Emronn Marvelous Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Proponuję ogólnie dłuższą suknię, gdyż ta nie prezentuje się zbyt specjalnie. Taka długość, jaką podała Anathiela w swoim poście na manekinie w spoilerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) według mnie ta suknia powinna wyglądać mniej "bojowo". Może dodać jakieś kolczyki? Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Ja bym usunęła kołnierzyk i założyła złotą broszkę w kształcie rozgwiazdy. Od tej brożki ciągnęły by dwie lawendowe przezroczyste chusty owijające kopyta. do tego przedłużyłabym sukienkę i dodała złote pantofelki oraz koronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Oto i wyczekiwany projekt. Zmieniamy coś, czy przechodzimy do następnego kucyka ? Czekamy na Wasze propozycję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Myślę, że możemy zacząć kolejnego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Cudo /)^3^(\ Następny kucyk proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Myślę, że ten szal trzeba usunąć i będzie można przejść do następnego, bo tak niezbyt pasuje do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Zgadzam się z Cuddly. Szal nie pasuje do żadnego innego elementu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) Oto drobna przeróbka ( usunięty szal, brak gradientu, przesunięte skrzydła ). Jeśli macie dalsze pomysły co do Twilight, zapraszam piszcie. Jeśli jednak nie, następnym kucykiem jest obiecany OC'ek użytkownika Crazy Dream. W czym najlepiej będzie się prezentować ? Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Strój Bawarki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 A mnie się mazy kucyk w swetrze. Tak na zimę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Różowy golf taki jasny jak grzywa FS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Niedługo ukażę się nowa suknia. Mam teraz dużo wolnego czasu, tak więc suknie będą pokazywać się systematycznie. Gdy tylko zakończymy projektować strój dla OC'ka przejdziemy do mody zimowej. Tak, będą to stroje dla głównych bohaterek, a jak czas pozwoli, to i dla księżniczek. Póki co, zapraszam do dzielenia się swoimi pomysłami co do OC'ka. Pozdrawiam. Edytowano Grudzień 4, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Najlepiej zrobić temu OC'kowi koka w który powsadzamy róże. Sukienka powinna być ze wzorami przedstawiającymi pędy kwiatów. Do tego zielone pantofelki! Edytowano Listopad 26, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 No cóż. Może uszyj dla niej suknie ślubną i welon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vikishy Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Myślę, że ładnie byłoby temu kucykowi w stroju wiosennym, jakaś zielona lub żółta sukienka, wianek z kwiatów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Moim zdaniem dobrze pasowałaby suknia w odcieniu szkarłatu, najlepiej zwiewna Przyozdobiona licznymi szmaragdowymi kwiatami, oraz pojedynczymi błyskotkami. Dodatkowo zielona bransoletka z heliodorami i spinka z różami we włosach spiętych w koka Edytowano Grudzień 14, 2013 przez CherryFox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Wg mnie pasowałyby białe spodenki haftowane w czerwone kwiaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Miałem spore problemy z tym OC'kiem. Gdy tylko do niego się zabierałem, zaraz ręce mi opadały z bezsilności. Wybrałem ten projekt ponieważ wyglądał najlepiej. Teraz do was należy dalsza zmiana lub zatwierdzenie sukni. Czekam na wasze pomysły i sugestię. No w sumie nie tylko ja . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hmm.. ja bym troszeczkę przedłużyła tą sukienkę, dodała czarną kokardę na głowę i czarne... no te takie "siatki" na kopytka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Cała suknia bardzo ładnie leży na kucyku. Nic dodać, nic ująć . Chociaż słodko by wyglądała w krawacie Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Żadnych kokard, ta wstążka, czy co to jest, na ogonie- dłuższa, niech ma jedną trzecią ogona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Wg mnie zamiast czarnego koloru na sukience dać jej albo w kolorze wstążki, albo zmienic i wstązkę i kolor na fioletowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Kolejna przeróbka, chwilowo się trzymam galowego stylu. Jeśli jednak zajdzie taka potrzeba, zamienię kolor wstążek lub innych elementów. Czekam na dalsze propozycję lub zaczniemy od nowej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts