Czytoholiczka Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) Może to chore,dziwne,albo po prostu rzadko zdarzają się ludzie z takim gustem ale uwielbiam wstawać baaaaardzo wcześnie(3-4 rano).Wtedy wszyscy śpią więc jest cicho i przed szkołą mogę się pouczyć albo poczytać, a sprawniej mi to wychodzi ponieważ jestem wyspana i wypoczęta.Poza tym uwielbiam ten moment ,w którym świat budzi się do życia. Edytowano Styczeń 16, 2014 przez Czytoholiczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Od poniedziałku do piątku od 2 do 7 a od soboty do niedzieli od 1 do 12. Kiedy nie muszę to uwielbiam pospać trochę dłużej, raz nawet do 16 ale to był bardzo wyjątkowy przypadek. Dochodzą do tego jeszcze drzemki po szkole :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 W tygodniu różnie z tym bywa. Czasem śpię kulturalnie 7 godzin, czasem 2 godzinki. Kwestia czy rozgadamy się w nocy w internacie czy nie. Albo czy nie gram w coś przypadkiem. W weekendy też zdarzy się spać i 12 godzin, albo jakieś standardowe 7. Czasem zdarzy mi się kimnąć na jakieś 2 godziny na nauce własnej po lekcjach jeszcze. Czyli bardzo pomieszany tryb funkcjonowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 A więc różnie w soboty i niedziele jak pójdę spać o 2 to nawet o 16 mnie ciężko obudzić. A w dni szkolne 6 godzin + to co odeśpię na lekcjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) U mnie jest tak że jak nie prześpię 9 godzin to będę wyglądać jak zombie ale bywały okresy gdzie sypiałem tylko 2 godziny(ach te stresy sprawdzianowe, prawo jazdy i.t.p.) Edytowano Styczeń 16, 2014 przez Hoshidesu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ja śpię mało, tylko 6 godzin xD nigdy nie drzemię co mnie martwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Mi tam raz się udało przespać calutki dzionek xD i jak wstałem musiałem znowu iść spać. A tak to góra 6-8 godzin snu w tygodniu, w weekendy to z 12 nawet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 nigdy nie drzemię co mnie martwi Nie powinno, brak drzemek w niczym nie szkodzi. Mi się zdarzało jedynie po wykładach o 7 rano (kiedy trzeba było wstać o 5...). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Ja tam nie śpię długo, wolę grać na komputerze do późna, siedzieć na forach, lub czytać, co potem przekłada się na spanie wszędzie gdzie się da, np tramwaj, autobus. Czasami tylko, odeśpię kilka nieprzespanych nocek, po czym ponownie je zarywam na komputerze i tak w kółko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Ja ostatnio miałem pobudkę jakby Las Everfree atakował i spałem tylko 2 godziny a takto śpie 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 W tygodniu sypiam jakieś 4-5 godzin W weekend 7-11 godzin Nie wysypiam się nigdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 W tygodniu potrafię do 12 godzin spać plus jeszcze drzemki na przerwach W weekend nawet nie licze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Ja zwykle śpię 7 - 8 godzin. W tygodniu. A w weekendy... Różnie raz 7 raz 12 xD czasem śpię długo a czasem wolę nie marnować czasu... Na obozach/koloniach czasami nie śpię całymi nocami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Teraz śpię 10 godzin,gdy miałem praktyki to było 7.5 godziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Około 6-7 godzin czasem więcej Ostatnio idę spać o 1:00-2:00 w nocy i wstaje o/po 11 Fajnie mieć ferie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Około 6-7 godzin czasem więcej Ostatnio idę spać o 1:00-2:00 w nocy i wstaje o/po 11 Fajnie mieć ferie To czemu jeszcze nie śpisz xD? @temat W dni wolne (ferie, piątek, sobota) spać idę około 1 w nocy, rzadko dłużej, a wstaje około 8-9 i się wysypiam. Po prostu dłużej nie daje rady już spać W dni szkolne to spać idę około 12 w nocy i wstaję o 6;10-15 jak mam na rano i 7 jak mam na później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 To czemu jeszcze nie śpisz xD? Bo dziś mama wczas wstawała i mnie obudziła o 7 00 ;__; No ale skoro już od rana nie śpię to pokomputeruje xd :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 W tygodniu 4-6 godzin (konkretniej to zazwyczaj 4:30 lub 5:30), w dni wolne 7-9 godzin, 10 to max, staram się żeby było ~8:30 (czasu snu). Jeśli śpię więcej niż 9 godzin gorzej się czuję, ból głowy etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 W tygodniu śpie 9 godzin a w weekend 9-11 godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Na co dzień wszystko zależy od matki natury lub dzieci sąsiadów. Najdłużej spałem 11 godzin. Gdyby nie konieczność wzięcia leków pewnie spałbym dłużej. Najkrócej spałem 0 godzin. Miałem badanie EEG (głowy) bez snu, z lekami odstawionymi na 4 dni. Łącznie byłem "na nogach" 38h. Chciałem dosiedzieć jeszcze te 2h, ale przegrałem walkę z matką naturą. Nawet nie wiem kiedy padłem. Wiem, że było po 22, a powinienem wytrzymać do 24. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Zwykle 9 godzin. W najlepszym wypadku 13, a w najgorszym 5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Ja potrafię pójść spać o 22.30, a wstać o 7.30. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Nie śpię bo liczę deltę. A tak na serio to trzy i pół godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Na co dzień wszystko zależy od matki natury lub dzieci sąsiadów. Dołożyłabym do tego wiertarę sąsiada z góry i gitarę basową sąsiada z dołu... Mieszkam w najgorszym bloku świata. Kiedyś udało mi się wytrzymać 2 dni bez snu (2 godziny z piątku na sobotę, a potem dopiero z niedzieli na poniedziałek, nie pamiętam ile...). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Ja nie śpię za długo.Nie jestem sową. Gdzieś tak od 5-7 godzin. Wolę szaleć do drugiej w nocy. ' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts