Churchille Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Tu piszcie jak trafiliście na forum. Ja zacznę: Dawno temu przeglądałam arty z Chrysalis i pewnego razu klilnęłam w link. Zarejestrowałam się, ale nie dostałam maila i konto zostało usunięte. Po jakimś czasie postanowiłam zarejestrować się, bo tamtego konta już nie było. I tak teraz jestem. Link do komentarza
AskMint Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Ja przeglądałam stronki i natrafiłam na odnosnik który przeniósł mnie tutaj, a że lubię kucyki no to mam konto xD Link do komentarza
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Mnie zaprosił członek mojej rodziny, a to że oboje lubimy kuce, to siedzimy tu razem. Link do komentarza
Artem Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Wpisałem w google: "mlp pl" Link do komentarza
Eter Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Trafiłem tutaj dzięki grupie "The Polish Writers Society" na fimfiction.net Link do komentarza
Magus Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Szukałem informacji na temat serialu żeby dowiedzieć się czegoś więcej na temat fenomenu, jaki wywołał i przypadkowo znalazłem to forum. Link do komentarza
Kacpi Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Szczerze powiedziawszy nie pamiętam jak odkryłem forum. Pamiętam tyle, że znalazłem je przez przypadek, ale czy szukałem jakiś fanficów, artów, czy najzwyczajniej w świecie ktoś mi podesłał link tego nie jestem pewien... Wiem, o jego istnieniu jakieś pół roku i przez ten czas przechadzałem się po różnych tematach jako gość. Dopiero moje postanowienie noworoczne zmusiło mnie by założyć konto. Link do komentarza
Littlepip Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Jak szukałem jakiś informacji o serialu a później co to za zjawisko ten fandom. Początkowo tylko zobaczyłem to forum, coś tam przeczytałem, jakieś fanficki. Zarejestrowałem się jakoś później, Chyba po trzecim warszawskim ponymeecie. Link do komentarza
Karcia Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Mi powiedziała o tym forum przyjaciółka więc zrobiłam sobie tu konto. Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Ja znalazłem to forum szukając informacji o MLP: Fighting is magic. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Przypadkiem trafiłem, po obejrzeniu pierwszego (podwójnego) odcinka pierwszego sezonu. A to zrobiłem przez kolegę, który spamował rysunkami na skype. Nie wiem na jakich zasadach działał wtedy mój mózg, ale znalazłem owo forum gdzieś tak w listopadzie zeszłego roku. Najpierw podchodziłem do tego nieufnie, badawczo klikając tematy o intrygujących nazwach i czytając tamtejsze posty. Potem przeszedłem na wyższy poziom, począłem wyłuskiwać arty z działów poszczególnych postaci. Czytać zarówno dyskusje, fici, jak i sesje. Jako, że lubię gry fabularne, postanowiłem zaczepić się tutaj na dłużej. Jednak od słowa do czynu minął dość długi czas. Zarejestrowałem się jakoś tak w lutym. Mój pierwszy meet był w Zgorzelcu, bodaj w maju. Też zresztą przez przypadek. Dalej potoczyło się już raczej z górki. Link do komentarza
Arey Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Pewnego dnia na pewnym blogu o tematyce MLP:FIM pojawił się pewien znany fanfik, który bardzo mi się spodobał. Potem dowiedziałem się, że istnieje kontynuacja serii, która jest wrzucana tutaj, i tak się dowiedziałem właśnie o forum. Link do komentarza
Khornel Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Czytając fanfiki na FGE były odnośniki do MLPPolska, a że tu rozdziały pojawiały się szybciej... zarejestrowałem się i zacząłem czytać Link do komentarza
Hajime Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Gdy skończyłam oglądać 2 sezony mlp zaczęłam szukać jakiś fajny artów itd. No, za każdym razem gdy znalazłam jakiś fajny art ciągle mnie wywalało na te forum. Wkurzało mnie to, więc raz weszłam na te forum i je obczajałam~. No dobra, dość aktywne, zarejestruje sie, a co. "Mwahahahahahahaha, zepsuje wam życie, szykujcie się." Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Wpisałam w google ,,Skucykuj sobie komputer" weszłam w pierwsze co mi się wyświetliło i tak tu trafiłam. Zaciekawiło mnie to i założyłam konto xD. Link do komentarza
Sir Hugoholic :3 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Imesh mi o tym forum wspomniał więc założyłem tu konto ^^ Link do komentarza
Skylen Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Właściwie trafiłem tu zaraz po zostaniu bronym, Oglądałem mlp na youtubie, na kanale Mystherii, trafiłem stamtąd na stronę brohoofa, a stamtąd na forum. Praktycznie od razu założyłem sobie tu konto. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Losse się tu zarejestrowała ale, że ja byłam leniwa to dopiero założyłam tu konto za jakieś 2-3 miechy od niej. Początkowo to miało być tylko aby z nią pisać na PW ale jakoś...się zadomowiłam xD Link do komentarza
Kyoko Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Szukałam informacji o... Blind Bagach bodajże, bo zaczęłam się interesować zbieraniem kucyków, a od tego chciałam zacząć. Miałam się nie rejestrować, aaale coś ostatnio polubiłam fora. Link do komentarza
Siper Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 https://forum.mybboard.pl/watek-mybb-optymalizacja-ogromne-obciazenie-serwera-optymalizacja_27967 Stąd Link do komentarza
Raxoanox Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Właściwie trafiłem tu zaraz po zostaniu bronym, Oglądałem mlp na youtubie, na kanale Mystherii, trafiłem stamtąd na stronę brohoofa, a stamtąd na forum. Ja w zasadzie tak samo,tylko na dailymotion Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Szukałam drugiego sezonu pucyków z napisami i tak oto natrafiłam na filmik Mój Mały Kucyk-Przyjaźń to magia. Dostrzegłam w opisie link i jako, że byłam ciekawskim nie ogarem, od razu weszłam w niego, jednak było, że niby forum jest "zamknięte"(nie pamiętam już). Potem, czyli pod koniec sierpnia znów spróbowałam i wtedy mi wyskoczyło to oto forum(tylko ze starym wyglądem). Po dwóch dniach, jako, że nie miałam ukończonych 13 lat musiałam spytać się starszego brata, czy mogę się zarejestrować i ten wyraził zgodę. Tak oto się tu znalazła niekumata Pegasis - Otaku o imieniu Karolina ukrywająca się wtedy pod nickiem MyMalinka12. Edytowano Luty 15, 2014 przez MaLinka Link do komentarza
Recommended Posts