Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ale twoja magia, nie sprawia że każdy się ciebie boi... - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ja tam się ciebie nie boję. - powiedziała Blossom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ludzie boją się tego czego nie pojmują. - powiedział filozoficznym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Do pomieszczenia w którym byli magowie wszedł Electr Steel. Przez ramie miał przewieszony miecz, całe jego ciało iskrzyło jak mały agregat. Urządzenia elektryczne w pomieszczeniu dostawały krótkiego spięcia. Usiadł na krześle daleko od innych i nie zwracał na nikogo uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Asdark wcześniej siedząc cicho koło siostry i obserwując także nieufnie w końcu się odezwała - Jestem Asdark. Muszę przyznać, że dość różnorodne moce macie - stwierdziła i zamilkła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Pójdziemy razem z nimi polować- zadała siostrze pytanie Arya. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Asdark ponownie rozejrzała się po osobach rozważając decyzję. W końcu westchnęła lekko i odpowiedziała - Możemy, ale ni mam zamiaru ufać im najbliższym czasie... chyba, że ty nie chcesz? - zapytała siostrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Ja się dostosuję. Nie, ufać im też nie będę - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - I dobrze - stwierdziła i znów zamilkła. Patrzyła po kolei na towarzyszy oceniając ich charakter i inne cechy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Lightning patrzył na wszystko zaciekawionym wzrokiem, pierwszy raz widział tylu magów w jednym miejscu. Teraz nawet mieli szanse dotarcia do uniwersytetu, ale to by było nadal za mało. Trzeba będzie z nich zrobić prawdziwą drużynę która ufa sobie i może powierzyć swoje losy innym członkom. - To będzie trudne zadanie - Powiedział do siebie po cichu Spirit. - Dobra, za 1 godzinę ruszamy, ja muszę jeszcze załatwić jedną sprawę w osadzie. - Light wyszedł z tawerny i ruszył w stronę sklepu z przedmiotami. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Ludzie przez noc 33 powiadomień D: eehhhhh okej, ja dzisiaj też pracuje więc będę koło 22 możliwe iż później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Chyba sie nie przedstawilam-powiedziala dziewczyna o długich blond włosach -Jestem Nature. Wiem, dziwne imię, ale cóż...-odparla i popatrzyla na Blossom. -Chyba mamy podobne moce-powiedziala lekko sie uśmiechając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Electr powoli skierował się do wyjścia. Przez jego ciało nadal przeskakiwały iskry. Żarówka z oświetlenia w pokoju zaczęła się mocno świecić i wybuchła małym wybuchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ice spojrzał na Nature. Westchnął cicho, założył słuchawki i puścił sobie muzykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) Jessy denerwowala niezręczna cisza. Wyszla z budynku i zastanawiała sie co robic. Wokol niej zaczely rosnąć kwiaty. Jej dlugo nieuzywana moc zaczynala dawac sie we znaki. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Siostrzyczko, jak się czujesz? - zapytała Arya. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Hejoo!~ - krzyknęła Blossom klepiąc Nature po plecach. - Mówiłaś, że mamy te same moce, tak? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Electr wyszedł przed budynek i zaczął bawić się swoją elektrycznością. Po chwili wypuścił wysoko w niebo elektryczny fajerwerk dla zabicia czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Jak wcześniej, a ty? - zapytała Asdark patrząc na wychodzącą Nature - No i dość spore towarzystwo magów tu mamy jak na jedno miejsce, nie sądzisz? - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Największe skupisko ludzi jakie widziałam - odrzekła. - Nie wiem, czy nie wolę mutantów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - To możesz iść się z nimi pobawić. - powiedział chłodno nie wyciągając słuchawek z uszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) Nature obróciła się. -Tak-powiedziała trochę nieśmiało. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 A ty możesz się nie wtrącać - rzekła Asdark krótko, rzucając na Ice'a obojętne spojrzenie, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Mogę. - odparł chłodno. - Ale nie muszę. - dodał a w pomieszczeniu zrobiło się jeszcze zimniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Że musisz też nie stwierdziłam - rzekła, a po chwili poczuła większe zimno. Nie przeszkadzało jej to nadal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Oj! Nie spinaj się tak. Nic ci nie zrobię. - powiedziała do Nature. - Jestem Blossom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts