Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Sry)) Reani odsłoniła Zarakiemu kostkę i zaczęła jej się uważnie przyglądać, próbując określić stopień skręcenia - Nie powinno zaboleć - rzekła i delikatnie przyłożyła i przycisnęła do kostki ziele, po czym zaczęła powtarzać powoli i w kółko - Gerich faelas nîn, mellon nîn... Gerich faelas nîn, mellon nîn... Gerich faelas nîn, mellon nîn... - po około 5 minutach nieustannego powtarzania przestała i zabrała ziele. Ból zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Zaraki podniósł brwi. - Dziękuję.- powiedział z uśmiechem. - Nie boisz się mnie? - zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Raczej nie mam powodów. A nawet gdyby... elfy nie znają strachu - odparła wesoło elfka. Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nawet tego żem szalony. - powiedział wstając i patrząc na nią z góry jak lord żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Tak Hehesz myśli... Te wszystkie rasy są takie op mają jakieś moce, zbroje, nie mają strachu, a kotołaki takie gunwienko xd )) Yuki dotarła na stołówkę i usiadła obok Emily i Add'a. -Hej-mruknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Ignor lvl - uczestnicy sesji )) Po dłuższym czasie Oz ruszył w kierunku jadalni. Nie był zbytnio głodny i zastanawiał się, czu nie wrócić do pokoju. Późnie oparł się o ścinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Moja postać oślepła na jedno oko przez używanie swojej pełni mocy .-. )) - Hej. - przywitał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((A moja postać to idiotka i pół kot . -. OP! )) Agnes wybiegła ze stołówki i zamknęła się w pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Reani zaśmiała się - Każdy na swój sposób jest szalony - rzekła i spojrzała na Agnes, która weszła do pokoju. ((#kotołakitakiesuabe)) Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Oz spojrzał na Agnes wybiegającą z jadalni - Co jej się stało? - pomyślał i pobiegł za nią. - Agnes, co się stało? - spytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Emily nagle spoważniała i zakryła twarz dłońmi. Wyglądała trochę jakby było jej smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Emliy, coś się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Dziewczyna nagle się zaśmiała. - Nie... Wszystko w porządku. Po prostu coś sobie przypomniałam. - powiedziała i znów zaczęła się uśmiechać. Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Masz wahania nastroju? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) - Nie.... Po prostu ogarnęły mnie smutne myśli. Nic więcej. - powiedziała i zaczęła się huśtać na krześle. Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Hm. Myślałem że jesteś wieczną optymistką. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie interesuj się , bo kociej mordy dostaniesz... - odpowiedziała siadając na łóżku (z dedykacją dla malinki ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Prawie zawsze jestem wesoła. Jeśli raz na jakiś czas przyjedzie mi mieć zły humor chyba nic nie stanie, nie? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie pytaj się mnie, ja zawsze mam zły humor. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Nie trzeba było )) - Ałć... to zabolało... - odpowiedział zszokowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) - Ej! Ja jestem kotołakiem i nie narzekam, nie wiedziałam , że kocia morda jest aż taka obraźliwa, ale dobra tam. Możesz wejść. ((oh nie bądź taka skromna ) Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie rozumiem tego za bardzo... I czasem się zastanawiam jak to jest zawsze mieć zły humor... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie mówiłem, że to mnie obraziło, tylko, że zabolało. Martwiłem się, bo nagle wybiegłaś z jadalni... - mówił wchodząc do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Dla mnie normalnie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - No ale... To bez sensu... Tak się nie da żyć... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts