Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Nie mogę...wiesz, ziemia jest wygodna. - Powiedziała i spojrzała na nią podejrzanym wzrokiem. - Skąd wiesz jak mam na imię ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto podniósł Dandie. - Eh, kto by pomyślał ze jesteś taka leniwa. - powiedział niosąc ją. - Wybacz Aren teraz niosę kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Hihihi. - Zaśmiała się szyderczo . Przeszli około kilku metrów, a ona zasnęła na rękach Mephisto. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren dalej idąc ponownie się zaśmiala - Jakoś to przeboleję - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Podszedłem do Mephisto. - Pssst! Daj mi ją. Chętnie ją poniosę i znam sposób by się nie ociągała. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Rose popatrzyła triumfującą na klacz - Słucham wszystkiego, co wokół mnie- szepnęłą Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jessy szla caly czas w ciszy. Zauwazyla ze jedna dziewczyna rowniez jest cicho. Miala jakas lalkę. -Co to za lalka?-spytala tak jakby nie chcialo sie jej wiecej mowic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto spojrzał podejrzliwie na Jango. - Nie. Znaj sobie własnego kucyka. - powiedział udając bojowe nastawienie. - Þessi er minn (ten jest mój) - dodał po islandzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - T-ta? Znalazłam ją kiedy tu trafiłam. Potem ożyła i się do mnie przyczepiła... - powiedziała do Jessy. - A przy okazji jestem Alyss. Miło poznać. - dodała z uśmiechem. Lalka zaś znów zachichotała, a Alyss znów ją ścisnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jango zrobił wesołą minę i wyciągnął wachadełko. - Widziałeś kiedyś coś takiego? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) A Dandie sobie spała. Otworzyła jedno oko i wskazała kopytkiem na zakręt/ - teraz w lewo! - Powiedziała ziewając i znów zasnęła . jednak po chwili otwarła jedno oko i spojrzała na wahadełko . - Taaak... Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jess popatrzyla na lalkę. Caly czas miala obojetny wyraz twarzy. -Jestem Jessy-odparla po czym jakby nie chcialo jej sie juz gadac, wyciagnela słuchawki z torby i zalozyla je na uszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Wy to macie problemy. - powiedział Yoshimitsu robiąc facepalma. - Ja się lepiej przejdę po mapę. - dodał biegnąc do sklepu, teraz czeka dyskusja z sprzedawcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Svo... Ale jeśli nie chcesz żeby pożarła cię kukułka mieszkająca w cukierkowym zegarze to to schowasz. Fékk það? (czaisz?) - powiedział spokojnie. - Nie zahipnotyzujesz mnie, studiowałem psychologie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jedna z dziewczyn wyciągnęła rzecz, której najbardziej, Rose brakowało- słuchawki. Podeszła do niej -cześć- zagadnęła- czego słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Tyle pośpiechu... - westchnął kot. - Wypiłbym herbaty. Misja nie ucieknie - stwierdził. - Nie wiesz czy pijają tu herbatę, kocie - odrzekła Alice. Kot zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Skoro tak mówisz. Po prostu wystarczy że powiem One, Two, Jango a dana osoba na przykład przestanie mówić. - Machałem sobie wachadełkiem za plecami. - One, Two Jango i już. Widać że jesteś psychologiem. Ładny strój. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren szła dość szybko spoglądając od czasu do czasu na kucyka. Dziwnie się czuła w ich towarzystwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Ja...chce...wahadełko... - mówiła obserwując dokładnie wahadełko póki Jango nie schował go za plecami. - Wahadełko nauczyło mnie tańczyć. wyprostowała przednie kopytka na rękach Mephisto i dosięgając jego cylinder wzięła go i założyła sobie na głowę, po czym leżała dalej. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Alyss zaciekawiona podbiegła do Mephista i Jango. Zrobiła minę mówiącą "pomocy" i podniosła lalkę. Ta jak zawsze zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Kucyk spojrzał na Alyss, którą ledwo widziała, bo cylinder spadał jej na oczy. - Daj tę lalkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - I kto to mówi... - powiedział obojętnym tonem. - Co z tą lalką jest nie tak? - zapytał Alyss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Wszyscy zachowywali sie tak... milo. To dziwiło Jessy. -Piosenki ,, You're not sorry". Pewnie nie znasz.-odpowiedziala ((To ta piosenka http://m.youtube.com/watch?v=kBH8l1R-ajY&feature=kp )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Doprowadza mnie do szału. Nawet zaczęła mówić. - powiedziała Alyss. - Kihihi! Prawda, prawda! - krzyknęła lalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Yoshimitsu po wyjściu z mapą ze sklepu zauważył że jego towarzysze gdzieś wyparowali, dopiero po uważnym rozejrzeniu się ich znalazł. Pobiegł do nich, po dotarciu powiedział. - Mogliście poczekać. A tak w ogóle jak was zwą? Jestem znany jako Yoshimitsu a wy? - zapytał przy okazji, lepiej znać ich imiona by ułatwić komunikację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts