Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Czarnowłosy uznał, że chyba jednak daruje sobie przyjacielskie pogawędki i zje coś. Padło na dwie grzanki z dżemem dyniowym. Szybko się z nimi uporał. W sumie to nie chciał spóźnić się na lekcję latania. Szybko wyszedł na zewnątrz, a po drodze ujrzał znajomą z wczoraj białowłosą. Krukonkę. - Cześć - przywitał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander nałożył sobie trochę, jedzenia. Po chwili przysiadł się jego brat. (wyglądający mniej więcej jak Niemcy z Hetali) - Cześć Al. Widzę iż już masz już dwie koleżanki. - powiedział rozbawiony. - Jestem Edward. Ale wystarczy Ed. - przedstawił się, - A wy? - zapytał Ari i Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Usiadłam przy stole, obok obrażonego nadal Draco. - Oj, no weź. Mamy teraz lekcje latania z Gryfonami i Krukonami- powiedziałam wiedząc, że go to zainteresuje. Nie myliłam się - Z Gryfonami, powiadasz?- zapytał zaciekawiony Draco- To dam ci dobrą radę, zepchnij najlepszego Gryfona z miotły, na przykład hmmm... Go- wskazał na Alexsandra- Możesz kogoś innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Usłyszałam znajomy głos. Zobaczyłam, że to mówi czarnowłosy z pociągu. Odpowiedziałam na powitanie. Szczerze mówiąc, nie wiedziałam jak podtrzymać rozmowę, więc po prostu szłam obok niego, bez odzywania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) (Do sali wylatuje sowia poczta) Jadłam sobie spokojnie jajecznicę, gdy nagle bok mnie usiadł - Basiliscus!- ucieszyłam się- Ciekawe co mi rodzice przysłali- przysłali mi czekolady i paczkę żelków. Nagle wpadłam na pewien pomysł : pożyczyłam od Dracona pióro i na skrawki papieru napisałam: "Chcecie przyjść do mnie po lekcjach? Sagitta" I posłałam sowę do Alexsandra Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Jemu w sumie niespecjalnie przeszkadzała droga w milczeniu. Ale zwrócił uwagę, że dziewczyna wyglądała na hmm... lekko przerażoną zbliżającą się lekcją. - Latałaś wcześniej na miotle? - zapytał. - Jeśli nie, to na prawdę nie ma się czego bać. Pewnie dużo osób nie miało z tym styczności do tej pory. - Uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja jestem Arinessa, miło poznac - powiedziała Ari do Ed'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 "Okej, zaczął rozmowę. Co powiedzieć, co powiedzieć?"myślałam gorączkowo.Okej, spróbuj tak, jak radziła mama. Bądź szczera. -Po prostu nie lubię otwartych przestrzeni. Nieco mnie przerażają- powiedziałam spokojnie.- Jeszcze się sobie nie przedstawiliśmy, chociaż może już słyszałeś moje imię na ceremonii. Clarie, miło mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Hej. Jestem Amelia ale możesz mówić mi Amy.-powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Basilicus upuscil kartkę wprost na nos Alexandra i odleciał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Alderamin - przedstawił się kiwając lekko głową. - Tak wiem, moje imię jest dziwne, ale moja matka ponazywała nas wszystkich od gwiazd, taki wymysł. - Przewrócił oczami, ale się zaśmiał. Zastanowił się przez chwilę. - Ja wolę otwarte przestrzenie, zdecydowanie bardziej niż te zatłoczone. - Wzruszył ramionami. - Ale wiadomo, każdy woli co innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Alex! Patrz! Masz coś na nosie!-powiedziała Amy ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ed uśmiechnął się, w tym momencie przed Alexander wylądowała jego sowa. (Pójdźka zwyczajna) Zostawiła mu list, gazetę, dziobnęła trochę jedzenia, dała się pogłaskać i czekała. - Dobra, ja spadam. Mam teraz eliksiry. - powiedział Ed i odszedł. Po chwili dostał też liścik od Sagitty. Pokazał go Ari i Amy. - Co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Mieliśmy spróbować poznać szkołe, ale ja nie mam absolutnie nic przeciwko - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Dziwne nie jest, zdecydowanie bardziej ciekawe.- skomplementowałam. Cóż, ta rozmowa szła lepiej niż reszta. Nie wiedząc jednak na jaki temat można by porozmawiać dalej, spytałam się- Trenujesz? Chodzi mi o ten sport czarodziejów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) -No nie wiem... Ale możemy iść. Czemu nie. Po chwili na głowie Amy wylądowała jej sowa. -Sagi! Cześć malutka! Sowa zrzuciła jej na nogi list od rodziców i czekoladę. -Dziękuję!-powiedziała głaskając ją. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Ok. - Alexander napisał potwierdzenie na kartce. Dał swojej sowie i kazał jej odnieść list Sagittcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Lepiej się zbierajmy.-powiedziała Amy wkładając list i słodycze do torby.-Nie chcecie się przecież spóźnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Miło słyszeć, że nie nazywam się jak z zeszłej epoki. - I jakoś ucieszyło go to, że jednak dziewczyna z nim rozmawia, a nie ignoruje, jak to się często zdarza, gdy próbuje się nawiązać nowe znajomości. - Quidditch to jedyny sport, który w ogóle mnie interesuje. To chyba po rodzicielce, bo wiem, że grała kiedyś w drużynie - stwierdził z uśmiechem. - Też bym chciał, ale pewnie są tu lepsi niż ja. - Westchnął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Fakt. - potwierdził Alexander wstając od stołu. - Nie chcę się spóźnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Przyleciała do mnie jakas inna sowa, pewnie Alexandra. Potwierdził, ze przyjdą. Swietnie! Nalozylam sobie tost i grubo posmarowalam masłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Hmm. Biorąc pod uwagę, że wasz dom jest aktualnie mistrzem w Hogwarcie, to, szczerze mówiąc, pewnie jest mnóstwo dobrych ludzi. Ponoć macie świetnego szukającego. Miałam nadzieję, że kolega nie obrazi się za te słowa. -Nie interesuję się quidditchem, nie bardzo rozumiem ten sport. Nie wiem, czemu ludzie się tak euforycznie cieszą z racji złapania złotej, latającej kulki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Popatrzalam na zergar. - Pa! Idę na lekcje!- pozegnalam sie z bratem i wstalam od stołu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ani ja - potwierdziła Ari. Wstała od stołu i z uśmiechem ruszyła w odpowiednią stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander ruszył w stronę wyjścia, po chwili dotarli na miejsce. - Zobaczymy co będzie się działo. Podobno te lekcje są jednymi z ciekawszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts