Foxjacz Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Tajmejszon, reaktiwejszon. Kołdra. Czyżbym był dobry w... Spaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Półlitrowy kufel. Oh well... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Do połowy wyjedzona paczka żelków. Będę pracować w fabryce słodyczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Szklanka ze słomką... barman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Puszka po piwie. Obiecująco Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Po mojej lewej stronie jest lalka Jacka Sparrowa... Interesujące. Ale nic by mi to nie mówiło na temat mojego specjalnego talentu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Płyta Florence and The Machine na szkicowniku. Emm... Będę projektować okładki płyt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Bokserki... cała szafka bokserek... *cisza* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 O nie! Ściana! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Pluszak. Wieczne dziecko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Mój królik. Nawet pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Kolekcja CD-Action - czyżbym miał zostać redaktorem jakiegoś czasopisma? Dla mnie super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Router internetowy. Zostanę Dyrektorem Internetu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) Siostra.. zostane na zawsze z siostrą?! xD Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez BrillantCandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Kubek.Może powinienem spróbować założyć firmę która produkuje kubki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Na biurku po mojej lewej-szklanka,na łóżku które jest z również po lewej leży smartfon. To teraz jak w walking dead! Wybieraj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Miska po budyniu, no nieźle xD Lubie budyń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Krzesłooo~ Zostanę taboretem. A, nie... już nim jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Router internetowy. Zostanę Dyrektorem Internetu! Nope, zostaniesz ROUTEREM! Suchafki pioniera, trżyżbym miau bym być didrżejem? Dla mnie spoko. No chyba że będę suchafkami, tesz fajnie (Fszystkie błendy ortografidżne w tym pośdźe som napisane sbedzjalnie, proszem siem nie sradź rzem pizadź nie umię) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Serio mam powiedzieć co mam po mojej lewej? Dobra: Po mojej lewej jest moja LEWA RĘKA! A tak na serio to pudła. W życiu chyba często będę "pudłował". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinnaBon Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 NUTELLA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Drukarka. Będę pracował w punkcie ksero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Po mojej lewej jest... Really! Kołdra!!! Co ja, spać całe życie będę? Śpiącą kjójewną będę! Yey! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Ściana. Hmmm... Może chodzi tu o to, że będę twardy i nieugięty jak prawidłowo ogipsowana ściana. Deal with it! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 po mojej lewej... oj, Fluttershy raczej nie bedzie szczesliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się