WarlockBrony Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zespół szkół nr 2 im Królowej Jadwigi w pile. II gim, ze mną do klasy chodzi mój wybawiciel który mnie nawrócił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Aktualnie teraz idę do Technikum w Warszawie - organizacja reklamy 1AR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 teraz pójdę do 2 gimnazjum same gimbusy tam dobrze że nie jestem taka jak inni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Teraz do II gimnazjum. Szkoła jest nawet w porządku. Nie jestem jakoś specjalnie zadowolona, no ale szkoła jak szkoła. Czasami jest fajnie, a czasami trochę mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Ja idę do Ogólnokształcącej Szkoły Muzycznej II stopnia w Katowicach. Zobaczy się czy fajnie. Podstawówkę skończyłam jedną z najgorszych w okolicy, ale żyję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Teraz chodziłem do gimnazjum nr 27 im. Generała Maczka w Poznaniu ale po wakacjach chyba przenoszę się do gimnazjum nr 26 (też w Poznaniu) Pozdro z tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Szkola Podstawowa nr 3 im. Przemysla II w ****** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Zespół Szkół Elektrycznych im. prof. Janusza Groszkowskiego w Białymstoku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Zespół Szkół Elektronicznych im. Bohaterów Westerplatte w Radomiu, siódme miejsce pośród szkół technicznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Zespół Szkół Elektrycznych w Gorzowie WLKP >_> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 (edytowany) Najlepsze (jedyne) w okolicy gimnazjum, zwane oficjalnie Gimnazjum im. Jana Pawła II w Czarnej Białostockiej. Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Zespół Szkół Elektronicznych im. Bohaterów Westerplatte w Radomiu, siódme miejsce pośród szkół technicznych. Radom. Takie znane miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 2 klasa ISLO w Warszawie (pierwsza szkoła niepubluczna w Polsce), rozszerzona mat i fiz (u nas każdy ma indywidualny plan z dowolnie przez siebie wybranymi rozszerzeniami, temu nie piszę o "profilu"). Ah, w sumie to jeszcze angielski R, ale nie możemy go nie rozszerzać, więc nigdy go nie liczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) Ok, to i ja opowiem o moich byłych szkołach... Pierwszą moją szkołą była Podstawówka nr 67 w Poznaniu, szkoła już nie istnieje i przemianowali ją na Gimnazjum nr 12, ja byłem ostatnim rocznikiem z Podstawówki, który przeszedł, klasy niższe przeniesiono do innej szkoły. Po tym Gimnazjum udałem się na 2 lata do Technikum Elektyczno - Elektronicznego, gdzie kształciłem się na elektronika, ale nie odpowiadał mi ten kierunek i porzuciłem szkołę, w wieku 18 lat. Następnie zacząłem zaocznie chodzić do Liceum, ale i ją porzuciłem, bo kolidowała z moją pierwszą pracą. Obecnie już nie chodzę do żadnej szkoły. Edytowano Październik 17, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Aktualnie uczę się w ZST Suwałki. Druga klasa technik elektryk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) To teraz ja. Moja pierwsza szkoła to Podstawówka z Oddziałami Integracyjnymi nr 144 w Krakowie, w tym momencie chodzi tam moje rodzeństwo. Kolejna szkoła to Specjalne (bo dla niewidomych i słabowidzących) Gimnazjum nr 68 przy ulicy Tynieckiej (też w Krakowie jak coś). Przy okazji pozdrawiam wszystkich Bronies z tego gimnazjum, jeżeli w ogóle jacyś tam są (niestety obawiam się że nie :( ). Aktualnie jestem w pierwszej klasie w Zespole szkół Poligraficzno-Medialnych im. Zenona Klemensiewicza w Krakowie jak technik organizacji reklamy. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez DeDanielosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Aktualnie - Gimnazjum nr. 75 im. Polskich Kawalerów Maltańskich w Krakowie. 1 klasa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Aktualnie Gimnazjum (z Szkołą Podstawową) w Pałecznicy. Takie zadupie, że pewnie nikt nie zna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Zespół Szkół Integracyjnych im.Jana Pawła II w Radomiu,a potem będę tam chodzić do gimnazjum,bo teraz to jestem w 6 klasie :pinkie: :pinkie: :pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Gimnazjum druga klasa profil matematyczny (w liceum albo technikum jeszcze nie wiem chcę informatykę) i nie ma żadnych brony w klasie (a może są ukryci bardziej niż ja). Jak ktoś jest bronygimbem z Lubelszczyzny to niech pisze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ja jestem gimbusem w Katolickim Gimnazjum i Liceum im. Tomasza z Akwinu w Gorzowie Wlkp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) Technikum Inżynierii Środowiska i Agrobiznesu w Poznaniu - klasa weterynaryjna Pierwszy raz widzę Pegasis w Poznaniu! Miło poznać! Mi również Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 A taki gimbus z Zespołu Szkół w Ostrowicach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Uniwersytet Warszawski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Obecnie? "Szkoła życia". Egzaminy są bardzo trudne, ponieważ tylko w niektórych przypadkach istnieją poprawki. Większość oblanych egzaminów, ma nieodwracalne konsekwencje. Najdziwniejsze jest jednak to, że nie ma w niej nauczycieli. Jesteśmy nimi, my sami... Aha. Każdy do niej trafi, lub już w niej jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts