Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - No dawaj tę lalkę! Szybko! - mówiła wyciągając kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Kot podleciał do Alyss. - Bardzo ciekawa zabawka. Skąd ją masz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Mephisto Pheles jestem, mniemam iż ty Yoshimitsu pochodzisz z Japonii... A ty Alyss Weź parasolkę w dźgnij ją czy coś... - powiedział pokazując nosem na parasol zawieszony na ręce. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Widząc, że dziewczyna w słuchawkach nie odpowiada, Rose podeszła do dziewczyny, która wyglądała, jakby się nieswojo czuła - Jestem Bramblerose. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Ano... Znalazłam ją... - Alyss dała Dandie lalkę. - Ja jestem Alyss... - powiedziała odwracając się w kierunku Yoshimitsu. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren - zwróciła się do towarzysza. Potem skierowała w milczeniu wzrok na lalkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - hihi! - zaśmiała się szyderczo i wpakowała lalkę do cylindra. - One, two, Jango! Chodź no tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 [Ferejli obserwowała moje wachadełko kiedy mówiłem by osoba nie mogła mówić? Hehehe.] - One, Two, Jango... to the go to sleep. - Zaśpiewał sobie Jango. - Ja jestem Jango. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 [nie...chodziło o wcześniejszą scenkę, póki nie schowałeś go za plecami.;-; ] - Jango! - zawołała pokazując na cylinder z lalką . - zaczaruj ją! niech się potłucze, czy chociaż da Alyss święty spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Ale czemu w moim cylindrze? - zapytał patrząc na lalkę. - I chyba jeśli coś nie ma, mózgu to nie może zostać zahipnotyzowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Lalki nie da się zachipnotyzować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Meh... - wytrzepała lalkę z cylindra i założyła go na głowę. - Mnie się da zahipnotyzować jeśli nie mam mózgu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Widząc, że dziewczyna w słuchawkach nie odpowiada, Rose podeszła do dziewczyny, która wyglądała, jakby się nieswojo czuła - Jestem Bramblerose. A ty? ((Przeciez odpowiedzialam -,-)) Jess nie wiedziala czemu dziewczyna odeszła. Znowu pogrążyła sie w swiecie muzyki. Nigdy nie lubila byc w towarzystwie, nie wychodzily jej tez rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Nie możesz nie mieć mózgu. Przecież jesteś organizmem węglowym... I żyjesz... Ta lalka to jakiś czar... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Yoshimitsu spojrzał na dziwną lalkę. - Pomóc wam z tą lalką? Zniszczyć ją czy coś? - zapytał dla pewności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Takie osoby łatwiej zachipnotyzować, a mój chakram nie służy tylko do chipnozy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Aha, aha.. - ziewa - aha.. tutaj idziemy prosto, a później znów w lewo - pokazała kopytkiem na ledwo widoczną budkę. - Tam jest pociąg, pojedziemy nim sobie do kryształowego... - zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Ciekawe jaka tu jest cena kolei... - powiedział patrząc na śpiącą klacz. - Chyba zaraz dostanę cukrzycy takie to urocze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - No faktycznie urocze. - Powiedział uśmiechając się. - Kiedy obudzimy ją w pociągu, każę jej nie spać. Ty i ja powinniśmy trzymać razem. Oboje potrafimy dobrać strój i doceniać wiele rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - No niby można. Ale ja trzymam kucyka. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Dobrze. Ale ja mam na razie więcej punktów, bo przespałem się z kucykiem imieniem Pinkie. - Zawadiacki uśmieszek. - Oczywiście tylko tuliliśmy się w łóżku i wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Już chciałem powiedzieć że jesteś zbokiem... No i poza tym z mane six wolę Rarity. I Fluttershy... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Czyli jednak brony? Pinkie urządziła mi imprezkę powitalną i było super, a potem powiedziała że jestem super i pragnie mojej bliskości. Odmówić jej wszakże nie mogłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 -Fluttershy to moja ulubiona postac-powiedziala nieśmiało Jessy nie zdejmujac sluchawek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Mein Gott... Dies ist eine schwache clopfic? - powiedział z dziwaczną miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts