Kamiiru Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Żeby nie było ja tak z ciekawości pytam.(Kto pyta nie błądzi ) Ale i tak dzięki za odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Ja również pytam z ciekawości. Kim jest zagadkowa grupa Heterycy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Są to ludzie, którzy ośmielili się choćby krzywo spojrzeć na Tarretha. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Są to ludzie, którzy ośmielili się choćby krzywo spojrzeć na Tarretha. I przez to ich konta zostały usunięte? Z jednego błahego powodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 I przez to ich konta zostały usunięte? Z jednego błahego powodu? Imperator surowo karze heretyków A tak naprawdę to są ludzie zbanowani - z różnych powodów. Ogólnie rzecz ujmując: ludzie nieprzestrzegający regulaminu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 I przez to ich konta zostały usunięte? Z jednego błahego powodu? 9 pkt. Albo w innym przypadku 49. Po prostu musimy szanować Pana Słońca, bo wygląda mi to na olanie sprawy. Po za tym też bym nie chciała być Celestią, której nikt nie słucha (Nie mówię, że go nie słuchamy) Ale Herektycy tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Ja mam takie bardziej przyziemne pytanie. Czy mogę dać link do moich prac na forum w sygnaturze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Dopóki nie przekracza dopuszczalnych rozmiarów, możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) I jeszcze jedno , czy jako zwykły user mogę zakładać nowe subfora np w dziale motoryzacja , czy tylko tematy? Edytowano Luty 2, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Tylko administracja może zakładać nowe subfora. Jako user możesz najwyżej przedstawić wniosek dotyczący utworzenia jakiegoś subforum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Nie jestem zbyt zaradna i poszukiwanie odpowiedzi na własną rękę zakończyło się fiaskiem także skorzystam z waszej pomocy. Jak to jest z tymi listami fanów kuców i miejsc? Chcąc zapisać się na listę fanów Rarity dostrzegłam dopisek "Pamiętajcie, że możecie się zapisać tylko do jednego kucyka." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Teoretycznie zapisujemy się tylko do tego swojego naj naj kucyka. Teoretycznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Dawno nieprzestrzegane. Nie spotyka za to żadna kara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Całe szczęście bo mam na oko z 6 ulubionych kucyków i nie potrafiłabym wybrać..w każdym razie dziękuję za odpowiedź ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Jak mogę dodać jakieś zdjęcie/grafikę do mojego opisu ,,O mnie"? I jak mogę przestać śledzić dany post? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 , grafikę możesz wrzucić poprzez kod [img]Adres do obrazka[/img] Natomiast postów jako tako przestać obserwować się nie da, natomiast możesz przestać obserwować tematy i działy. Wystarczy na górze tematu lub działu (gdzieś pod reklamą/ogłoszeniami) kliknąć na "Przestań obserwować[...]" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź i pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Dawno nieprzestrzegane. Nie spotyka za to żadna kara. Naprawdę tak można? Ale wspaniale! A ja rok się męczę w jednym temacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Naprawdę tak można? Ale wspaniale! A ja rok się męczę w jednym temacie... Kurcze, wypadałoby akurat reaktywować tą idee... Nie będziesz zrozpaczony Spidi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Nie zdążyłem jeszcze się zapisać do nikogo więcej... więc... nein... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Jak się wkleja coś w spoiler ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 [spoiler] Coś [/spoiler] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wielkie dzięki ^^ A ja głupia takiej prostej rzeczy nie wiedziałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 WIELE OSÓB MA TUTAJ TAKIE OBRAZKI / GIFY PRZY ODPOWIEDZI JAK USTAWIĆ SOBIE COŚ TAKIEGO ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Masz na myśli sygnaturkę? Tutaj w opcjach masz http://puu.sh/9HXtf.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się