Dean Ambrows Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Tęczówki Vergila zmieniły kolor na żółty.- Ja też chcę pićwiczyć. - mruknął Shirozaki udeżając w worek z całej siły. Shirozaki zatrzymał się w połowie drogi do worka. -Wyczuwam gdzieś Cornvela.-mruknął ubierając koszulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ta.. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Jak ci minął ranek i popołudnie tak w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) - A poranek jak zwykle, w szkole jest nudno. A popołudnie, niewiele lepiej. - powiedział. - U ciebie pewnie niewiele lepiej co? - zapytał. Po chwili kelner przyniósł zamówienie. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Rano parę upokorzeń, ale już nie ważne. Popołudnie również, więc co tu dużo gadać. - powiedziała, ale ciągle się uśmiechała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Mhm. No cóż, tak to bywa niestety. - powiedział i westchnął. Napił się kawy. - Hm. Niezła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Lorence napiła się latte. - Całkiem dobra. - powiedziała, nagle jednak spoważniała, albo zrobiła się smutna trudno było to rozpoznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Coś się stało? - zapytał patrząc na Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - A nic... Martwię się trochę. - powiedziała krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Czym? - zapytał. Martwił się o nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - O to jak to wszystko później będzie... Właściwie nie mam nikogo. Jak sobie poradzę... - powiedziała, ale mimowolnie się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 Rin zaczął biec, nadal rozmyślał nad swoimi emocjami. Nic nie mógł poradzić że nagle się pojawiły. Teraz musi już nad nimi panować ponieważ Lorance ma już chłopaka. Gdy Rin sobie przypomniał jego pierwszą próbę wyznania miłości uśmiechnął się pod nosem. Było to upokarzające i wolał nie przechodzić przez to ponownie. Rin puścił sobie w MP3 utwór: A Perfect Circle - Weak and Powerless. https://www.youtube.com/watch?v=XtvvzxET1GI <<<<< Ogólnie fajna nutka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - No i jest jeszcze jeden powód... O dziwo ostatnio Rin bywa bardzo smutny. Nawet dzisiaj byłam świadkiem pewnej sytuacji. - westchnęła. - Cóż... Nie myśl sobie, mam prawo się o niego martwić, bo w końcu wszyscy jesteśmy rodziną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 ((Tak z ciekawości, będzie można mieć więcej umiejętności niż trzy? Jest jeszcze kilka które chciałbym żeby Jonathan miał.)) - No niby fakt. A co się w sumie stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 (( Tak, ale po jednej dostaniecie po obozie, ja już dla swojej postaci wymyśliłem kilka *^* )) Rin biegł, nie mógł jednak przestać myśleć o Lorance. - Szczeniaku, źle skończysz jak na niej się będziesz skupiał - Jibril odezwał się w jego głowie. - Od kiedy się o mnie w ten sposób troszczysz, he? - Od teraz, nie dam swoich mocy byle komu ale martwić się będę, uważaj bo możesz w końcu zniszczyć swoją rodzinę przez te "uczucie". Rin przystanął, oparł się o drzewo i uderzył w nie pięścią zirytowany. - Ehhh. - Zaczął biec dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Spędziłam z nim dzisiaj dość sporo czasu... Ale co mnie zdziwiło najbardziej to to że płakał przez sen, mówił że nie chce już być sam... Niesamowite, on taki uśmiechnięty i zawsze wesoły. Normalnie niemożliwe... - powiedziała, i spuściła wzrok. - To ja prawie od zawsze jestem sama. Przyjaciele... Oni nie zostaną ze mną na zawsze. Ale to tylko i wyłącznie moja wina. Ale on, niemożliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) ((Kilka? Ja mam chyba z 13 )) - Może jest bardziej ludzki niż się zdaje. - powiedział zastanawiając się. Takie coś nie będzie przesadą? Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Franklin biegł za Rinem nie przeszkadzając mu w jego zamyśleniu. - Nie spinaj się tak, cokolwiek by to nie było zawsze jakoś da się radę - powiedział biegnąc obok Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - To nawet nie jest możliwe. - powiedziała. - On przecież nie jest sam, ma nas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 (( Powiedzmy że może być, ale z powodu tego iż to wygląda na wielki atak i dość silny użycie go będzie kosztowało na początku większość sił potem będziesz pisał że postać ćwiczy i będziesz mógł używać kilka razy, wiecie chodzi o to by postacie ciągle się rozwijały i przybierały na sile a nie wszystko dookoła potrafi was zabić )) - Och przepraszam - Rin zwolnił równając się z Franklinem - Po prostu nie wiem co robić. Ehhh to nie jest coś co można sobie ot tak załatwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - No cóż, może i fakt. Jednak sądzę iż boi się samotności. Najwidoczniej on nie chce aby się nam coś stało. - powiedział zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - No ale... Ech... - mruknęła. - W sumie, ja też się tego boję... Mam tylko nadzieję że już będzie wszystko w porządku. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ja też... ale w obecnej sytuacji to mało prawdopodobne. - westchnął. - Jednak mimo wszystko nie chcę aby się wam coś stało. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Gdyby wszystko było prostsze... - mruknęła i wsadziła do ust kawałek ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ta... - mruknął i zjadł kawałek ciasta, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ale chyba nie powinniśmy się tym tak przejmować. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Przecież wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts