Cuddly Doggy Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 wiem że 23.11 ma wejść 4 sezon przygód MLP ale GDZIE? Czy sezon ten bedzie w TV? (na mini-mini?) czy na YT? Na hub, w Ameryce. Jak ktoś wrzuci na YT (a za pewne ktoś to zrobi) to wtedy tam też będzie można oglądać. Po za tym, to nie jest pytanie dotyczące forum. hmmm... przepraszam co ta jest SPOILER? W spoilerze można coś schować, co będzie widoczne po jego rozwinięciu. To jest właśnie spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 A jak wstawić film z youtube? ;_; <tera wszystko nowe więc nie ogarniam xD> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LovusiaPinkie2001 Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Na hub, w Ameryce. Jak ktoś wrzuci na YT (a za pewne ktoś to zrobi) to wtedy tam też będzie można oglądać. Po za tym, to nie jest pytanie dotyczące forum. W spoilerze można coś schować, co będzie widoczne po jego rozwinięciu. To jest właśnie spoiler wielkie dzięki i sorka za pytanie. Juz spadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) A jak wstawić film z youtube? ;_; <tera wszystko nowe więc nie ogarniam xD> [media ] wielkie dzięki i sorka za pytanie. Juz spadam Najpierw pytasz tutaj, a potem zakładasz idiotyczny temat w tej samej sprawie, chociaż dostałaś już odpowiedź. Edytowano Listopad 3, 2013 przez Kruczek Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 A jak wstawić film z youtube? ;_; <tera wszystko nowe więc nie ogarniam xD>Nie musisz wstawiać żadnego kodu, forum automatycznie przekształca suche linki do obrazka/filmu na link w bbCode. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Czy da się edytować tytuł swojego tematu po jego założeniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Edytuj -> Pełna Edycja -> dalej już znajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Jak przesłać obraz z painta przez pw? Bo tam muszę wpisać adres URL obrazu, a nie wiem skąd go wziąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Musisz wrzucić obrazek na stronę przechowującą obrazy, taką jak imageshack czy imgur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Musisz podać adres strony internetowej na której znajduje się obrazek A obrazek który narysowałaś wrzucasz własnei na jakiś taki hosting typu imageshack, puush albo inne imgury. No i potem dostajesz linka i go wklejasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LovusiaPinkie2001 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Jak skasować tu konto??? Nie jestem mile widziana i nie mam ochoty juz sie tu bawic na tej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Jak skasować tu konto??? Nie jestem mile widziana i nie mam ochoty juz sie tu bawic na tej stronie. Prywatna wiadomość do Administratora. Miłego przepadania w ogniach piekielnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Jak wrzucić obrazek aby wyświetlał się w Spoiler???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Jeśli ma sie spoiler w sygnie, tzn że można mieć większą sygne niż 700x240, nie? To czemu gdy chowam w spoiler to mi pisze, że za duża sygna? (le ja i moje głupie pytania....) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Jak wrzucić obrazek aby wyświetlał się w Spoiler???? użyj tagów [spoiler][/spoiler] Jeśli ma sie spoiler w sygnie, tzn że można mieć większą sygne niż 700x240, nie? To czemu gdy chowam w spoiler to mi pisze, że za duża sygna? (le ja i moje głupie pytania....) No cóż, spoiler nie zmniejsza obrazka xP Taki system Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Jak i gdzie dodawać własne tematy, zabawy, sesje itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Mam pytanie (do kogoś z Inkwizycji / Administracji)W regulaminie znajduje się punkt:"3. Zabronione jest reklamowanie stron konkurencyjnych wobec MLPPolska lub witryn partnerskich poza wyznaczonymi do tego miejscami."Czy dotyczy to blogów, na których będą pojawiać się między innymi rzeczy związane z MLP? Mogę umieścić w sygnie link do niego? Domyślam się że tak, ale wolę się upewnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Wydaje mi się, że możesz, blog to coś zupełnie innego, żadna konkurencja. Ale jeśli chcesz stu procentową odpowiedź, to musisz spytać administracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Czy można zapisać się do fanklubów paru głównych postaci czy tylko do jednej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Czy będą dodawane nowe skórki do forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Czy można zapisać się do fanklubów paru głównych postaci czy tylko do jednej?Niby tak, ale już od bardzo dawna nikt tego nie kontroluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Czy można zapisać się do fanklubów paru głównych postaci czy tylko do jednej? Z jednej strony nie, ale z drugiej strony nikt Ci za to głowy przy piętach nie urwie. Moim zdaniem wpisywanie gdzie się da mija się z celem. Nie chcę wypowiadać się za wszystkich, ale chyba najlepiej wpisać się do jednej z Mane6 + postaci z tła. Ale i tak nic to nie daje. Ot wpis w dziale na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Wut? Wut, wut, wut? Od kiedy bycie fanem jednej postaci automatycznie zabrania bycie fanem drugiej? Bezsensowne. "Lubisz Twilight, więc nie możesz lubić Applejack". "Jesteś z nami albo przeciwko nam". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Czy można zapisać się do fanklubów paru głównych postaci czy tylko do jednej? Można do kilku, już wiele miesięcy temu Tarr zezwolił na to, więc jest to zupełnie legalne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Wut? Wut, wut, wut? Od kiedy bycie fanem jednej postaci automatycznie zabrania bycie fanem drugiej? Bezsensowne. "Lubisz Twilight, więc nie możesz lubić Applejack". "Jesteś z nami albo przeciwko nam". Nic nie zabrania, skoro lubisz wszystkich tak samo to nikogo nie wywyższaj i nie zapisuj się wcale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się