Mały Hehesz Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Witam wszystkich! Jestem nowym kucykiem, chciałabym się trochę zadomowić! Może na początek powiecie mi, jaki jest wasz ulubiony kucyk? Ja uwielbiam Rainbow Dash. Po jednym dniu okazało się, że większość osób lubi Pinkie Pie Ale może ktoś uważa inaczej? Edytowano Luty 5, 2014 przez fFankaRainbowDash 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Ja uwielbiam Pinkie pie! Witaj nowa klaczo ^^ Możesz udzielić mi odpowiedzi na moje pytania? Z góry dziękuje. - Ulubiony kolor? - Ulubione zwierzę? - Grywasz w jakieś gry? Jak tak to w jakie? - Ile masz lat? - I najważniejsze! Lubisz szopy pracze? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Pinkie Pie moim ulubionym kucykiem I witaj na forum, baw się dobrze w naszym gronie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Octavia, reszta ssie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Brak ulubionego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Czy Discord się liczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Czy Discord się liczy? No niech ci będzie. Tak, Discord się liczy Ja uwielbiam Pinkie pie! Witaj nowa klaczo ^^ Możesz udzielić mi odpowiedzi na moje pytania? Z góry dziękuje. - Ulubiony kolor? - Ulubione zwierzę? - Grywasz w jakieś gry? Jak tak to w jakie? - Ile masz lat? - I najważniejsze! Lubisz szopy pracze? :3 1. Fioletowy 2. Pies 3. Minecraft 4. 12 5. Oczywiście! Uwielbiam! Edytowano Maj 2, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witam na forum! Mimo to że jestem fanem lotnictwa,to nie Reinbow Dash jest moją ulubioną bohaterką. Bezkonkurencyjnie Applejack! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Witam na forum! Mimo to że jestem fanem lotnictwa,to nie Reinbow Dash jest moją ulubioną bohaterką. Bezkonkurencyjnie Applejack! Edytowano Styczeń 22, 2014 przez fFankaRainbowDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Chciałbym mieć ulubionego kucyka tak jak wy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 To miej Rainbow xd. Ja jak widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 To miej Rainbow xd. Ja jak widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Chciałbym mieć ulubionego kucyka tak jak wy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witamy na pokładzie! Moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy, ale lubię także Lune, Pinkie i Zecorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 To pomyśl, który najbardziej Cię przypomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Pinkie Pie. i Rarity . Witaj na forum , dobrej zabawy łap na start . Edytowano Styczeń 21, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Trzymaj się dobrze na forum. Zasada numer jeden - Myśl, co piszesz! A moimi faworytami są (nielubiani) Bracia Flim i Flam, lecz Rarity oraz Twilight również mogę umieścić na pierwszym miejscu. Trochę na nim ciasno, ale co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witaj na forum Cóż pierwsze miejsce zajmuje dla mnie Applejack ale bardzo blisko za nią jest dla mnie Luna no i potem Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witaj, bardzo lubię Twilight, Fluttershy i Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Witam na forum i życzę dobrej zabawy. Jeśli chodzi o faworyta z MLP, to lubię Pinkamenę(bo jestem do niej podobna). Przy okazji, po niektórych moich postach można pomyśleć, że jestem 13 letnim gburem, ale tak na prawdę jestem nieogarniętym boi dudkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Widzę, że nie tylko ja dołączyłem tu dopiero wczoraj Ja uwielbiam je wszystkie, ale najbardziej lubię Rainbow Dash, Applejack i Lunę. Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Arey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Yo. Jeżeli miał bym liczyć kucyki które są tylko częścią fandomu to Doctor Whooves. Baw się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 ja uwielbiam Applejack nawet bardzo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThePinkiest Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Pinkie Pie, oczywiście No i Woona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się