Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Paint - Czyż to niebo nie jest wspaniałe? Ja długo nie mogłem go oglądać. Najprostsze rzeczy wydaja się takie piękne. Pewnie jestem nudny, ale cieszę się że coś we mnie zobaczyłaś Power Mad suczka wtuliła się w niego, ponieważ zaczęła się wolna piosenka. Było to nieco krepujące, ale tego wymagał konkurs, prawda? - Ciekawe imię. Cieszę się że znalazłam partnera do tańca. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 ShowTime sie zdenerwowal. Moze by do nich dolaczyl, ale nie teraz. Nie dziś. Podbiegł do psów i gwaltownie ich odepchnął. -Ładnie to tak bic mniejszego?!-zapytal ze złością. W sumie to bylo do niego niepodobne, ze staje w obronie słabszych, ale poprostu cos w środku kazalo mu zareagować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Paint spojrzała jeszcze raz na niebo i na Oxy'ego . - Wiesz...masz rację. Te gwiazdy są cudowne... - patrzyła się w gwiazdy leżąc na miękkiej trawie przez co zachciało jej się spać, po chwili oczy same jej się zamknęły i odpłynęła w głęboki sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 ((KLACZ? KLACZ? Wu te ef?)) Power uśmiechnął się. - Czy ja wiem czy aż tak ciekawe? Trochę dziwne. - powiedział wciąż tańcząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Writer chwycił łapkę suczki. W momencie muzyka zwolniła, przez co w końcu złapał rytm. spojrzał jeszcze raz na Lolę. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 ((KLACZ? KLACZ? Wu te ef?)) [Poprawiłem zanim to napisałeś . A po za tym każdy może się pomylić ] ShowTime Oprawcy natychmiast odsunęli się od swojego worka treningowego. - Co to za typ?! - To ShowTime! Spierniczamy! Oprawcy oddalili się szybko i zostawili kundla. Kiedy ofiara na ciebie spojrzała, zaczęła się nerwowo cofać do tyłu. - Proszę... nie rób mi krzywdy... . - Wybełkotał. Paint Oxy widząc że jego królowa śpi, przytulił ja i także odpłynął w sen. Type - Nie denerwuj się tak! Ta noc jest młoda, a to nie nasze królestwo, pamiętaj. Chociaż ty pewnie gustujesz w tutejszych personach. - Kiedy obserwowałaś okolicę, mogłaś zobaczyć akcję ShowTime'a, w której ocalił młodego psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 ShowTime spojrzal na kundla. -Nie boj sie mnie. Nic ci nie zrobili?-zapytal z powagą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 ShowTime Pies usiadł i zaczął się na ciebie patrzeć nadal przestraszony. - D... dziękuję... kim... czym jesteś? - Widać było że jest nowy w okolicy. Jest to Arcade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -ShowTime jestem-powiedzial po czym zaczal powoli odchodzić. I tak wystarczająco juz pomógł. Nie moze sobie zniszczyc reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 ( tyle mnie ominęło ;-; ) Dharma, skuszony odgłosami festynu, postanowił się na niego udać. Biegał od jednego stoiska do drugiego. - Hehe, świetna zabawa! - szepną do siebie i trochę już zmęczony, usiadł na ławce obok. Po chwili zauważył konkurs tańca, którego z chęcią miał zamiar obejrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Dharma Doszedłeś na konkurs tańca i nagle zobaczyłeś że jednym z uczestników jest... Writer?! On?! To wydawało się naprawdę niezwykłe... . A tymbardziej że tańczył z suczką... w dodatku bardzo ładną... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Paint ciągle leżała na trawie, ale muzyka z festynu była coraz głośniejsza . Słysząc głośną muzykę wstała i usiadła wypatrując w stronę festiwalu. - Może pójdę gdzieś niedaleko imprezy, skoro Oxy śpi to i tak nie zauważy gdzie idę.. Nie powinnam, ale... yh.. - spojrzała na festiwal i śpiącego Oxy'ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) ShowTime postanowił wrócić na festyn i popatrzeć jak radzi sobie Writer. Ciekawe czy już zrobił z siebie pośmiewisko? Jednak ciągle myślał o tym jak pomógł temu małemu kundelkowi. Widać było, że coś go gryzło. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Noc minęła i zaczynał się dzień. Dawno nie było słychać takich odgłosów zabawy. Konkurs nadal trwał i na placu boju zostało tylko dwóch uczestników. Writer i Power Mad. Ich partnerki nie wytrzymały i padły by udać się do krainy snów. Wam także pewnie niedługo to się zdarzy... . Mieliście coraz mniej sił. Oxy'emu śnił się dziwny koszmar. Bawił się z pewną osobą. Dobrze wiedział kto to jest, ale dawno wyrzucił go z pamięci... . Tak musiało być i koniec. Writer Twoja partnerka teraz słodko spała. Zostałeś tylko ty i ten dziwny pies [tak, nie znacie się]. Traciłeś coraz więcej sił. Power Mad Przetrwałeś noc, mimo kapitulacji nowo poznałej suczki. Twój przrciwnik nie wyglądał na twardziela, lecz to pewnie tylko pozory. Czułeś że niedługo ty też wywiesisz białą flagę. Type Zasnąłaś podczas obserwacji wraz z Simonem. Wczorajsze wydarzenia dały dużo do myśleniam. Zwłaszcza inicjatywa króla i zachowanie ShowTime'a. Paint Nie doszedłaś na festyn i obserwując go, zasnęłaś w ogrodzie wraz z Oxy'm. Oboje właśnie się budziliście. Dharma i ShowTime Interesował was przebieg konkursu. Determinacja Writera była tak niespodziewana że sam jej fakt nie pozwolił wam usnąć. Teraz jednak po nieprzespanej nocy czuliście się wykończeni. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Power zachwiał się. Zaczeło brakować mu tchu. Za mało spał. Padł na grzbiet, i zaczął szukać wzrokiem nowo poznanej suczki, miał nadzieje że jeszcze ją spotka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Paint wstała, a słońce zaświeciło jej prosto w oczy. Przeciągnęła się i zauważyła Oxy'ego . - Zasnęliśmy ... Oxy. Obudź się. - szturchnęła go łapą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Writer widząc, że jego przeciwnik upadł na grzbiet, przestał wykonywać taneczno podobne ruchy i położył się na ziemi. Był na prawdę zmęczony. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) ShowTime był zmęczony. -Chyba pojdę do domu-powiedział po czym ruszył w strone domu. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Dharma widząc, że jego przyjaciel wygrał, od razu chciał wyjść na scenę i mu pogratulować. Niestety drogę zagrodził mu tłum wiwatujących mieszkańców (?). Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Paint Oxy zaczął gadać przez sen. - Wypuśćcie mnie! Nie macie prawa! Zapłacicie mi za to! Wiem że gdzieś tu jesteś... odpowiedz... proszę... . - Wtedy się obudził i zaczął ciężko dyszeć. Widać było że to nie był przyjemny sen. Power Mad Kiedy upadłeś na grzbiet, zobaczyłeś nowo poznałą ci suczkę śpiącą blisko ciebie. Słodko się uśmiechała przez sen. Writer Kilka osób wzięło cię na łapy i zaczęło wiwatować. - A oto zwycięzca! - Krzyknął komentator, a w niebo wystrzeliły serpentyny. ShowTime Brak snu bardzo ci zaszkodził. Ponownie pokawiły się głosy w głowie. - Obiecuję ci że będę cię chronić. Nic mnie nie powstrzyma. - Powiedział głos. Zaczęły się także halucynacje. Przed tobą pojawił się jakiś szczeniak. Dharma Obok ciebie pojawił się Arcade. - Brawo! To był niesamowity konkurs! Cała noc była niesamowita! Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) - A… a… ale… - wyjąkał Writer. Czuł się niezręcznie i do tego był śpiący. Okrzyki i serpentyny nie poprawiały jego samopoczucia. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Paint spojrzała na Oxy'ego z lekkim przerażeniem i wielkimi oczami. - Gadałeś... Na łące...przez sen! - spojrzała już trochę milej. - Coś cię dręczy ?... Spytała i usiadła na trawie obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Type obudziła się na wieży, gdzie wczorajszym wieczorem obserwowała z Simonem jarmark. Leżała, a słońce grzało. Ten jarmrk, dał jej wiele do myślenia. Przecież król nie urządzał dawno żadnej uroczystości. Same bitwy. Im bardziej o tym myślała, tym bardziej miała wrażenie, że tylko jej się zdaje, że coś nowego się będzie dziać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Pol przytomny ShowTime mówił do swoich halucynacji ((xD)) -K..kim jestes?-zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Power uśmiechnął się. Suczka wyglądała słodko. Przez chwile chciał ją nawet przytulić ale zrezygnował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts