Xyz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Witam właśnie przed chwilą za uwarzyłem, że brakuje sporej części działów w Wymiarze Discorda i nie wiem właśnie czy ten problem jest u mnie a mianowicie w moim koncie czy ogólnie występuje ten problem teraz. Zajmujemy się tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmm.. Nie mam dostępu do fanartów w MLN i MLS, chociaż wcześniej miałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie da się odpowiadać w niektórych tematach, zamiast przycisku odpowiedz jest: http://puu.sh/2Cqmd Przykładowy temat: http://mlppolska.pl/watek/5271-zagro%C5%BCenia-duchowe/ Jak zauważyłem jest niewiele tych tematów, chociaż nie bardzo chciało mi się szukać i na jakieś 10 w 3 nie mogłem odpisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie da się odpowiadać w niektórych tematach, zamiast przycisku odpowiedz jest: http://puu.sh/2Cqmd Przykładowy temat: http://mlppolska.pl/watek/5271-zagro%C5%BCenia-duchowe/ Jak zauważyłem jest niewiele tych tematów, chociaż nie bardzo chciało mi się szukać i na jakieś 10 w 3 nie mogłem odpisać. Jest pewien problem z offtopem, dlatego części działów nie widać i nie można odpowiadać. Wiemy już o tym Frytko, tych działów ten problem też dotyczy, niebawem wszystko wróci do normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boszka Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 U mnie tam wszystk gra i błyszczy :DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie chce mi się przeglądać wszystkich tych tutaj postów, a więc napiszę ze względu na to czy już był taki post czy nie. W moim temacie http://mlppolska.pl/index.php?/watek/3232-my-art/ Pierwszy opisowy post z moimi rysunkami. Piszę w nim, że przekroczyłem limit obrazów danych na ten post. W przed aktualizacją takiego ograniczenia nie było. Podkreślam też, że wszystko mam w spoilerach. Poprawione. nie wiem czy tak miało być na bank nie nie da się teraz sprawdzić za co zostały przyznane punkty reputacji Tak miało być, inaczej się nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie wiem czy przypadkiem tego błędu nie zgłoszono, ale dlaczego dodałem sobie samemu repka za post?? I tak można robić za każdym razem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie wiem czy przypadkiem tego błędu nie zgłoszono, ale dlaczego dodałem sobie samemu repka za post?? I tak można robić za każdym razem. Poprawione, już tak się nie da. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmm..mam problem z SB, na początku długo mi się ładował ( może być to wina mojego kompa, nie wiem ._.), a potem gdy próbowałam coś napisać, wejść w historię i emotki odświeżało mi stronę ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 No sb chyba jeszcze nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmm..mam problem z SB, na początku długo mi się ładował ( może być to wina mojego kompa, nie wiem ._.), a potem gdy próbowałam coś napisać, wejść w historię i emotki odświeżało mi stronę ._. Obecnie całe sb wraz z tymi funkcjami nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 (edytowany) Nie wiem czy błąd był zgłaszany, ale w niektórych tematach/postach nie działają spoilery, albo rozmiar czcionki. Przykład: http://mlppolska.pl/watek/432-zabawa-znajd%C5%BA-sw%C3%B3j-alkohol/page-24#entry254612 Edytowano Kwiecień 18, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale jeśli dany dział jest na hasło. to ja i tak mogę przeglądając posty danego usera widzieć to co pisał w działach teoretycznie hasłem zabezpieczonym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 nie mogę wejść na off-topic. co sie stało mam tylko dwa poddziały tam: Brony gamming i jeszcze jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 nie mogę wejść na off-topic. Patrz - parę postów wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Mam niby opcję zmienienia sobie nazwy wyświetlanej, ale pojawia się błąd i nie mogę tego zrobić. Zgaduję, że zapewne po prostu mogą to zrobić admini, czy modzi, tak jak było przy poprzednim silniku. Informuję o tym w razie, jeśli zamysł był inny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 No, teraz jest już znacznie mniej błędów, świadczy o tym choćby fakt, że już mogę pisać posty! Serio, co to miało znaczyć? Ale dalej nie działają dynamiczne grafiki!!! (patrz: moja sygnaturka) skoro mowa o sygnaturce... fajnie jakby się wyświetlała gdzieś w profilu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Może się tylko wygłupię, ale nie mogę odpowiadać w dziale "nasze zainteresowania". Potrzebuję uprawnień, kolorowego klucza, cokolwiek... czy to po prostu wina nowej wersji forum, które dopiero wstaje na nogi i nabiera sił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie wiem dlaczego, ale moi znajomi, których dodałem do listy, tajemniczo znikają, lub nowi znajomi zastępują już dodanych... Jest jakiś limit, czy jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie wiem dlaczego, ale moi znajomi, których dodałem do listy, tajemniczo znikają, lub nowi znajomi zastępują już dodanych... Jest jakiś limit, czy jak? Pełną listę znajomych masz tutaj - http://puu.sh/2CAe0.png W profilu jest jedynie kilkunastu losowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 (edytowany) To ja coś od siebie dorzucę ( póki mogę ). Nie wiem czy inni użytkownicy też tak mają, ale co jakiś czas, podczas przeglądania forum, samoczynnie mnie wylogowuje ( sprawdzałem na 3 różnych urządzeniach ). Zdarzają się też drobne errory przy przeglądaniu forum. Wspomniałem o tym wylogowaniu, bo nikt o tym nie pisał. Drogi Niklasku. Tak bardzo. Edytowano Kwiecień 18, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Tak, znany błąd, admini już o nim wiedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 To znowu ja... Mam pytanie, czy tylko u mnie nie widać nowych postów (nie przeczytanych)? To znaczy, jak wbijam do działu, klikając najnowszą (ostatnią) stronę, to jakoś nie widzę, które są stare, które nowe, jedynie po dacie trzeba szukać, a jest to utrapienie lekkie. I kolejna sprawa, czy każdy ma miesiące po Angielsku? Ps, Czy "Historia SB" będzie też dostępna, bo chwilowo jej nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 I kolejna sprawa, czy każdy ma miesiące po Angielsku? Ps, Czy "Historia SB" będzie też dostępna, bo chwilowo jej nie ma. Tak. I tak, tylko daj im to spokojnie zrobić xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 do naprawienia - cytowanie selektywne nie działa, cytuje od razu cały post :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts