Sosna Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 nowa tapetka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 20, 2017 Share Napisano Lipiec 20, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 (edytowany) Nowa tapetka na ekranie blokady https://imgur.com/Iylzk7I i na ekranie głownym telefonu https://imgur.com/W0OWWRs Edytowano Lipiec 24, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Nie ma to jak tapeta ze swojego screenshota Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 @Lemi Tapety ze screenów zawsze najlepsze U mnie pierwszy raz w życiu tapeta nie przedstawiająca czegoś zwiazanego z militariami Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 2 godziny temu, PainChillerPL napisał: @Lemi Tapety ze screenów zawsze najlepsze U mnie pierwszy raz w życiu tapeta nie przedstawiająca czegoś zwiazanego z militariami Ukryj treść Jak masz, to podeślij mi ten art na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Komp: nie mogłem się zdecydować, które lepsze więc ustawiłem oby dwa zmieniające się co kilka minut Telefon: Kassandra Leigh i blokowania Riae 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 13, 2017 Share Napisano Sierpień 13, 2017 nowa tapetka na kompie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2017 Share Napisano Sierpień 21, 2017 nowa tapetka Spoiler i ekran blokady na telefonie Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Sierpień 25, 2017 Share Napisano Sierpień 25, 2017 W końcu zmieniłem komputer, a z nowym komputerem jest i nowa tapeta 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Somnambula confirmed as best poni. Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Zapytałbym, kim ona jest i skąd się wzięła, ale odpowiedź pewnie znajdę w najnowszych odcinkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 2 godziny temu, Sosna napisał: Zapytałbym, kim ona jest i skąd się wzięła, ale odpowiedź pewnie znajdę w najnowszych odcinkach Odcinek 18 sezonu siódmego oraz piąta część serii komiksów Legends of Magic. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trebiuszx Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Z telefonu Blokada Spoiler Tapeta Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 8, 2017 Share Napisano Wrzesień 8, 2017 Spoiler Nowa tapetka na kompie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Wrzesień 8, 2017 Share Napisano Wrzesień 8, 2017 Nowy system wgrany, a wraz nim nowy pulpit. Spoiler @PervKapitan Mogłabyś dać linka do tapety z Black Hatem? Wygląda kozacko. :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 8, 2017 Share Napisano Wrzesień 8, 2017 @LeqTune trochę mi szukanie zajęło (nie pamiętałam na jakim serwisie to znalazłam) ale masz https://shaylynn94.deviantart.com/art/A-P-O-C-A-L-I-P-S-I-S-692131816 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Wrzesień 8, 2017 Share Napisano Wrzesień 8, 2017 @PervKapitan Wielkie dzięki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 12, 2017 Share Napisano Wrzesień 12, 2017 Znowu sobie zmieniłem pulpit Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 nowa tapetka Spoiler i ekran blokady na telefonie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Bo sfinksy też są fajne: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 30, 2017 Share Napisano Wrzesień 30, 2017 nowa tapetka na telefonie Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 Spoiler Galaktyka M31 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się