Spoiler Cat Napisano Styczeń 5, 2012 Share Napisano Styczeń 5, 2012 ale ten kolega jest 100% bronym nie jak reszta trolli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David020386 Napisano Luty 3, 2012 Share Napisano Luty 3, 2012 Szkoła podstawowa nr 1 w Grajewie, klasa 6a. Krótki opis: Moja wychowawczyni to wredna suka xD W klasie jest tylko 2 bronich i 1 pegasis. Dużo nietolerancyjnych "sportowców" czyli debili, oraz sporo wrednych kujonów. Ja z moim kumplem nie należymy do tych dwóch grup dlatego wszyscy uważają nas za psycholi (bardziej mnie) i dziwaków (bardziej kolegę). Ogólnie moja szkoła i klasa jest do DUPY! (w szkole jest tylko 5 fanów MLP) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Luty 3, 2012 Share Napisano Luty 3, 2012 (w szkole jest tylko 5 fanów MLP) To i tak dobrze, u mnie jestem ja, mój najlepszy kumpel który jest Brony'm dzięki mnie. No i można w sumie zaliczyć mojego kuzyna ale nie za bardzo jako "fana". Po prostu czasami ogląda odcinki. Ale może są jeszcze jacyś ukryci Bronies... tego nigdy nie wiadomo A ja chodzę do 1a, gimnazjum. Gosh, dlaczego inni chłopacy w moim wieku muszą być takimi debilami? Nie mówię tu o wszystkich, zdarzają się wyjątki... może 1-2 na 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 3, 2012 Share Napisano Luty 3, 2012 LO nr1 w Orzyszu profil informatyczny z zajęciami wojskowymi klasa maturalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 3, 2012 Share Napisano Luty 3, 2012 Gimnazjum im. Stanisława Staszica w Suchedniowie. Klasa druga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David020386 Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 To i tak dobrze, u mnie jestem ja, mój najlepszy kumpel który jest Brony'm dzięki mnie. No i można w sumie zaliczyć mojego kuzyna ale nie za bardzo jako "fana". Po prostu czasami ogląda odcinki. Ale może są jeszcze jacyś ukryci Bronies... tego nigdy nie wiadomo A ja chodzę do 1a, gimnazjum. Gosh, dlaczego inni chłopacy w moim wieku muszą być takimi debilami? Nie mówię tu o wszystkich, zdarzają się wyjątki... może 1-2 na 10. Też nawróciłem najlepszego kumpla i mam kuzyna, który czasami ogląda kucyki i nie można go zaliczyć jako fana! Haha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 To i tak dobrze, u mnie jestem ja, mój najlepszy kumpel który jest Brony'm dzięki mnie. No i można w sumie zaliczyć mojego kuzyna ale nie za bardzo jako "fana". Po prostu czasami ogląda odcinki. Ale może są jeszcze jacyś ukryci Bronies... tego nigdy nie wiadomo A ja chodzę do 1a, gimnazjum. Gosh, dlaczego inni chłopacy w moim wieku muszą być takimi debilami? Nie mówię tu o wszystkich, zdarzają się wyjątki... może 1-2 na 10. To samo u mnie, chodze do 1B, w gimbazie, nic sie tutaj ciekawego nie dzieje, nauczycielki jak to nauczycielki, imie gimbazy - Jana Pawła drugiego, tyle w temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Meh, II Liceum Ogólnokształcące im. Adama Mickiewicza w Skarżysku - Kamiennej. Profil językowy. Klasa II, 31 osób, w tym 4 bronych i 2 pegasis (moja robota ). A jeszcze ostatnio na infie robiliśmy prezentacje w pp. Moja, kucykowa, wywołała raczej pozytywne reakcje, więc jest nadzieja na nowe siły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coosh Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 LO im. Bolesława Chrobrego w Bielawie, klasa II (rozszerzenia: matma, fizyka, informatyka, angielski). W klasie nie ma żadnego brony'ego, pegasis też nie, ale cały czas nad nimi pracuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 Gimnazjum 2 w Mysłowicach im. Noblistów Polskich (kto wymyślił nazwę - nie wiem... -,-), druga klasa. Nie wykryłem bronych/pegasis w klasie, nawet w całej szkole. ;d W przyszłości raczej do byłej kolejówki w Sosnowcu (ale kierunek kolejowy jest). ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 ZS nr. 3 im. Wł. Grabskiego, gdzieś na odległym zadupiu zwanym Kutno xD. Technikum organizacji reklamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 LO im. Marii Konopnickiej w Legionowie. Profil.... ekhem... Klasa Ukierunkowana Na Zajęcia Menagerskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Gimnazjum im Stanisława Staszica w Suchedniowie. 2 klasa. W klasie 3 bronies (ja, Vandal i Panda) i jedna pegasis. W szkole 6 bronies (możliwe, że jest ich więcej tylko o nich nie wiem) i 2 pegasis (podobnie jak z bronies). @Down 2 Dzięki za przypomnienie. Btw Spróbuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrukIV Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Zespół Szkół Ogólnokształcących im. Marcina Wadowity w Wadowicach niestety jedno z najlepszych w małopolsce :C Znane między innymi z tego, że uczył się tam papież. Po wieku i stanie niektórych "przyrządów naukowych" w pracowniach, mam wrażenie, że mi też dane jest zdobywać wiedzę na tym samym sprzęcie, co kiedyś Karol Wojtyła :F 0 bronies, sami "poważni i dorośli" ludzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Gimnazjum im Stanisława Staszica w Suchedniowie. 2 klasa. W klasie 2 bronies (ja i Vandal) i jedna pegasis. W szkole (możliwe, że jest ich więcej tylko o nich nie wiem) i 2 pegasis (podobnie jak z bronies). Pominąłeś Pandę i kilka innych osób. Btw przyjdź jutro koło 14. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madak Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Technologia Żywności i Żywienia Człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 II LO im.Powstańców Śląskich w Mysłowicach, pierwsza klasa, biol-chem ;D No w klasie mam w sumie jednego bronies, nie znalazłam żadnych innych bronies ani pegasis w szkole, ale sama próbuję przekonać ludzi do kucyków ;] Już kilkoro ludzi zostało zarażonych piosenkami z MLP xd ale nie chcą obejrzeć żadnego odcinka ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej Uniwersytetu Śląskiego, III rok, język rosyjski: program: tłumaczeniowy Udało mi się skucykować na razie dwie koleżanki, ale zapewniam, że może być ich więcej, w końcu to studenci/studentki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 "w końcu to studenci/studentki" - znaczy się jakiś inny gatunek ? napisał to student UŚ'ia będący na "prestiżowym" bibliotekarskim kierunku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Od razu inny gatunek - po prostu oglądanie kucyków to bardzo poważna rzecz przy tym co robią co poniektórzy moi znajomi No równie elitarny kierunek co mój - spotkamy się przy pośredniaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 ha ha ha, kolejny pony meet w pośredniaku a co do tego "w porównaniu co robią moi znajomi" - to jeżeli chodzi o studentów można spokojnie pisać bez ironii, że kucyki to poważniejsza rzecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Zespół Szkół Elektronicznych i Informatycznych w Sosnowcu, klasa 1E, kierunek-technik informatyk. W klasie mam 2 bronym, jednego sam zponifikowałem. W innych klasach też są bronies ale nie rozmawiałem z żadnym jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 5 Klasa podstawówki W klasie jest 2 bronych.Ja i Damian,ale on w sumie nie ogląda MLP:FiM za często i jeszcze nie potrafi zapamiętywać imion kucyków,ale cieszę się ,że go jakoś namówiłem do oglądania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 II klasa liceum ogólnokształcącego im. Jana Henryka Dąbrowskiego w Kutnie, profil mat-fiz-inf (to ostatnie teoretycznie). Brak bronych w klasie, jeden ma szanse na rozwój. Innym pokazywałem MLP, bez pozytywnych reakcji. Co jest smutne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Ja w Szkole Zawodowej im.Mikołaja Kopernika w Rawie Mazowieckiej na gastronomi pierwszy rok uczęszczania . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts