Lisica Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Spycham Cię spycharką. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 I believe I can fly~. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 I MA' FIRIN' IN MAH LEJZAR! Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Daję Ci zadanie polegające na odnalezieniu rzeczy, która nie istnieje. Idziesz jej szukać. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Zabieram 23 % góry jako podatek VAT. Moja góra (a raczej jej 23%)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wypuszczam z klatki -> Radzę uciekać... Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Zabiłam ci ojca! Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Aoba nie uważam, żebym go kiedykolwiek miał, bo praktycznie nie wiedział jak być ojcem, więc... Nie mniej uważaj, bo może trafić się ktoś, komu naprawdę zmarł ojciec. Wracając: Rozlewam napalm i bawię się zapalniczką... :3 Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Magia przyjaźni zniszczyła ciebie i twoją górę. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Znajduję dokument, który mówi, że góra należy do mnie. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Sąd wymierza sprawiedliwość! Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Daję Ci do czytania moje literackie "dzieło". Czytając je mdlejesz z powodu jego idiotyzmu. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Zabiłam cie moim przynudzającym charakterem. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Pokazuję Ci jeden z moich bazgrołów. Oślepłaś i stoczyłaś się z góry. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Oślepłaś od zajebistości Tsuny. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Umierasz jak Ci pokazuję moje bazgroły. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wysyłam Cię w kosmos. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Pokazałam ci cycki. (...) Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Traktuję Cię miotaczem ognia. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Moja obrzydliwa aura cie odpycha aż sam spadłeś z góry. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Używam magii Chrys i lecisz do kokonu. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Kami korosu. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Średniowieczną metodą wylewam kocioł z wrzącym olejem! Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Zostajesz uraczony tzw. "Kociołkiem Panoramixa". Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Writer Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Rzucam w ciebie otwartym słoikiem z popiołem, zdziwiona zauważasz, że w słoiku popiół zaczyna się kręcić i opuszczać naczynie, które wypełniał. Po chwili z popiołu formuje się postać feniksa, który w błysku światła osiąga swoją właściwą formę. On łapię cię szponami, i wzbija się do lotu. Ja myśląc, że GÓRA JEST MOJA zaczynam wchodzić na górę. Gdy ty razem z moim feniksem jesteście już poza obrębem góry zauważam, że feniks znowu rozpada się w popiół. "Cholerne feniksy z bazaru, a mówili kup w internecie, ale nie. Jak zawsze byłem mądrzejszy." Gdy spojrzałem na w dół zobaczyłem ciebie idącą w stronę MOJEJ GÓRY. "Masz babo karpatkę" pomyślałem. Placek, nieuku - Odezwała się druga osobowość, która jak zwykle obudziła się w najlepszym momencie. Ignorując ją sięgnąłem po mojego tomahawk'a planując rzucić nim w ciebie; lecz, gdy odwróciłem się zobaczyłem cię z miną pełną nienawiści. Popchnąłeś mnie zrzucając mnie z MOJEJ GÓRY. "Nie... tak być nie może" pomyślałem, pozwalając mojej drugiej osobowości kierować moim ciałem przez chwilę, bo tak się składa, że w rzucaniu moim ulubionym toporkiem nie byłem najlepszy. Mogłem obserwować z pierwszej osoby jak mój "zbyt bliski znajomy" idealnie celuje biorąc pod uwagę wiatr, siłę którą operuję i wiele innych czynników, które są znane tylko doświadczonym wojownikom. Rzucił. "Nosz <wstaw wybrane przekleństwo w wybranym języku>... Nie trafił" pomyśłem widząc jak mój toporek leci tuż koło twojej głowy. Siłą przejąłem z powrotem moje ciało. Wyciągnąłem swoją ostateczną broń. Małą procę, do której miałem tylko jeden pocisk. Wybuchowy. Naciągnąłem ją używając przy tym całej mojej siły, wycelowałem i wystrzeliłem. Mimo tego, że proca była naciągnięta najmocniej jak mogłem pocisk uderzył cię tylko w piszczel, eksplodując i łamiąc go tworząc otwarte złamanie, które jednak nie krwawiło, ponieważ ogień wyzwolony przy wybuchu od razu skrzepnął krew. Przewróciłaś się i (po raz kolejny) syknęłaś z bólu. "Teraz jest moja szansa" pomyślałem i zacząłem się wspinać na górę. Po drodze znalazłem kuszę którą zostawili tu pewnie chińscy wojownicy jednego z poprzednich właścicieli góry (odsyłam do poprzednich stron). Kawałek dalej znalazłem szkielet jakiegoś zwierzęcia, które między żebrami miało bełt. "Świetnie" pomyślałęm i tak uzbrojony piąłem się coraz wyżej. Gdy już dotarłem na górę zobaczyłem ciebie leżącą na szczycie MOJEJ GÓRY. Naciągnąłem kuszę i wycelowałem ci w serce. Wystrzeliłem. Usłyszałem krótki świst. Po chwili widziałem przed sobą ciebie wijącą się w przedśmiertnych konwulsjach. Skopałem cię z MOJEJ GÓRY, dobijając jednocześnie. -Ehh... co za czasy...- Powiedziałem, ale byłem dumny z tego, że GÓRA JEST MOJA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się