Serox Vonxatian Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Te kobiety co zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Co Wam się w białym nie podoba? Tak z ciekawości kto jeszcze Gurdiana pamięta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ja pamiętam Victora, czy tam Wiktora, bo nie jestem pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Jednak przez mgłę spoko. właściwie odszedł dość nagle :/ mówił coś przed tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Kaboom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 O ile dobrze pamiętam niczego nie mówił i nie uprzedzał. Po prostu przestał odpisywać, najpierw w swojej sesji u Kapiego o 2WŚ, potem tutaj. Czasem pojawiał się na /sb/, ale dawno go nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Emmm Rebon? o_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Ja w sumie znowu z tym samym pytaniem Kapi coś pisał o nieobecności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Niestety nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Dziwne dość od 21 go nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Pewnie znowu miał wyjazd niespodziankę bez internetu. Ciekawe gdzie jeździ, że nigdzie nie ma wi-fi Pewnie do jakiś Etiopii na akcje czerwonego krzyża, albo coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 Nie do Etiopii nie (wyjaśnienie braku ogłoszenia w ogłoszeniach :crazy:). Hej wróciłem, teraz byłem na rejsie. W sumie to chyba moje najbardziej wyjazdowe wakacje w życiu, dawno się tyle nie najeździłem, ale warto było. Niestety nie powiem gdzie jeździłem, bo cenię dyskrecję, zwłaszcza w internecie. No w każdym razie o moich zamiarach macie w świeżym ogłoszeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Sprawa się wyjaśniła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 XD #NoweForumSsie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 Ale na prawdę, teraz tak mi głupio, bo pamiętam, że specjalnie na dzień przed wyjazdem wbiłem i odpaliłem laptop tylko po to, żeby zostawić jakiś ślad, że jadę. Wcześniej chciałem się skupić na odpisach, a też czasu nie było, bo z kolejnym pakowaniem kolejne urwanie głowy. Wracam i tu takie "halo jestem forum, skasowałem ci wiadomość, ale fajnie Niemniej przepraszam za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 XD #NoweForumSsiePotwierdzone info. Kapi, nie ma sprawy, wiemy jak to jest. Chcemy dobrze wychodzi jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 Dziękuję za rozgrzeszenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Wiadomość zostawiłeś mnie i Arcokwi na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Serio? D: wow nie zauważyłem czyli jednak D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Co Wam się w białym nie podoba? Tak z ciekawości kto jeszcze Gurdiana pamięta?No hej... :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 3... 2... 1... 0 Toż to Tyś? Dawno żem Cię tu nie widzał. Co porabiałeś w tym czasie? I czy tu zostajesz czy mówisz że wychodzisz :( ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 a skomplikowana sprawa...praca, życie i brak czasu na wszystko :I zostanę na jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Guess who's back~ 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 YYYYYEEEESSS! Witamy ponownie ^^ Tęskniliśmy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 AAARRRRGGGHHHTT! Blask tego dobra i siła tej miłości jest potężna! Nie... Nie chcę, nie potrafię z tym walczyć. Na poważnie, miło że wracasz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts