kapi Napisano Wrzesień 19, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Miło, że jesteś znów pośród nas. Witamy najserdeczniejszoprzepinkastycznie YAY 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Oh shit. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Emmm Rebon? o_Ohehehehh... zaraz! Dlaczego tam jest moja twarz?! Stalkingują mnie kuce!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) A tak btw.... Fajnie, że wróciłaś Edytowano Październik 8, 2015 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 hehehehh... zaraz! Dlaczego tam jest moja twarz?!Bo Twi musi wiedzieć, że może strzelać do czegoś po za podmieńcami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Tylko, że Rebon jest po właściwej stronie mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ale Twi robi sobie z Discordem wycieczkę krajoznawczą po Changei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 I dobrze. Jedna mniej :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 No niby tak, ale Changea to romantyczne miejsce sprzyjające wyrażaniu uczuć, zwłaszcza miłości. Mówisz jedna mniej. Wróci trzydzieści D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 >Changea to romantyczne miejsceXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Byłeś kiedyś? O bilet łatwo tanio sprzedam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 To miejsce nie jest romantyczne. Odebrało mi wszystko co kocham i kazało dla nich polować... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) I czemu żeś tego nie robił?"Ten, kto nie potrafi docenić tego co posiada, nie będzie szczęśliwy nawet gdyby miał cały świat"-Epikur. But wait...Kochający changeling? Cóż to jest?! Toż to to nie ma prawa bytu. Przekarmił by sam siebie. To go ocaliło. Edytowano Październik 9, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Nie urodziłem się Changelingiem... Zabrano mnie z mojego domu i duszę zastąpiono głodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Wiesz, no widać wsadzili cię w kokon po obiedzie i już miłości z ciebie nie wyssali. Cilne uczucie plepleple, przypomniałeś sobie o kimś ważnym plepleple "osz kurczę jestem kucykiem" plepleple i uciekłeś do eq bo w Changei za ciemno Mniejwięcej tak czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Nie, Wysłano mnie poza Changei'e bym polował dla nich na nowe Changelingi. Odnalazłem swoje dawne życie i teraz jedyny głód, który czuję to pragnienie zemsty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Arcek, teraz mnie rozumiesz?Ty wątpliwości miałeś? EkhemA co z biologią? Tego nie przezkoczymy, changeling jako musi jeść, a one jedzą miłość. Czo ty jesz? Ew kto cię dokarmia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Symbioza, chęć zemsty, dyscyplina. Czasem bardzo ciężko jest tak po prostu umrzeć, gdy się ma tak widoczny cel i tak wielką chęć sprawiedliwości. Nad biologią będę się zastanawiać jak już jedna głowa przeturla mi się pod nogami. Zwłaszcza, że przy takim nasyceniu magii wokół mnie jakoś nic nigdy nie pozostaje takie same. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Symbioza... Czyli podjadasz. Dyscyplina... Ghahahaha nie :< chęć zemsty. To byłby gniew, czyli już bardziej ku darklingowi się to skłania, ale oficjalnie ta rasa wymarła, a w interesie Changei i Equestrii zwłaszcza jest to by tak zostało. Mniejsza skąd chęć zemsty mówiłeś, ale powiedz więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Weź głębszy oddech i powiedz jeszcze raz, co ty tam piszesz w drugiej linijce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Heeeeeeeee *gasp*Dla ułatwienia podaj mi cytat z podkreśloną drugą linijką (jestem mobilnie i twoja "druga" może być moją piątą) Ok? Unikam problemów i nieporozumień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 a w interesie Changei i Equestrii zwłaszcza jest to by tak zostało. Mniejsza skąd chęć zemsty mówiłeś, ale powiedz więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 "poza Changei'e" jest: Changeanie ma: Changeiprzyglądam się: Changeiwidzę: Changeęmyślę o: Changeio: Changea! :| 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Zapamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Nigdy więcej. Ok Serox, pisząc może nieco poprawniej postaram się to sparafrazować:Mówiłeś już ogólnie, że zabrali ci wszystko co kochasz, ale teraz proszę byś opowiedział to dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts