Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 "Ty naprawdę chcesz mnie zranić? Prawda?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 To nie tak jak myślisz, te owce naprawdę mówił do mnie po hebrajsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 "A ty co o nim sądzisz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Słoneczny dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 "Troszkę mnie słońce razi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 ,,A ty na co się gapisz?!'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 "Jestem słodka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Om nom nom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Post apokaliptyczny skafander. < no co wygląda tak :b > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 "Miaaaaaaaau *koci ruch ręki* *zawstydzony wzrok*" ~Tyle widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 "-No mówię Ci, dosłownie taka!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 "Ku chwale Imperium!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Tyle... Rzeczy do spalenia... A ja musiałam zapomnieć zapalniczkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 (edytowany) witaj, jestem mikołajem z męskim kroczem na twarzy. Edytowano Grudzień 4, 2013 przez megaxsardas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Hmm, zdezintegrujmy kilku Locustów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ten świat nie ma sensu, bądźmy neko-emo z niebieskimi końcówkami, będzie cool. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Jestem smutnym kotem. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Chodźmy pośpiewać! Jestem emosem? ;___; Nie ale ten smuteq na tym obrazku tak przejął, że aż emo ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 ''Idą święta.'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ło! Mama was więcej nie miała? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Pora by wilki podbiły kosmos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) ,,Oh God - why?'' Edytowano Grudzień 16, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Boję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 ,,Wszystko będzie ok!'' Ale się tych ''mrugaczy'' narobiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 "Przynieś mi na święta panzerfausta!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się