Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Rozumiem. Ładnie tam? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Śnieżno, ale pięknie. Uwielbiam Islandię... - powiedział rozmarzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Nigdy nie byłam - odpowiedziała. - Nie wiesz może gdzie mogę załatwić sobie nocleg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Mephisto wzruszył ramionami. - Nie wiem, ile tu miejsca zostało... Bo jak na razie to mieszkam z kucykiem i człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - A kto to wszystko załatwił? - zapytała. Wpatrzyła się po raz kolejny w sufit i przestała kontaktować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (Skoro mogę zacząć... ) W Ponyville po dachach budynków skakała chuda postać, z dużą szybkością to robiła. Przez co przyciągała uwagę wielu kucyków, jednak On ma swój cel. Na chwilę się zatrzymał. - Ciekawe miejsce. Jestem tu ledwie kilka godzin, a tu jest dość kolorowo. - powiedział do siebie wracając do skakania po dachach, w swej gildii nie jest zbyt znany. Można powiedzieć że nie istnieje tam, ale to sprawa nie jest ważna. Musi się zaklimatyzować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Podszedł do Alice i pstryknął kilka razy palcami przed jej twarzą. - Ej, Mniamałyga poczeka. W sumie to mnie tu zaprowadziła Dandie. - powiedział i spojrzał na kucyka. - Kto to organizuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Alice w dalszym ciągu wpatrywała się w sufit, chwiejąc się rytmicznie. Po kilku minutach skierowała wzrok na Mephisto. - Proszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Odszedłem na kilka chwil od Pinkie i wyszedłem na dwór. Może znajdę coś do zabawy. Czuję się teraz bardzo wypoczęty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Organizują to Star Wing i Night Wing, bracia, założyciele gildii nocnych braci. - ukłoniła się. - do usług. Nie wiem niestety gdzie teraz mogą się podziewać..A czemu pytacie ? Wyłączyłam się w połowie rozmowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Nie wiem co tu robię i gdzie mam mieszkać. Witaj - powiedziała dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Zauważyłem jakiś ludzi i chyba kucyka. Skierowałem się w ich stronę, zasłaniając twarz kapeluszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Cześć. - spojrzała za drzwi - kto to? Idzie tu kolejny ludź! Nie! za dużo was...Zjedliście kucyki ? To podejrzane, że was tyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Tajemnicza postać która skakała po dachach, usiadła na jednym z nim wpatrując się w dal. Widać że był zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Podszedłem bliżej, nie odsłaniając twarzy i w płaszczu. Na oczach miałem moje okulary. Zaciekawiła mnie ta klacz. Co robi z tyloma ludźmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Ej no, ale na serio skąd was tylu ? Wiem, że dostaliście się tu inaczej, ale po co ? Dlaczego ? Czemu? By nas zjeść?! - wzniosła się w powietrze i latała nad nimi tuląc się sama z sobą. - Ponina nie smakuje najlepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 ((Sajback widzi przez ściany tak?)) Mephisto złapał klaczkę za kopytko i ściągnął ją niżej. - W sumie to nie jesteśmy tu by was zjeść, ja nawet nie wiedziałem że tu się znajdę... Nawet nie wiesz jak ciężko mi jest teraz nie wybiec i tulić każdego kucyka śmiejąc się jak wariat, i ciesząc że jestem w świecie którego fanem byłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - I nie ma tu leków! - pisnęła Alice z radością. Coś koło jej nogi zaczęło mruczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Ulicą szla sobie dlugowlosa dziewczyna. Widac bylo ze idzie niepewnie i jest zaklopotana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 [bo nieogarnąłem gdzie jesteście] Chodziłem nadal myśląc co dalej. Późno strasznie już było. Kto może nie spać o tej godzinie? W jednym z domów się paliło światło. Podszedłem w okolice domu. I tak nie mam co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Dziewczyna zauwazyla jakiegos chlopaka ktory zmierzał w kierunku jakiegos domu. Podbiegla do niego. Chciala cos powiedzieć ale wlasciwie nie wiedziala co. Stala tak a on dziwnie sie na nia patrzyl ((chodzi o sajbacka)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Dandie Doux zleciała na ziemię i się uspokoiła, bo okazało się, że to tylko typek co umie patrzeć przez ścianę . - Też chcę patrzeć przez ścianę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Pojawiła się jakaś dziewczyna. Odwróciłem się w jej kierunku. Coś dużo tu ludzi ostatnio. - Kim jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Dziewczyna jakby sie ocknela -Jestem Jessy, znalazlam sie tu w dziwny sposob i nie mam zielonego pojecia co robic... a ty co tu robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 ((On jednak nie patrzył przez ścianę...)) - Gdzie mieszka Rarity? Albo Derpy? - zapytał znienacka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts