jest oficjalne potwierdzenie. Poza tym data tego posta, to 27 lipca 2012, czyli przed startem sezonu 3, a żadna stacja nie zapowiada, że wypuści więcej, niż kolejny planowany sezon, nim nie sprawdzą, czy wcześniejszy nie odniósł sukcesu. Mogą co najwyżej napisać coś w stylu "podpisano kontrakt na więcej sezonów", "planuje się wypuszczenie większej ilości sezonów", ale to jeszcze nic nie gwarantuje. @djsound widziałam to info na wiki. Widziałam nawet źródło, na podstawie którego była ta informacja napisana, to jest to, co pisałam wcześniej, że planuje się budżet na sezon 4, ale jeszcze nie potwierdzono, czy on na 100% wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Wiecie, chyba najlepiej będzie dyskutować o 4 sezonie jak skończy się 3. Po obejrzeniu ostatniego odcinka możemy się domyślać czy był ostatni ogólnie, czy ostatni w sezonie, bo można przewidzieć 4 sezon . Szczerze mówiąc po obejrzeniu ostatnich dwóch odcinków 2 sezonu myślałam, że 3 już nie będzie, po tej końcowej piosence i tych zdjęciach... Śliczny koniec sezonu, mam nadzieję że ostatni odcinek 3 sezonu też będzie udany. A i zauważyliście, że w 3 sezonie co drugi odcinek jest z piosenką? 2 pierwsze odcinki - piosenki, 3 - brak, 4 - piosenka o Babs Seed, 5 - brak, 6 - piosenka Sweetie Belle, 7 - brak, 8 - piosenka AppleJack(!), 9 - brak i teraz 10 odcinek będzie z Discordem, kto wie, może on coś zaśpiewa? Choć bardziej realne jest, że to FlutterShy będzie śpiewała... Jestem wręcz przekonana, że będzie piosenka! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 A i zauważyliście, że w 3 sezonie co drugi odcinek jest z piosenką? 2 pierwsze odcinki - piosenki, 3 - brak, 4 - piosenka o Babs Seed, 5 - brak, 6 - piosenka Sweetie Belle, 7 - brak, 8 - piosenka AppleJack(!), 9 - brak i teraz 10 odcinek będzie z Discordem, kto wie, może on coś zaśpiewa? Choć bardziej realne jest, że to FlutterShy będzie śpiewała... Jestem wręcz przekonana, że będzie piosenka! ;D Dobre spostrzeżenie, ja na to nie zwróciłam uwagi. Huh, Fluttershy? Bardzo możliwe. ^ ^ Ja się tego odcinka nie mogę doczekać. Discord, wielki powrót, yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Wybacz, ale nie do końca rozumiem, co to w ogóle za strona, kto tam się wypowiada, bo wyglądają to jak zwykłe spekulacje jednego z bronych. Mi chodzi o jakieś rzetelne źródło informacji, które poda czarno na białym "hasbro oficjalnie potwierdziło, że wyjdzie sezon 4" a w artykule napisane ładnie kto to dokładnie potwierdził, kiedy i w jakich okolicznościach. To co on tam pisze to nie jest oficjalne potwierdzenie. Poza tym data tego posta, to 27 lipca 2012, czyli przed startem sezonu 3, a żadna stacja nie zapowiada, że wypuści więcej, niż kolejny planowany sezon, nim nie sprawdzą, czy wcześniejszy nie odniósł sukcesu. Mogą co najwyżej napisać coś w stylu "podpisano kontrakt na więcej sezonów", "planuje się wypuszczenie większej ilości sezonów", ale to jeszcze nic nie gwarantuje. Masz potwierdzenie od człowieka odpowiadającego za serial,że będą kolejne sezony robione...jeśli to nie jest dowód na powstanie sezonu czwartego to czekaj parę miesięcy jak Hasbro go ogłosi.Tak po za tym,zdajesz sobie sprawę,że MM potwierdziła już wcześniej w wywiadzie,że trwają prace nad MLP FIM.Skoro 3 sezon się skończył,filmu nie robią to pomyślmy co to może być?I ostatnie zdanie,tak to gwarantuje,że 4 sezon wypuszczą nie ważne czy 3 odniesie sukces(a już odniósł)czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 No właśnie mi o takie oficjalne potwierdzenie chodziło, domyślam się, że go jeszcze nie ma, ale wolałam spytać Niestety z doświadczenia wiem, że sam fakt, że prace nad kolejnym sezonem trwają i jest on nieoficjalnie zapowiadany wcześniej przez ludzi za to odpowiedzialnych nie oznacza jeszcze, że dany sezon ujrzy światło dzienne. Szczególnie co do MLP, gdzie seria ta jest co jakiś czas odnawiana istnieje ryzyko, że kolejny sezon nawet jeśli wyjdzie, może się okazać sezonem 1 całkiem nowej serii (choć póki co nic na to nie wskazuje, wolę chuchać na zimne). Wiem też, że póki co wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że sezon 4 będzie (co mnie bardzo cieszy). Jednak z byciem pewną wolę poczekać do zapięcia ostatniego guzika i oficjalnego ogłoszenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Wiem też, że póki co wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że sezon 4 będzie (co mnie bardzo cieszy). Jednak z byciem pewną wolę poczekać do zapięcia ostatniego guzika i oficjalnego ogłoszenia. Wiesz,można mówić wszystko o Hasbro,ale na pewno nie są głupi.Frindship is magic jest prawdziwym fenomenem w Ameryce,więc na pewno nie myślą by go zakończyć.Niech jako dowód posłuży ostatnio wydany komiks MLP FIM mający największy nakład z wszystkich komiksów wydanych w 2012 roku.Hasbro i DHX muszą mieć rozplanowane mniej więcej sezony i odcinki do nich,po za tym sam nie mogę się doczekać odcinka z Al Weird Yankovic'em. To będzie eragazm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 YAY Już połowa "przerwy" za nami ... Została jeszcze tylko połowa przed nami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Widze że dyskusja przeniosła sie na sezon 4. Oficjalnie nie powiedziane, ale raczej to oczywiste ze bedzie. Tylko dalej martwi mnie to kiedy zamierzają go wypuścić, i obawiam się że poczekamy sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Od ostatniego odcinka 2 sezonu Canterlot Weeding (w kwietniu) czekaliśmy 8 miesięcy (do listopada). Może tym razem będzie podobnie odnoście 4s? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 To ja zarzucę coś cna co nie mam dowodów. TO tylko moje przypuszczenia i tłumaczenie zaniku Derpy w odcinkach. PO Friendship is magic, nowy serlial : The Derpy Hoves Schow" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ja bym chciał ujrzeć Derpy jeszcze w 3 sezonie 4 sezon pewnie będzie zważywszy na popularność serialu. Szkoda by było nie wykorzystać potencjału. Szkoda, że trzeba tyle czekać :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nie narzekajcie jakby nie wiadomo co było.Moim zdaniem sezon 4 będzie albo na wiosnę,albo na jesień.Lato nie jest najlepszym okresem na premiery seriali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Popieram przedmówce. Też myśle że gdzieś jesienią. Poczekamy sobie:( A ktoś wie ile 4 sezon może miec odcinków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Sądzę, że dla dobrej jakości odcinków można trochę poczekać. Nawet jeśli na 4 sezon sobie poczekamy, ważne jest to, że on w ogóle będzie. Tym lepiej, jeśli będzie naprawdę dobrej jakości. Ktoś jeszcze sądzi tak jak ja? A i chyba tylko Pan Bóg wie ile 4 sezon będzie miał odcinków. Chyba, że Hasbro już to sobie dobrze rozplanowało, to jeszcze kilka osób. Możliwe, że dłuższa przerwa pomiędzy "Spike At your Service" a "Ceep Calm and Flutter On" może wynikać z tego, że szykują się do tworzenia odcinków z kolejnego(4) sezonu. A może przedłużą jednak 3 sezon z powodu nowych pomysłów na odcinki? To oczywiście tylko moje przypuszczenia, mogę się mylić, i to bardzo. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Popieram przedmówce. Też myśle że gdzieś jesienią. Poczekamy sobie:( A ktoś wie ile 4 sezon może miec odcinków? Myślę że wynagrodzą nam te 13 odcinków w s3 i w s4 może będzie więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Z tego co mówił W.Anderson to sezon 4 ma być dłuższy.Potem za jakiś czas znowu może być krótszy i tak dalej...(do końca świata:fluttershy5:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 To ma być 4 sezon MLP ????? (mdleję) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Oczywiście,że będzie s4 MLP. Hasbro nie tak szybko pozbędzie się kury,która sama znosi złote jajka. Oni dają nam odcinki a my im kasę. I wszyscy są zadowoleni. W czwartym sezonie chciałabym się (i pewnie nie tylko ja) aby dowiedzieć się czegoś więcej o rodzinie Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Oczywiście,że będzie s4 MLP. Hasbro nie tak szybko pozbędzie się kury,która sama znosi złote jajka. Ja to powiedziałem!!! W czwartym sezonie chciałbym się dowiedzieć więcej o przeszłości Fluttershy. Ale z marzeniami, to poczekajmy na oficjalną zapowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 A ja bym się chciał dowiedzieć czegoś o rodzicach Rainbow Dash Jeżeli sezon 4 ma być tak długi jak pierwsze dwa to super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Mnie bardziej ciekawią rodzice AppleJack, są tacy tajemniczy, symbolizowały ich 2 spadające gwiazdy podczas odcinka Apple Family Reunion i tyle o nich wiadomo. Ale najbardziej nie mogę się doczekać aż CMC dostanie swoje Cutie Mark, jestem ciekawa co to będzie i przekonana, że Sweetie Belle dostanie swój za śpiew. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ale najbardziej nie mogę się doczekać aż CMC dostanie swoje Cutie Mark' date=' jestem ciekawa co to będzie i przekonana, że Sweetie Belle dostanie swój za śpiew. ;D[/quote'] A Scootaloo będzie miała coś związanego ze skuterem. Co do Apple Bloom nie jestem pewna - coś związanego z budowaniem bądź malowaniem + zapewne jabłka/jabłko. ^^ Łatwo rozpoznać po imionach, nie zawsze, ale najczęściej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Z tego co gdzieś czytałem, Scootaloo będzie mieć skuter lub coś co jest z nim związane , Applebloom nie pamiętam a Sweetie Belle mikrofon . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się