Magus Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) Jeszcze chwilę patrzyłem przez okno na zmieniający się krajobraz. Ale w pewnym momencie poczułem jak moje oczy mimowolnie opadają. W końcu wstałem i poszedłem do swojego przedziału gdzie położyłem się spać. Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Rubby wzięła babeczkę. Musiała dużo myśleć skoro zastygła w tej pozycj ładnych parę minut. Podeszła do stołu i zaczęła wcinać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Do wagonu wleciał Discord (Effie) w różowej sukieneczce i pomalowanych oczach. - NO JESTEEEM! - krzyknął i uśmiechnął się. - Witam moich trybutów, jestem waszym opiekunem, mam nadzieję, że choć jedno przeżyje, niech Los Sprzyja i tak dalej.... Wie ktoś czy są tu babeczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 -Są, są. - Na dowód pokazała swoją niedojedzoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 - Dziękuję - powiedział Effie-Discord i odebrał jej niedojedzoną babeczkę, po czym sam ją zjadł. - Czyżbyś była z 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Sunrise szybko sie wyprostowała słysząc niemalże krzyk Effie. Jako, że już przysypiała na siedzeniu, była trochę nie przytomna. Usiadła na siedzeniu i zmęczonymi oczami spojrzała na niego. Westchnęła, położyła głowę na blat i przyglądała się opiekunowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 -Tak, a teraz wiedz że ją oplułam. - Okłamała Discorda. Była ciekawa jego reakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 - Nie nauczyli, że mistrza Discorda się nie kłamie? - zapytał z uśmiechem i podleciał pod sufit - Będę was pilnował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Rapid nagle wyskoczył z pod siedzenia z szerokim uśmiechem. Wszedł do wagonu skąd wyczówał to coś. Kiedy zobaczył Effie niespodziewanie na jego grzywie i ogonie pojawiły się loki. Nagle w ciągu w ciągu pół sekundy, znalazł się obok Rubby. - Noooo witam ponownie! Niby taki sen, ale potrafi wzmocnić to i owo! - Wtedy podniosłem głowę i szeroko się uśmiechnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 -Hej Rapid! Przysłali ci zabawkę. Pod sufilem siedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 - NO HEEEEEEEEEEEJ - krzyknął Discord - Jestem waszym opiekunem i nie szczerz się tak, bo od tego się zmarszczki robią - Discord jednak szczerzył się jeszcze mocniej - Zdradzić wam na jakiej arenie będziecie walczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 -Jesteś od chaosu, więc najpewniej nas okłamiesz, ale możesz powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Rapid także uśmiechnął się jeszcze bardziej. - Położonej w górach! Nie zaraz, pod wodą! A może w chmurach! Najlepiej żeby było niebezpiecznie! Niechaj zabawa będzie jeszcze większa! - Mówiąc to ciągle się uśmiechałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 -Za pewnie będzie wszystkiego o trochu, żeby było ciekawiej... wymamrotała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) - I tak nie powiem, wolę zagadkę. Tam gdzie mrok okrywa wszystko, W niezrozumiałym miejscu, Już pierwszego Igrzysk Dnia Poleje się Wybrańców Krew. - Słabe, trochę, ale to wasza wina. Nie mogę się skupić, przez waszą wirującą aurę.... (LAS EVERFEE? No dobra jutro zaczynamy to mogę powiedzieć, zresztą dziś powinnam dać już mapę) Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) *Facepalm* -Nie kuś losu Rapid. Łatwa zagadka: Pewnie jakaś dzicz. *Zrobiony przez Rubby i przezemnie * Edytowano Styczeń 26, 2014 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) - Rety! Już na początku taka frajda! - Nagle Rapid w niezrozumiały sposób skoczył w górę i przyczepił się kopytami do sufitu. - Z tej pozycji faktycznie są lepsze widoki. Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Sajback claus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Klacz spojrzała się ze zdziwieniem na sufit, gdzie Rapid się "zaczepił" -Em...a Ty zaraz nie spadniesz?-zapytała lekko zdenerwowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) Rubby spojżała na "syna pająka". -Widzę Rapid że to ty tu masz największą frajdę. - Uśmiechnęła się szczeże. -Nawet jeśli spadnie, to wątpie żeby coś mu się stało. Edytowano Styczeń 26, 2014 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Discord uśmiechnął się. - No! Patykowilki, trujaki, pułapki, wizje, osy, deszcze gorącego oleju... Mmm.. wszystko co najlepsze - powiedział Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 - Ale super! Full pakiet zabaw! - powiedziałem podchodząc po suficie do Discorda. - Chyba o czymś zapomniałem... aha! Szczerze miło mi cię wreszcie poznać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 -Ciekawie się zapowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 - No. Myślisz, że to wszystko na co wpadła Luna? Nie.. jeszcze pułapki w chmurach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 -Nie strasz, nie strasz. Pewnie itak połowy tego nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) - Jeszcze lepiej! Chociaż nie latam. A przynajmniej nie latam kiedy nie mam potrzebnych rzeczy. - Położyłem się na suficie. Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Sajback claus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts