nyaa Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Niedawno miałem kolejny sen. Siedziałem sobie przed komputerem, grałem w HZ, aż tu nagle wywaliło mi dziiwny błąd z DNS. Jakieś trzy sekundy później monitor zaczął przyciągać wszystko niczym odkurzacz (nawet moje palce, czułem że powierzchnia ekranu była z gęstej cieczy), a po kolejnych trzech sekundach wyskoczyła Pinkie Pie i ten monitor mi roztrzaskała, jakby był ze szkła Ja miałem na twarzy wymalowane takie "WTF?" ale Pinkie pomyślała dwa kroki naprzód, bo jakoś mnie uspokoiła. Potem, w przeciągu kilku sekund przeniosła mnie do parku w Ponyville (don't ask how, it's Pinkie Pie), gdzie zaczęła rozmawiać z Twilight (która nad głową miała pasek z HP, jakby była jakimś bossem z RPGa czy coś ) o tym, skąd się tu wzięła, a ja stanąłem sobie pod drzewem i podsłuchiwałem. W końcu doszło do momentu, kiedy Twilight spytała "A co to jest komputer?". Na to Pinkie odparła "Zapytaj jego" i wskazała na mnie kopytkiem. Twilight do mnie podeszła, i kiedy spojrzała mi w oczy... Sen się urwał xd Może i lepiej, bo walki już bym nie przetrwał xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Znów dziwny sen. Zostałem kucykowym zabójcą! Pamiętam tylko, że biegałem po dachach i zabiłem jakiegoś gwardzistę za pomocą kuszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Coś mi tam świta... Śniło mi się kiedyś, że sam byłem kucem i prawdopodobnie pegazem ^^ Ale dalej nic nie pamiętam ;( Ja miałem sen w którym była moja ponyfikacja... Budzę się i mówię:F*ck to tylko sen... I know that feel, bro... Smutłem kiedy się obudziłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Ja nie mialem zadnego snu (albo nie pamietam) ale wlasnie sie ucze jak otrzymac swiadomy sen i go wykorzystam do owych celow ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Mój drugi(pierwszego nie zamierzam publikować) sen z kucami. Jechałem na rowerze przez wiadukt w Mazańcowicach(owy wiadukt jest dość stromy, jeśli jedziesz w górę, nie widzisz drugiej strony, dopóki nie będziesz na "szczycie"). W słuchawkach grał Elvis Presley. Dojeżdżając do szczytu, zobaczyłem tylko coś niebieskiego, poczułem ból(dostałem czymś twardym po czole) i... zleciałem z roweru. Ten z kolei spadł na dwupasmówkę. Samochody zaczęły trąbić, ja starałem się jakoś pozbierać ze środka jezdni, leciała mi krew z nosa i rozbitego łuku brwiowego. Całe zajście trwało dwie, góra cztery sekundy. Po tym słyszałem wtedy śmiech. Obejrzałem się za siebie, ma chodniku stała Rainbow Dash. Kiedy w końcu skończyła się śmiać, powiedziała "Jestem Robert Kubica, jahahe" i... odleciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) Dzisiaj (wczoraj?) udalo mi sie miec swiadomy sen. Moge powiedziec, ze byla tam Twilight, a reszty nie powiem bo regulamin EDIT: Sen byl tak jakby pol-swiadomy, wiedzialem, ze to sen ale nic nie robilem. Chociaz moze robilem. Nie pamietam Magia snow. Edytowano Listopad 17, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Sun Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Mi się śniło,że przez okno wleciała Rainbow Dash i chciała mnie zabrać do Equestrii na herbatkę. Zgodziłam się i piłam z nią herbatkę. Potem wchłoneła mnie czarna dziura :( Edytowano Listopad 19, 2013 przez Rainbow Sun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Kilka dni temu(dopiero teraz sobie przypomniałem), że śnił mi się jakiś kucykowy festyn odbywający się na przedmieściach jakiegoś dużego ludzkiego miasta, słońce akurat zachodziło. Byłem na nim przez chwilę, ale przez ten czas zdążyłem wyżreć chrupki Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie do końca pamiętam ten sen ale byłam z Pinkie, Twilight i Applejack w górach. Nie chciało nam się wchodzić więc Twi nas źle przeteleportowała na szczyt, który okazał się stromym przejściem, Z którego smyknęła się Pinkie, Apple ruszyła i trzymała ją za ogon, ja Applejsck a twilight mnie za bluzkę, Stwierdziła że nas przeteleportuje i wyczarowała portal w przepaści. Pinkie się puściła i spadła prosto w portal , który przeniósł naszą czwórkę na trawiastą łąkę, która była zasiana na szczycie góry. Koniec. To było dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleminePL Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Ja miałem dzisiaj zwalony sen 0-0 Patrzę sobie wokół, byłem na jakichś rozległych trawiastych przestrzeniach (świat graficznie wyglądał jak w MLP). Była noc, ale na księżycu nie było Luny. Przede mną stała wieża, wyglądająca jak jedna z tych z Canterlotu (te takie charakterystyczne czarno - złote zdobienia miała i taki kopulasty dach zakończony czubkiem). Na ścianie wieży był balkon z tym nieproporcjonalnym teleskopem, co Luna przez niego w niektórych odc. patrzy - po chwili na balkonie zjawiła się Celestia. Oparła kopyta na poręczy i patrzyła na stojącego obok mnie Shining Armora, naprzeciw którego był dół w ziemi/rozkopany grób. Ten z kolei miał wściekły wyraz twarzy i walił, doslownie za przeproszeniem j***ł łopatą (miał ją w kopytach) w ziemię :0 Potem sen się urwał i miałem coś że jako kuc stałem na jadącym pociągu w metrze, potem przywaliłem w ścianę a pociąg pojechał dalej :/ Na końcu był sen z czarnym tłem i wielką lewitujacą głową Twilight rodem z odcinka gdzie tego downa dostała :O Ftw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleminePL Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 A ja miałem dziś sen że jako Applejack orzę pole a na płocie obok mnie siedzi Apple Bloom i się na mnie patrzy 0_0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 To macie świetne sny, ja już od dawna nie mam żadnych snów, nie tyle co nie mam tylko chyba niczego nie pamiętam, jak bym w ogóle dzisiaj nie śnił, a co dopiero kucykach, czemu tak jest? Zbytnio skupiam się na czymś na czym nie powinienem? Czy po prostu to normalne, że nie mam snów już kilka miesięcy lub w ogóle ich nie pamiętam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleminePL Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Dashek, przed snem poczytaj sobie jakieś fanfiki i posłuchaj muzyki związaną z MLP - potem do zaśnięcia powtarzaj sobie, że chcesz zapamiętać sen. Powinno pomóc Ja np. czytając Past Sinsa, miałem kolejny sen tej nocy o Nightmare Moon Ps: tylko nie oglądaj przed snem, bo to całą wyobraźnię psuje, najlepiej oprócz czytania i słuchania myśl o, np. ulubionej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Jakiś czas temu miałąm sen typu MLP i pamiętam tylko baaaardzo ogólnie, że scenariusz snu był w temacie "Co by było, gdyby Rarity nie było" i że bez niej kucyki zapomniały jak ma się zachowywać prawdziwa dama, ale potem to poszło w naprawdę komicznym kierunku, bo zaczęły się zachowywać jak jacyś barbarzyńcy. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Miałam dzisiaj bardzo dziwny sen. Moje zabawkowe kucyki z poprzednich generacji prowadziły wojnę, mordowały się i gwałciły. Mam chorą wyobraźnię . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 To macie świetne sny, ja już od dawna nie mam żadnych snów, nie tyle co nie mam tylko chyba niczego nie pamiętam, jak bym w ogóle dzisiaj nie śnił, a co dopiero kucykach, czemu tak jest? Zbytnio skupiam się na czymś na czym nie powinienem? Czy po prostu to normalne, że nie mam snów już kilka miesięcy lub w ogóle ich nie pamiętam? Spróbuj spania na brzychu i podjadania przed snem. Niby że nie zdrowe, ale jak się zje chociażby pół kanapki bezpośrednio przed snem, sprawia że są takie ułomne Mój przykładowy sen sprzed tygodnia: Rarity została przeniesiona do świata ludzi na misję, czyli mniej-więcej nauczenia ludzi hojności i od-uczenia zazdrości i pożądania rzeczy martwych. Po jakimś czasie niedaleko miejsca do którego została przydzielona odkryła zapadlisko, w którym mogła pobyć na łonie natury w swojej prawdziwej postaci. Uczy ludzi tego jak przyjemnie jest dawać, mimo że sama jest ubrana dość ładnie.Poznaje znajomych i nowych przyjaciół. Aby się z nimi kontaktować za zaoszczędzone pieniądze kupuje sobie komórkę. Uważa że jest w niej coś magicznego i zaczyna traktować ją jak człowieka/kuca. Kiedy ktoś chciał zrobić jej coś złego (najprawdopodobniej zgwałcić lub brutalnie pobić) zaczęła świecić czarno-czerwonym blaskiem i odgoniła ich. Przechodzi do Equestrii i pożycza magiczne księgi i wraca. Idzie do zapadliska i rzuca czar na komórkę, z której ujawnia się Sombra w kucykowej formie. Zaprzyjaźniają się jakoś i razem mieszkają w świecie ludzi. Rarity wykopuje klejnoty swoją magią (w zapadlisku) i pokazuje je Sombrze który jest wzruszony wysiłkiem klaczy. Delikatnie ją całuje, a to wszystko objerwuje Spike, który prześlizgnął się nie wiadomo kiedy. Ucieka i skarży się Twilight. Rarity przekonała księżniczki że wcale nie jest zły. Władza/księżniczki postanawiąją go zostawić tak samo jak Discorda Fluttershy. I wszystko kończy się happy end'em, są razem i są szczęśliwi. Czasami się zastanawiam jak to możliwe że mam sny z taką ilością szczegółow i jak po obudzeniu to wszystko pamiętam.Zaraz po otworzeniu oczu zapisuję wszystko w zeszycie. Moje sny są straszliwie długie i skomplikowane. Niekiedy miałam takie sny, jak typowe filmy romantyczne, albo (tak jak ten) że po małej modyfikacji mógłby powstać ciekawy fanfic. Wystarczy osoba umiejąca dobrze pisać i np. zamienić komórkę, na lusterko, albo coś w ten deseń i byłoby baaardzo ciekawie. Sny przychodzą do mnie same, być może dlatego że zawsze śpie na brzuchu, a wtedy są najdziwniejsze sny. Przepraszam za chaotyczną wypowiedź, ale jest za późno i mój mózg już śpi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Lol, śniło mi się niedawno, że Sombra mnie zakuł w łańcuchy i zmienił w Lunę... achaam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Mi się kuce śniły dwa razy. Za pierwszym razem sam byłem kucykiem i całowałem się z Rainbow (coś jeszcze z nią robiłem, ale tego nie napiszę ), a potem wiozłem z nią ślub (tak wyglądała moja analiza snu po przebudzeniu: -> -> -> -> ) Drugi sen był już spokojniejszy, bo przyśnił mi się mój OC. Stał sobie przyjaźnie mi machając i coś tam sobie gadał o sobie. Mam chore sny... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Dużo ostatnio mi się śniło. A więc pierwszy sen był o Pinkie Pie! Pamiętam że się z nią całowałem, a potem koniec, nawet nie mogłem przejść do rzeczy. Następny był z małą Rainbow dash, pamiętam że pokazałem jej miasto i przytuliłem, słodko! Kolejny z Discordem, mnóstwo chaosu i zamętu, pamiętam że przynajmniej trzy razy zamienili go w kamień. Kolejny z Luną, ten już niecenzuralny.... ale też nie mogłem ostatecznie przejść do rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Normalnie nie mam snów z MLP, ale dzisiaj mam na takowy nadzieję, poprzez użycie snu świadomego, więc możliwe, że jutro napiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestiaa Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Mi raz się śniło że rarity mnie uczy szyć (ja byłam w ciele Flitter) ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Się pochwale. Miałem sen o kucach jednak z powodu że zasnąłem słuchając muzyki wpływała ona na sen. A jako iż na ogół 80% utworu rozumiem i to bardzo dobrze sen zaczął się gdzieś na północnych pustkowiach a skończył w kościele gdzie ubrany jak ksiądz i pomalowany jak ten pan Dokonując gorszych rzeczy na mane 6 i Celesti niż Pinkie w cupcakes z RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 Temat trochu przyschnął, ale to dobrze, bo akurat ostatnio miałem pierwszy od baaardzo dawna sen z kucykami. Całość działa się na dworcu kolejowym gdzie razem z grupką osób których znałem tylko we śnie czekaliśmy na pociąg. Dokąd nie powiem wam, bo nie pamiętam. Niestety, pewne elementy rzeczywistości wpełzły do mojego snu. Efekt? Pociąg był spóźniony . Tak więc czekaliśmy spokojnie popijając browarka i dyskutowaliśmy o różnych pierdołach. Wtem na sąsiedni peron zajechał "inny" (w przenośni i dosłownie) pociąg. Kształt lokomotywy tego pociągu odwzorowywał Rainbow Dash. W oczach były szyby przez które maszyniści obserwowali okolicę. Wyglądało to epicko, ale jeszcze lepsza była nasza reakcja. Ja, jako pierwszy z kamienną twarzą i opanowaniem mnich powiedziałem tylko "O, Rainbow Dash". Znajomi z równie wielkim spokojem odwrócili się by obejrzeć pociąg, odpowiedzieli "Ty, faktycznie" i "fajny", po czym wróciliśmy do rozmowy, zupełnie olewając dziwo które przyjechało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Zazdroszczę wam że w ogóle mieliście jakiekolwiek sny o kucach, ja żadnych nie miałem, a na dodatek ja nie mam ŻADNYCH snów od około roku-dwóch lat! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lil miss Rarcia :) Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 ja dzisiaj miałam dziwny sen.. byłam Apple Bloom, chodziłam po Ponyville w noc koszmarów ze Scootaloo i Sweetie Belle (z tym ,że Sweetie miała znaczek Luny i była większa ). Potem spodkałyśmy Nightmare moon ,nic nam nie zrobiła, szłyśmy dalej i zaczęłyśmy śpiewać jakąś piosenkę o złym dziadku, a wtedy Luna (już nie Nightmare moon) nas zjadła . DZIWNY SEN... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts