Szeregowa WW Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Oto najnowsza zabawa w dziale Derpy! Wszyscy wiemy, że zbliża się Wielkanoc. Tak? A wraz z nią co??? No dobrze, dobrze... Już mówię. Lany Poniedziałek! Ruszcie głową! O co w tym może chodzić co? No oczywiście! W tej zabawie Olewamy kogoś wodą! Jest to bardzo prosta zabawa polegająca na oblaniu jakiegoś użytkownika tego forum wodą. Trzeba jednak napisać: *Kogo? *Dlaczego? Nie może być to napisane w jednym słowie/zdaniu bo zostanie to wzięte za SPAM!!! Czyli minimum dwa zdania dziubaski! I nie ma czegoś takiego jak "bo tak" bo takich rzeczy nie tolerujemy . Można oblać więcej niż jedną osobę! Tylko nie robić mi spamu dwoma postami, jednym pod drugim. Od czegoś jest ta funkcja "Edytuj post"!!! Proste? Ależ oczywiście! To może ja zacznę... Oblewam wodą... AppleDashie. Ponieważ w ogóle projekt "Głos Equestrii" stoi w miejscu od dwóch miechów .___. Rusz się! Trzeba coś zrobić! Masz tutaj dwa litry zimnej wody na głowę. Wracaj do żywych! P.S. Mam zgodę BiP'a na stworzenie takiej zabawy . Chyba przejadę się do niego z maczetą ~ Myhell Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Myhell 2 Link do komentarza
Sir Hugoholic :3 Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Hej... Uszatka... mam coś dla Ciebie... podejdź tu... tak, bliżej... Huehue A za co? Za to, że Cię lubię i w ogóle oraz za to, że wczoraj tak wcześnie poszłaś, wiesz jak ja się nudziłem? Za ten tryliard hugów, którymi się wymieniliśmy do tej pory i za to, że ostatnio całe dnie grasz w Wiedźmina xD 1 Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ja użyję wiadra z wodą na Elfkę z Amanu, bo jest fajną przyjaciółką. No i też za to, że tak znika i się pojawia, wiec chcę Cię tym utwierdzić w miejcu, Elfko! Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Moją córkę mi oblewasz? Ja użyję wiadra na pannę Van Dort. Bo mogę... I ogólnie bo mogę i jest śmiesznie. A tak na serio bo ją lubię, wydaje się spoko. I mam wiadro więc czemu nie Strzeż się Oksymoronie! Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ja obleję Mephista i Oksymoron, bo są spoko rodzicami. No i może dlatego, że chciałabym ich mokrych zobaczyć a nie zobaczę. Mam jeszcze jeden argument, za który są zobowiązani mi wybaczyć i nie oblewać: To z miłości . Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 *wchodzi na scenę cała mokra* Trzeba się zrewanżować Chodź tutaj Hugoholicu ty! Za to, że też cię bardzo lubię. Za to, że będzie pretekst do kolejnego huga i za to, że skoro już mnie oblałeś to nie mogę pozostać dłużna A w Wiedźmina też namiętnie grasz i niedługo go skończysz! 1 Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 *bierze wodę mineralną i wylewa na MaLinkę* Woda dla cygana, bo lubi mineralną. Dodatkowo za zacyganienie wielu rzeczy dla swej pani i za bezczelny wjazd do Amanu, goszczenie w nim i nie poinformowanie mnie. Link do komentarza
WilczeK Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Wszystkich forumowych airsoft-owców!!! Ochrona oczu musi być!!!!! ) Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez WilkU Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Ja obleję sobie wodą Sajbacka, bo...bo miałam wodę pod ręką i nie wiedziałam kogo nią polać. Po za tym jest psem, więc można uznać, że chciałam tylko by nie zaschło mu w gardle A, no i żeby nie było ,,To z miłości" Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Ferejli Link do komentarza
Berette Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 W takim razie ja obleję Ferejli, ponieważ wciąga wszystkich ( w tym mnie ) w pieski i jest dosłownie w każdym zakątku forum. Zresztą bardzo ją lubię więc... hehe c: 1 Link do komentarza
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ja polewam Elfka z Amanu A dlaczego ? Bo kilka razy podpadłem z pytaniami przy powitaniu. I tak jakoś nie chciało mi się nikogo szukać A masz Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 *wchodzi jeszcze bardziej mokra* mokry elf ;-; Obleję Skodzię! Bo nie chce iść na terpię, mimo obsesji. Jest fajną osóbką i chciałaby, żeby ją Flynn zaatakował, yay. Link do komentarza
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja obleje oksymorona i mefista bo są na mojej czarnej liście użytkowników.Oni wiedzą dlaczego. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 obleje oksymorona i mefista bo są na mojej czarnej liście użytkowników.Oni wiedzą dlaczego. Nawet nie umiesz napisać mojego nicku, a ty się jeszcze czepiasz? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A ja sobie obleje Elfkę, bo to moja córka, i dlatego że śmiesznie się ją oblewa. To jedna z najbardziej lubianych przeze mnie użytkowniczek forum. Mwuhahaha! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Oblewam lodowatą wodą Ferililiililisrili, MaLinkę i Sajbacka. Nie będę mówić czemu, mam powody. I mokra ja huga Elfkę, za to, że mnie oblała i, że się fajnie gada na PW Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Oblewam Atlantisa ze strachu przed Jego Czarną Listą. Oprócz tego Elfkę i Mephista. Dlaczego? Bo tak. Link do komentarza
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Oblewam elfkę za stworzenie konkurencyjnej gry o elfach,krasnoludach i tym podobnym.I wracaj do swojego amanu długouchu. Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja oblewam Atlantisa, bo wnerwiają go elfy, które są fajne. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Wszyscy się na mnie uwzięli, tyle miłości ;-; Oblewam Atlantisa. Raz, bo rodzice, dwa, bo Aman z małej, trzy, bo długouch, wypraszam sobie. Link do komentarza
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 To ja se obleję Oksymoronkę, Mephista, Elfkę, Fereji, Sajback'a, i WU, za to, iż przez nich zamiast mózgu mam papkę. A macie! I jeszcze Tavi, tak by się odegrać. *Wylewa 5 litrową wodę mineralną na wymienione osoby* Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 A ja sobie jeszcze obleję Tavi Bo też mam powody, a po za tym trzeba się odwdzięczyć. Obleję jeszcze Kruczka, bo mi się nudzi Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Oblewam Sajback'a, Elfkę, Ferejli i Triste Cordis'a. Za to, że dobrze się z nimi gada i są super. :3 ja wciąż jestem sucha xd Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Oblewam szeregową , bo wciąż jest sucha, oblewam by wyschła na wietrze Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja w ramach zemsty oblewam Atlantisa. Przecież elfy sa fajne! Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) Czyli minimum dwa zdania dziubaski! I nie ma czegoś takiego jak "bo tak" bo takich rzeczy nie tolerujemy . Przypominam regulamin zabawy ludziska A zatem... Oprócz tego Elfkę i Mephista. Dlaczego? Bo tak. Obleję jeszcze Kruczka, bo mi się nudzi Proszę nie pisać "bo tak" i przypominam, że minimum dwa zdania, nie jedno krótkie. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Recommended Posts