Lunaris Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jaką rolę odgrywałaś w przedstawieniu na Hearts Warming Ave? (Nie chodzi mi o to jaką postać tylko czy byłaś scenografką czy np. aktorką.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Co działo się w twoim otoczeni podczas ataku Discorda? Może Muffinki zaczęły latać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Witam! na dobry początek. Pytanie 1. Wiesz może, gdzie dostać dobre muffiny na terenie Lublina? Pytanie numer b. Jak dużo listów masz zwykle do rozniesienia w takiej mieścinie, jak Ponyville? Pomijając wszelakie reklamy, ulotki i rachunki, rzecz jasna. I literka 3. Twilight korzysta z usług waszej poczty na co dzień, czy tylko wtedy, gdy wysyła paczkę? W końcu ma smoka. Bonus - pytanie 3a. Nie martwisz się, że w przyszłości SmokoNet wygryzie tradycyjną pocztę i pozbawi cię pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 O wielka,wspaniała i epicka Derpy bądź szczęśliwa i miej muffinki w dostatku. A teraz pytanie-jak się poczułaś kiedy ci powiedzieli że stałaś się super mega ekstra ultra gwiazdą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zdobyłaś CM? Co sądzisz o RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Boże... nareszcie możemy pogadać... tak się cieszę... ;p. Powiedz proszę coś o twojej największej sympatii. Kto to jest? (może ja ? ;p) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jak to jest mieć takie oczy? Widzisz normalnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszacz Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dreppy czy jak byłaś w szkole to inne kucyki ci dokuczały z powodu twoich oczu? A teraz pytanie do drep NIE czytaj tego freppy ok ? No dobra, czy to prawda że lecisz na dreppy ??? Łapcie... cokolwiek to jest to dla was ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Derpy. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Czy posiadanie zeza jest uciążliwe a jeśli tak to jak sobie z tym radzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszacz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Czemu nie odpowiadasz... Czy już nas nie kochasz??? :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Derpy, mam do ciebie dwa pytanka: -czy zez pomaga ci w granie w pokera ? -czemu lubisz akurat muffiny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kto jest twoim największym przyjacielem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Kochana Derpy mam do ciebie bardzo ważne pytania: 1. Mój chomik bardzo lubi muffinki, a weterynarz mówi, że to go zabije co zrobić? 2. Czy lubisz bańki mydlane? 3. Czy wierzysz w czekoladowe chmurki spełniające życzenia? 4. Jakie jest twoje najnajwiększe marzenie? 5. Mogę je w jakiś sposób spełnić? 6. Wybierzemy się na muffinki? To wszystko z góry dziękuję za odpowiedź i wiedz, że dla mnie to ty zawsze jesteś najlepszym kucem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 witaj Droga Derpy! Na start powiem że za każdą mi udzieloną odpowiedź dostaniesz a więc: I.Co myślisz o Doktorze? II.Potrafisz grać na jakimkolwiek instrumencie? III.Czy posiadasz jakiś instrument muzyczny? (wyrzeźbiony z muffinek? ) IV.Co się tam stało? V.co myślisz o tej piosence: oraz o Octavi jako ninja? :not_sure: Pytanie bonusowe (taca ): VI.Lubisz skarpetki? No i to na tyle. PS.:Te twoje oczy są strasznie słodkie, że oderwać wzroku niemożna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Derpy wybierzemy się na muffinki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Witaj Derpy. Mam kilka pytań. 1. Lecim na Szczecin? 2. Czy Diamond Tiara i Silver Spoon dokuczają Ci z powodu zeza i niezdarności? (jeśli tak, to ześlę je do Czarnobyla xD) 3. Byłaś kiedyś w Khorinis albo w Wyzimie? 3a. A jeśli tak to widziałaś Bezimiennego albo Geralta z Rivii? 4. Lubisz Fluttershy? 5. Wiesz, gdzie można nabyć w Szczecinie muffinki? 6. Czy mogłabyś wysłać mi pod mój dom P90 i trochę C4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Dla czego nie nosisz okularów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Witaj Derpy! Czy to prawda że zadurzyłaś się w doktorze Whooves? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saorin Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Dlaczego tak dziwnie latasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czy jest coś co zmieniłabyś w dzisiejszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex11917 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 1. Często mu coś podaję, nie wiem co to za przedmioty są dziwne. Jak się pytam czy mogę zrobić coś więcej to mówi: "Nie Derpy, jeszcze coś zepsujesz" 2. Nie, to moja daleka rodzina. 3.Mój ulubiony smak muffinek to smak muffinek purpurowych. 4. Jasne dla wielkiego fana wielka muffinka Gniotę system? Zdaniem Rainbow Dash nic nie gniotę tylko psuję w inny sposób. Chciałabym, ale zanim by to zrobiły to zjadłabym je Witaj Derpy. Wszyscy wiemy że zakochałaś się w Doktorze. Dla tego pytam : Czy powiedziałaś mu co do niego czujesz? I sorry że piszę w komętażu ale nje wjem gdzie się dodaje Pytania pomożesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWolf Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 1.Jak ty to robisz że jesteś taka epicka ? 2. próbowałaś tego nowego przepisu na mufinki z niespodzianką z książki kucharskiej Bear'a Grylls'a ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Derp czy to prawda że twoje muffinki są najlepsze. o i jeszcze to Dlaczego Hasbro odebrało nam najlepszego kucyka for ever. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mickey Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) Wiesz, że jestem Twoją fanką ? Edytowano Maj 30, 2013 przez Mickey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxManiaKxxx Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Byłaś na koronacji Twilight? Czy Dinky Doo to Twoja córka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts