Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Wow! Cześć Jessy. - spojrzała na Jango. - Ja...ja nie umiem tańczyć za bardzo.. Śpiewać też nie, Jessy umiesz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Znam sposób byś umiała. - Uśmiechnąłem się i wyciągnąłem wachadełko. - Spójrz na to. - Wprawiłem wachadło w ruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Klaczka nie patrzyła na nie tylko zakryła oko skrzydełkiem. - na pewno ? - odkryła skrzydło i wpatrywała się w wahadło . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Wachadło nadal było w ruchu. - Kiedy powiem one, two, Jango będziesz umiała świetnie tańczyć. Gotowa? One.... Two.... Jango! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Klaczka otrząsnęła się. Kręciło jej się w głowie. - Chyba nie byłam gotowa...umiem tańczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Tak. Możemy to sprawdzić. - Wyjąłem z ubrania telefon i małe głośniki po czym włączyłem muzykę. - Now dance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Klacz coś zatańczyła i spodobało jej się podskoczyła i zatrzymała się w powietrzu machając skrzydełkami, a po chwili przytuliła Jango. - dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jango odwzajemnił czule uścisk. Jakoś zawsze lubił się przytulać. - Ależ proszę bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Muszę już jednak chyba iść... przyjaciel na mnie czeka, a ja znam się na tym lesie jak nikt, w końcu idziemy do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Mogę pójść z wami. Zawsze jestem chętny na przygody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jessy przysłuchiwala sie rozmowie. Nie odpowiedziała na pytanie. Stala w ciszy. Chciala wrocic do domu. Lecz wiedziala ze to nie możliwe. Teraz przeciez jest w innym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Według mnie możesz, ale nie wiem jak mój kumpel, nie znacie się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Nagle na niebie pojawił się duży czerwony wystrzał. To sygnał gildii. Wszyscy jej członkowie muszą się udać do siedziby głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto spojrzał w niebo. - Flara wojskowa czy jak? - Powiedział dość głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Klaczka poleciała w stronę Mephisto i złapała go za rękaw. - to tam! Te wystrzały! One nas wołają, was też! - Prowadziła, go a po drodze wzięła Jango, no i całą resztę z poznanych. - Musimy tam iść! Wzywają gildię, a skoro są tu inne istoty z niewiadomych przyczyn to do niej należą! Jestem tego pewna na 99% ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Postać zauważyła czerwoną flarę na niebie, podskoczyła szybko i wskoczyła na dach skacząc z jednego na drugi. Szybko tam dotrze, pędził jak błyskawica przez powietrze, napewno jest to niecodzienny widok, człowiek z pancerzu z świetlistą kataną. Tak to nie jest normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren podniosła głowę do góry. Zobaczyła jakiś wystrzał. Popatrzła chwilę w niebo, potem zaczęła iść w kierunku z którego pochodził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Gildia? Ale jaka gildia? Taka jak Gildia Bohaterów? Z misjami i tak dalej? Czy bardziej jak w grach MMO, grupa istot wspólnie robi różne rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Em.. nie do końca wiem o co chodzi z grami, chodźmy! - mówiła wciąż idąc na przodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Co to było?- zapytała twilight dziewczyna, która zobaczyła na niebie jakiś wystrzał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Frodo -Nie wiem, nie widziałam wcześniej czegoś takiego- powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren idąc nadal była pogrążona w rozmyślaniach - do tego stopnia, że niespodziewanie wpadła przypadkowo na Mephisto - Przepraszam nie chciałam - rzekła odruchowo szybkim i zaskoczonym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto spojrzał zaskoczony na Aren. - Nic się nie stało. - powiedział i uśmiechnął się ciepło. - Możesz na mnie wpadać kiedy chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Alyss szybko dobiegła do pozostałych. Zobaczyła Mephista i jakąś dziewczynę. - Ano... co się stało...? Dużo mnie ominęło? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Tak! Niesamowicie dużo Alyss! Musimy iść do tych świateł na niebie. JAK NAJ SZYBCIEJ! póki czas nie minął. Pytania zadacie na miejscu. Biegiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts