Mellie Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Listopad? Cóż, miesiąc wytrzymam, a jakże. Trochę długo, ale sobie poradzimy. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Trochę trzeba poczekać,ale chociaż plus bo będzie co oglądać na długie wieczory.Mnie bardziej ciekawi jak to będzie wyglądać z polskim lektorem ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Wreście Sezon 3 będzie tak się cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Owszem, wreście wyjdzie. A co do listopada... To nie jest tak długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Taaaa. Czekamy od.... marca? kwietnia? nie pamiętam. Aczkolwiek długo. Miesiąc już nie robi różnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 http://ponycountdown.com/ zegar tyka tyk tyk....tyk tyk....tyk tyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 ten countdown jest warty tylko double facehoof... Przynajmniej na chwilę obecną zanim nie ogłoszą kiedy dokładnie zaczną emisję sezonu 3... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Sezon 3 w listopadzie.Oby 7 bo mam wtedy urodziny:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 ja już doczekać się nie mogę sezonu 3 , jedynie szkoda , że będzie tylko 13 odcinków . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ktoś wie dlaczego tylko 13? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 dokładnie nie wiadomo , ale słyszałem , że jest szansa iż będą one połączone ze sobą , czyli każdy odcinek , będzie kontynuacją poprzedniego , a nie jak dotąd , każdy o czym innym . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Podobno jakaś zasada 65 odcinków w przypadku seriali animowanych Na szczęście ma być później więcej odcinków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Podobno jakaś zasada 65 odcinków w przypadku seriali animowanych Na szczęście ma być później więcej odcinków czyli będzie więcej niż 13 ???? są to pewne informacje ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 W następnych sezonach może będzie więcej, tutaj te 13 odcinków to raczej pewna liczba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Już nie mogę się doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Z tym 65 odcinków to pewnie jest taka zasada, żeby w każdym serialu dochodzącym do 3 sezonu powinno być razem 65. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Już niedługo,szybko zleci i znowu ciężko mnie będzie z domu wyciągnąć : > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 no wiadomo , jeśli 3 będzie na podobnym poziomie co 2 , to będzie z niej hicior !! ps czy widzieliście 2 piosenki z 3 sezonu z polskimi napisami ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Pewne jest tylko to, że III sezon ma być w listopadzie, a co do tych 13 odcinków, to sądzę że gdy ktoś rzucił informację to zwyczajnie ten jegomość nie dopisał "na chwilę obecną mamy x odcinków ukończonych". Przez to niektórzy panikują "ma być tylko 13 odcinków! Co Zrobimy?!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Było wyraznie napisane o 13 odc w 3 sezonie. Ne mam teraz zrodla pod reka,poszukam jak bede w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Tak, ma być tylko 13, potwierdziła to Megan, również na stronie studia które sie tym zajmuje jest napisane iż jest projekt zakończony, 13 odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Cóż może i te 13 odcinków to nie jest za dużo ale lepsze to niż nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Nie wiem co o tym myśleć http://pl.mlp.wikia.com/wiki/Rainbow_Dash Zobaczcie na dół jest lista odcinków których pojawiła się RD a tam pisze, że jest w pierwszych odcinkach 3 sezonu jednak gdy byłam tam przed chwilą napisane było że nie wyemitowano. Czyżby zostało wyemitowane albo cz to ta wiki ma coś z głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 @up Nie były emitowane, musimy jeszcze poczekać sporo czasu zanim to nastąpi (poza tym internet raczej już by "huczał" o tym, że jest 3 sezon). Prawdopodobnie informacja jest wzięta z tego, że w piosence o kryształowych kucykach śpiewa Rainbow Dash, co niewątpliwie oznacza, że wystąpi w dwóch pierwszych odcinkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/10/new-york-comic-con-season-3-scene.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się