SystemShy Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 moga powiedziec ze po nowym roku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Albo pójść na metodę w stylu Blizzarda =_= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Ja słyszałam że 3 sezon ma już oficjalnie być w Październiku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Zapowiadają sezon max miesiąc przed wypuszczeniem, czyli musimy czekać do 2 miesięcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Mnie to czekanie już wnerwia. Ale jakoś znalazłam metodę na to czekanie: Czytanie książek (Tak znalazłam genialną serię książek, daję linka do strony na Allegro gdzie takie sprzedają: [KLIK] Wiedzcie jak taka osoba jak ja przeczyta książkę o grubości do 3 cm w ok. 3 dni(No ba, i w tyle przeczytałam!) to książka jest genialna). Oprócz tego zabijam czas też rysowaniem i nauką (dosłownie pracami domowymi, bo ostatnio dużo mam), ale też życiem "poza komputerowym", oglądam TV, dub PL, polowaniem na dalsze Blid bagi (Jak Lunę mam to zdobędę i resztę), snem , przypominaniem se 2 i 1 sezonu, grami, motywacją mojego klasowego wroga, by mi nie dokuczał (A-Ha! udało się!). Staram sobie zająć cały dzień, by przestać myśleć o 3 sezonie . Będę starać się wychwytywać info zarówno o PL dubie 2 sezonu jak i 3 sezone na Hub. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Ale pomyślcie jak już w końcu wyjdzie. Ta satysfakcja i odpowiedź na dręczące nas pytania muhahahahahaha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Ale tylko przez 3 miesiące, a potem znów musimy czekać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Jeśli zapowiedzą 4 sezon. Bo w przeciwnym razie...... wole nawet o tym nie myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 A ja mam dziwne wrażenie, że ludzie będą narzekać. Ludzie zawsze narzekają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Choćby nie wiem co się działo ludzie zawsze będą narzekać.Na pewno pojawią się głosy,że to już nie to samo co pierwszy sezon,ale to akurat jest normalne.Ja mam nadzieje,że bajka nie zapomni o najważniejszym co w niej jest czyli o humorze.Jak dalej będzie śmieszyć żartami i miała(w miarę)dobry pomysł na odcinki to serial może trwać naprawdę długo.Np Spongebob.= taki trwa już chyba z 13 lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilkanar Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 wątpię by dodali nowego, można zobaczyć, że wśród mane6 mamy: 2 pegazy, 2 jednorożce i 2 zwykłe czyli dodanie nowego zachwieje tą równowagą. Jeśli już dodać to po jednym z każdej kategorii. dodadzą 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Od razu piętnaście... Nie dodadzą nowego do mane6, ale zawsze mogą dać towarzysza "na jedną przygodę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilkanar Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/07/breaking-season-three-song-debut-other.html To cały news, z tego co piszą to bedzie powrót trixie, fluttershy smokiem i duet octavia/rarity. Narobili mi tym smaka jak cholera, jak tu teraz wyczekać do 3 sezonu. Btw. Spike baletnica rozłożył mnie na łopatki xD A podobno już wychodzi sezon 3 ( jestem na 2 stronie tematu mam jeszcze 28 nie zabijajcie jesl ktos już pisał) Twój post zwiększył moją chęć oglądnięcia tego dwukrotnie. na ten moment część spoilerów można by podsumować tym artem: Wzmianka Tabithy o słodkim głosiku Fluttershy gdy ta będzie smokiem = nie mogę się tego doczekać hehe http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6LQk-DaZSzU mam wrażenie że Twilight będzie w tym odcinku przechodzić przez okres znany dla studentów jako: "OPS zawaliłem/am egzamin :O To teraz czas na kampanię wrześniową". http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3LkJ3_nVq8s&feature=player_embedded yeah piosenka mane6 ^^ oraz masa nowości swoją drogą wczoraj znalazłem to na derpibooru: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Af1GCiMnoNQ nie chce się za bardzo nakręcać bo to nie jest jeszcze potwierdzone ALE! w kolejnym miesiącu? jeżeli oni zaczną 3 sezon w sierpniu to będzie grubo reasumując Trixie + Luna + DragonShy + Octavia z głosem i to jeszcze w duecie z Rarity + Cadance + nowa rasa kuców = Dear God zapowiada się wspaniale ^^ YAYYYYYYYYYY Nowa rasa kucyków, więcej wiadomości na temat Equestrii, nowa piosenka - THIS IS EPIC !!! A jak jeszcze oficjalnie się potwierdzi że nowy sezon wystatruje za miesiąc, to będę wniebowzięty. Kurde, nie spodziewałem się że dadzą nowy rodzaj kucy, a jeśli już to kucyki morskie, a tu taki zonk. Ciekawe jak będą wyglądać. też chce podpis wojownik księżniczi luny wkońcu moje oc nazywa sie Guardian of the moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Z DragonShy to gdzieś czytałem że nie prawda itp. ktoś od nich chyba nawet to pisał, od nich czyli od twórców, nie znajde źródła teraz, ale coś takiego było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 A ja mam dziwne wrażenie, że ludzie będą narzekać. Ludzie zawsze narzekają. polać mu! założe się że wszyscy będziemy na coś narzekać,zawsze tak jest,spodziewamy się nie wiadomo czego,a potem możemy być zaskoczeni(niemile) ja podchodze do tego z cierpliwością i spokojem,nie spodziewam się cudów,bo nie wszystko może się w 3 sezonie mi spodobać... a co od tego że tak długo nie wydają to dlatego,byśmy z niecierpliwością na to czekali,czyli inaczej robią nam wode z mózgu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 3 sezon MLP będzie w IV kwartale 2012 roku. IV kwartał = październik lub grudzień. Info: by wiki No to sobie poczekamy xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Pażdziernik lub Grudzień.. było wrzesień Pażdziernik niedługo będzie Styczeń Luty.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Co się czepiacie. Przecież HUB napisał że dokładną datę poda za miesiąc, czyli jeszcze czekamy 3 tygodnie. + trzeba doliczyć 1-2 miesiące do premiery. Na wiki napisali bardzo dobrze i najdokładniej jak tylko mogli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ok moi informatorzy dali mi konkret. Sezon 3 wystartuje w listopadzie,nie wiadomo którego,ale przynajmniej mamy miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Dopiero listopad? A byłem pewien, że październik... Trzeba będzie więcej ubolewać nad tą luką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 To dobra informacja. Spodziewałem się, że będzie w grudniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 No nareszcie Już nie mogę się doczekać. Będzie na co patrzeć w długie jesienno-zimowe wieczory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Przynajmniej nie dopadnie nas jesienna depresja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 No nie, dopiero listopad? A już się cieszyłem że będę miał co oglądać jak skończy się serial Transformers Prime.... A tu lipa. Nu nic, trzeba zakupić dodatkową dawkę cierpliwości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Przynajmniej wiemy ze nie później niż w tym listopadzie, bo tak by dalej przekładali aż do nowego roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się