Sakitta Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Po primo jest zabroniony. W którym punkcie Dolar zabronił clopa? Zawsze pisał ,,bez gore i clop" a tym razem jakoś nie mogę się doszukać wzmianki o tych tagach. Jakiego of-topu? My tu przecież rozmawiamy o tagach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Clop jest zabroniony w dziale ogólnym, a ten konkurs w nim jest. Więc wg mnie Dolar nawet nie musi o tym pisać, bo to oczywiste No dobra, niech będzie, że rozmowa podpada pod tagi, więc nie offtop Wygrałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 To że clop i gore jest zabronione powinno być po tylu edycjach już zrozumiałe samo przez siebie. Rzeczywiście zapomniałem wpisać zakaz - już to nadrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) Nie należy do tych dobrych Nie Tobie to oceniać, ojcze. Naprawdę moje opowiadania, są aż tak kiepskie? Synek, nie poddawaj się, im więcej piszesz tym lepiej piszesz. Mój podział wygląda tak: "Nie ma słabych opowiadań, są te porywające i te CHU JOWE" Edytowano Październik 30, 2013 przez Kruczek Van Dort 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) 700 słów? Slice of life? Comedy? Czas brać się do pracy. Mam już nawet fajny pomysł z udziałem Discorda! Edytowano Październik 30, 2013 przez Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Już odpowiadałem na to pytanie... Powiem raz jeszcze: Opowiadanie musi zawierać tagi: Slice of Life, Comedy i (zaznaczam "i" nie "lub") trzeci dowolnie wybrany. Jednocześnie obowiązuje zakaz wrzucania do opowiadania jakiejkolwiek przemocy fizycznej. Tagi gore i clop są zabronione. Czy teraz wszystko jest jasne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Oczywiście że tak Chciałem tylko zwrócić uwagę na te niescisłości a nie miałem zamiaru robić tego w sterylny sposób. W końcu to cemedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Najbardziej Interesujący Kamień na Świecie [Comedy] [slice of Life] [Random] Pewno Comedy tu tyle co kot napłakał, ale przynajmniej jest Random jak cholera Wypiłem chyba za dużo kawy, że to coś powstało, heh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ja mam pomysł, choć pewnie nieoryginalny, ale co tam! Wezmę udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Coy i jej Piwnica Skarbów - [Comedy] [slice of Life] [Random] Od dawna chciałem napisać możliwie jak najgłupszą komedię randomową. Przy okazji postanowiłem wykorzystać bohaterów jednego z moich opowiadań. Liczba słów: 700 (dokładnie, oczywiście po odjęciu tytułu, autora oraz tagów [sama treść]). Cóż, 700 słów to jednak trochę za mało, więc nadal zamierzam kiedyś kontynuować random comedy. Musiałem, bo aż w oczy kole ~Decaded Edytowano Listopad 8, 2013 przez Vivendius Decaded Błędas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Hey, hi, hello! Zostało Wam już tylko dziewięć (9) dni na oddawanie swoich prac. Nie każcie nam czekać Obecne opowiadanka są dość ciekawe, oby tak dalej :3 (no i Dec będzie szczęśliwy przy sprawdzaniu strony technicznej ) Ne, nie będę jak najgłubszą komedię -> najgłubszą -> NAJGŁUBSZĄ -> NAJGŁUBSZĄ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Jak najgłub/pszą? Hmm, dobrze, że ja poszedłem tylko w random A jak tam półpauzy, Deca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Jak na mój gust pisanie fica z Slice of Life i random, jest bardzo nieprofesjonalne i w sumie to bez sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Jak na mój gust pisanie fica z Slice of Life i random, jest bardzo nieprofesjonalne i w sumie to bez sensu. To świetnie, bo ja mam zamiar takie opowiadanie napisać; na szczęście lubię być nieprofesjonalny i bezsensowny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Oh noez, Pinkie Pie jest nieprofesjonalna i bezsensowna ;-; Also, profeska tutaj? Psyduck, pls. Nie wiem jak inni, ale ja tam napisałem fica dla zabawy, dla powkurzanie Decadeda, no i dla sprawdzenia się w gatunkach, które leżą mi nieco mniej niż Dark/Violence xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Jak na mój gust pisanie fica z Slice of Life i random, jest bardzo nieprofesjonalne i w sumie to bez sensu. Profesjonalizm oraz sens Moja komedia chyba nawiązuje do ich antonimów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Psyduck To the black list. A odnośnie tagów, to po prostu jakoś nie mogę sobie wyobrazić tych dwóch tagów razem. Random to tag który jest przeciwieństwem slice of life. Random: totalny absurd i bezsens. Slice of life: Tag o codzienności który opowiada o zwyczajnym życiu bez ubarwień. Slice of life + Random = ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 No o to właśnie chodzi, żeby kontrast był jeszcze większy - pośród codziennych wydarzeń pojawia się jakaś niecodzienność, duh. Dat cenzura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Slice of life + Random = ???? No a u mnie to taka mieszanina. Trzy krótki podopowiadania, każde nadające się do podtarcia plotu, ale jednak spałniają tagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Psyduck, psyduck, psyduck! A Random nie jest przeciwieństwem Slice of life. W zwyczajnym życiu też bywają momenty enigmatyczne, absurdalne, czy bezsensowne. Ten tag jest raczej odłamem Slice of life, niżby jego przeciwieństwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Dobra, dobra, dobra, niech wszyscy już sobie darują! Tricster też. Darujmy sobie tą bezsensowną dyskusję ok?! Powiedzmy że te tagi mogą współpracować! Zadowoleni? :yHRvV: Wiesz Tric z kim mi się kojarzysz? Macie więcej wspólnych cech niż myślisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 >Kulturalna wymiana zdań, stwierdzanie faktów >Bezsensowna dyskusja. k. Takie podejście i brak argumentów zawsze będą mnie bawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Postanowiłem, że skoro jeden konkurs mi (z własnej winy w sumie) przeleciał obok nosa, to wezmę i dokończę FanFica na drugi. Oto wynik dwóch tygodni mojej wcale-nie-tak-ciężkiej pracy: Konkurs[Comedy][slice of Life][Random] Czy jestem z tego zadowolony? Średnio. Ale 698 słów jest, humor i zwroty akcji są, codzienność też jest. Czyli jest lepiej niż gorzej. No, może i strona techniczna jest gorsza, ale muszę to przeboleć... I Dec też. Jakby nie było - gratuluję wszystkim uczestnikom wysłania swoich prac i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Nie lubię tagu [Comedy] bo jestem mało "comediowy" Przeczytałem naście razy, czyli o jeden raz za mało. Ale przynajmniej zdążyłem. Fabuła głupia, ale w końcu to [Random] Psia Kość! [slice of Life] [Comedy] [Random] Chyba spełnia warunki. Słów: 697 (według worda) Dokument: doc skonwertowany do / przez Google docs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Wow, koniec zbierania ficów już dziś! Poszło całkiem szybko xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts