Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Oksymoron Sun Blaze odwrócił głowę i powiedział: -Mogę wam powiedzieć, że jest człowiekiem. W zakonie nie ma żadnych ludzi, więc macie ułatwione zadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - och. Czy dobrze zrozumiałem, że mamy szukać kogoś o kim wiemy, że jest niewiastą? Czy to aby na pewno wszystkie informacje? Absolutnie żadnych szczegółów dotyczących aparycji? - zapytał. Mrugnął do Mephista. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Oksymoron Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Zwyczajnie uwolnię każdego z ich siedziby... Będzie łatwiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Świetnie zatem! Czas na drobną okcję w wykonaniu Jango! - Chwilę zatańczył. - Nikt nie oprze się mojej mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Po chwili Jessy dotarła na miejsce. -Cześć-powiedziała cicho. Wiecej się nie odzywała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Witam - rzekł kot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Jessy zerknęła na kota. Trochę ją zdziwił gadający kot, ale nic nie powiedziała. Nie okazała tego rózwnież. Miała poważny wyraz twarzy. Była dość nieśmiała. Może dlatego, że nie ufała wystarczająco tym ludziom i kucykom. I... kotom. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - E... cześć? - rzekła Aren do nieznajomej. Nadal oczekiwała szczegółów co do porwanej osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Too, kiedy ruszamy? Chcę mieć to za sobą... - zapytał każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Postać zrobiła salto do tyłu i znalazła się na dwóch nogach. - To może być ciekawe. - powiedział patrząc na kota, ludzi i kuce. Był wobec nich neutralny, ale napewno nie wrogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Kot przelewitował małe kółko nad stołem, po czym ułożył się, opierając głowę na przednich łapach. Szczerzył się i czekał na werdykt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Too... może ruszajmy jak najszybciej? - stwierdziła. Chciała jednak wiedzieć coś więcej na temat porwanej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Oki doki! No to chodźcie za mną! - podskoczyła i leciała przodem robiąc nad nimi kilka razy salto . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Popisujesz się skrzydłami co nie? - powiedział rozbawiony. - Ponieść cię? - zapytał Aren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - A zatem ruszajmy! One, Two, Jango i w drogę! - Wskazał palcem i zaczął iść tyłem za klaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Tak popisuję. - Machnęła nimi kilka razy i stanęła na ziemi. - Mnie możesz ponieść! Padam...z bólu kopyt i skrzydełek. Po tych słowach padła na ziemię udając, że dalej nie pójdzie. Podniosła jednak lekko głowę do Jango. - Idąc tyłem daleko nie zajdziesz. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Chodź, moja droga. Czas na nas - rzekł Kot. Alice wstała i ruszyła obok niego, z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Chyba nie myślisz, że będę sama iść? - powiedziała już z mocniejszym sarkazmem i się zaśmiała, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - No , a mnie kto poniesie ? Czuje się taka...wyczerpana, że...dalej nie dojdę. - teraz zasłoniła oczy skrzydłami leżąc na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Ech, nie wiem co odwalacie ale nie wnikam w to. - powiedział do reszty idąc szybkim krokiem. Nie rozumiał ich, zawsze był dość poważny a tu nagle takie rzeczy się dzieją. Cóż, nie można mieć wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Jesteś pewna? - Zrobił kilka kułek wokuł gąszczu lasu omijając drzewa. - Jeśli ktoś potrafi chodzić tyłem moonwalkiem to ja. - Zaprezentował pełny taneczny krok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Alyss popatrzyła na wszystkich. Przez cały czas była cicho. Szła w ciszy za innymi, kiedy lalka zaczęła krzyczeć. - Kihihi! Alyss czuję się ignorowana! Kihihi!. - po słowach lalki dziewczyna się zezłościła i znów ją ścisnęła z całej siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (Sory za nieobecność. Załóżmy, że byłam na naradzie) - Komu w drogę temu czas!- powiedziała dziewczyna, która cieszyła, się, że bedzie mogła pokazać swoje umiejętności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Wszyscy ominęli Dandie, ale ona nadal czekała aż ktoś ją poniesie, nie dlatego, że nie chciało jej się chodzić... ale... nie chciało jej się też latać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - No chodź, Dandie- powiedziała z uśmiechem Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts