Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Emily uśmiechnęła się do niego ciepło i wróciła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) ((Nie kumam o co Ci chodzi, Serku )) Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 ((Zedytowałam post by Agnes odpowiedziała. No bo oniwierdzą, że przez walkę nie ma okna, a to furia Agnes przecie była )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 ((No to teraz rozumiem. To była wściekłość Agnes na książkę )) - Cały czas mnie zaskakujesz~ - odpowiedział wesoło chłopak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) ((Add wyrzucił Makra przez okno )) Add poszedł do pokoju w którym wcześniej mieszkał Mark i po użyciu jakiegoś czaru ściana w pewnym stopniu zaczęła wracać do normy. Potem poszedł do siebie, wyciągnął z walizki jakieś ubrania i opaskę na oko (taką białą, zwykłą) - Wiedziałem że kiedyś się przyda. - mruknął Potem położył się na łóżku. ((jego strój na teraz +opaska, na koszulce ma napisane Ram it down , ten łańcuch to ogon.)) Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (Nie, to była poranna furia bo ją obudzili...) - Nom. Możliwe, to cała ja, tak to jest gdy się mnie dobrze nie zna. - mówiła tuląc okno, ale była japa więc wypadła potknęła się i szybko cofnęła by nie skończyć na ziemi jak Add który spadł z drzewa. Zdjęła kaptur , bo tak. - to...co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Może by po wkurzać trochę pozostałych? - zaproponował po chwili namysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Emily wskoczyła na łóżko i zaczęła się śmiać sama do siebie. - Ciekawy był ten dzień... Ale przecież jest już późno... I trzeba iść spać. - mruknęła pod nosem i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Add westchnął, - Jestem wykończony... - powiedział do siebie i wkrótce zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Cass, ogar i pisz jakieś poważniejsze posty .-. )) Yuki zmeczona wrocila do swojego pokoju. Zerknęła na naprawiającą się jakimś cudem ścianę a potem na dziurę w oknie i westchnęła. Na palcach poszła do łóżka żeby nie obudzić Emily i zasnela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Reani skupiająca się w kącie zauważyła wchodzącą do pokoju Yuki. Cicho podeszła do jej łóżka, żeby jej nie obudzić, po czym gwałtownie zrzuciła z łóżka - No cześć, chyba się jeszcze nie znamy - powiedziała gdy Yuki otworzyła oczy - Reani jestem. I się ciekawie... mogłabyś mi zanim zaczniesz wyjaśnić co tu się stało? - zapytała pogodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) -Nooo... Tacy trzej chłopacy zaczęli się bić no i różne rzeczy się porobiły...-wyjąkała Yuki po czym ponownie weszła na łóżko. Nie miała ochoty prawić jej kazania. TIME UP! Yuki obudziła się. Było jej zimno, bo przez dziurę w oknie wlatywało zimne powietrze. Dziewczyna spojrzała na zegar. -Wstawać dziewczyny, bo znowu spóźnimy się na posiłek.-powiedziała i poszła do łazienki się umyć. Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Add obudził się, wszystko go bolało, westchnął, wziął ubrania i poszedł się wykąpać. Po kąpieli przebrał się i wymienił opatrunek wokół oka na opaskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Ale ja chcę wstawać.... Chcę spać... Jeszcze chwilę... - mruknęła Emily przywracając się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Yuki wyszła z łazienki i zobaczyła, że Emily jeszcze śpi. Wzięła jakąś książkę z półki i rzuciła w nią. hmmm... déjà vu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Emily zeskoczyła z łóżka na równe nogi i rzuciła w Yuki poduszką. - Już nie śpię, nie śpię! - zawołała i poszła do łazienki się myć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Yuki wyciągnęła z włosów kilka piórek. -Badziewne mają tu te poduszki. Pierze się z nich sypie jak nie wiem co...-mruknęła niezadowolna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Emily po chwili wyszła z łazienki. - Echhh... Yuki? Wszystko dobrze? Nie jesteś smutna, ani nic? W końcu... Mark... Zginął. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Yuki była nauczona nie pokazywać za bardzo swoich uczuć i odparła spokojnie: -Jest mi smutno... Ale dam radę-powiedziała chociaż tak naprawdę chciało jej się rozpłakać. -Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - No dobrze... Chodźmy. - powiedziała i wyszła z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Add wyszedł z pokoju. Musiał potem przeszukać rzeczy Marka, wiedział że demon jego pokroju miał jakiś awaryjny plan na wypadek śmierci, lub chociaż coś co mogło by się przydać jeśli uciekł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Agnes obudziły rozmowy reszty osób w pokoju przez co wstała i rzuciła książką w okno. - Czy tylko ja mam Deja Vu ? - zapytała po czym poszła się umyć i przebrać . ((moje posty są poważne .-. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Oz'a obudził odgłos zamykanych drzwi. - Ciekawe, czy Add wciąż pamięta, że ma współlokatora... - mruknął pod nosem, po czym wszedł do łazienki umyć się i przebrać, po czym wyszedł z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Zaraki wstał i ubrał garnitur. Schylił się i wyciągnął laskę z pod łużka. Wyszedł z pokoju utykając. Po drodze zobaczył Adda. - Witaj. - powiedział z uśmiechem. - Czego szukasz?- zapytał z zainteresowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Idę do jadalni. - powiedział do Zarakiego. - Problemy z nogą? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts