Gość Sayonara Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Ja osobiście poza MLP nie oglądam żadnych seriali ani filmów, ewentualnie ''Lekcje Architektury'', ale nie jestem pewien, czy to się zalicza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Śmierć na 1000 sposobów 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 anime na przyklad pandora hearts black butler czy watamote Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Z takich bardziej zaliczających się do bajek to: -Slugterra -Wodogrzmoty małe A z takich normalnych to -Ranczo (zaczynam 8 sezon) -Arrow (zaczynam) To na razie tyle Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Chyba miałam coś z głową, że nie wspomniałam o Mentaliście wcześniej. x.x Uwielbiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Obecnie czy mogę dopisać już zakończone serie? Załóżmy, że mogę. Dr House Czysta Krew Pamiętniki Wampirów The Originals Nie z tego Świata (do 5 sezonu ._.') Doktor Who Sherlock BBC Wikingowie Grimm Jeździec bez głowy W planach mam Torchwood i może The Walking Dead ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 (edytowany) nie chodzi mi o animowane seriale Whatever! Futurama (obejrzałam całą i wszystkie 4 filmy, oglądam drugi raz). Family Guy (czekam na nowy sezon, chociaż chyba czas najwyższy sprawdzić, czy już nie wyszedł). Star Trek (seriale, filmy, komisy, gry... Generalnie Star Trek hardo ). Poza tym oglądałam Dextera (ale jeszcze nie obejrzałam ostatniego sezonu) i Kości (ale gdzieś tam się zatrzymałam i nie mam teraz motywacji, żeby nadrobić). No i obejrzałam całego House'a. Edytowano Październik 7, 2014 przez Spring Apricot 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Top Gear Legendy PRL Katastrofa w przestworzach Seriale dokumentalne o wynalazkach III Rzeszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Przez swoje zamiłowanie do postaci Whooves'a ostatnio zaczęłam oglądać Doktora Who. I tu pojawia się moje pytanie. Ma ktoś link do drugiego sezonu bez limitu i bez rejestracji? Z lektorem bądź napisami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Przez swoje zamiłowanie do postaci Whooves'a ostatnio zaczęłam oglądać Doktora Who. I tu pojawia się moje pytanie. Ma ktoś link do drugiego sezonu bez limitu i bez rejestracji? Z lektorem bądź napisami. Na zalukaj.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Na zalukaj.pl Na zalukaj.pl drugi sezon nie działa, a te odcinki co działają mają spóźniające się napisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Na zalukaj.pl drugi sezon nie działa, a te odcinki co działają mają spóźniające się napisy. Pozostaje mi polecić tylko ekino.pl. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 -Defiance -The Strain -Czerwony Karzeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Hm... co by tu napisać? -> Katastrofa w przestworzach -> Ranczo -> Tabaluga (tak, oglądam nadal, a co! ) -> Gra o Tron -> te wszystkie "Apokalipsy..." na NatGeo Spoiler A dla beki "Jej Wysokość Zosię" Edytowano Czerwiec 18, 2017 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Skończyłam drugi i chwilowo ostatni sezon Orphan Black i o ile wcześniej nie byłam pewna czy będę fanką, to teraz czekam niecierpliwie na trzeci sezon z przegrzanym mózgiem. Jak na razie druga najlepsza seria telewizyjna jaką w życiu widziałam, tajemnicza, ciekawa, kontrowersyja i trzymająca w napięciu historia. Właściwie nie było chyba odcinka, przy którym nie czułam się skrajnie przejęta losami głównych bohaterek. Polecam bardzo gorąco! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan_PL Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 (edytowany) Wlatcy Moch z anime: Sailor Mooon (1 anime jakie widziałem), Shakugan no Shana (2 anime jakie widziałem), Jormungand, Maken-Ki!, Hagure Yuusha no Estetica. Edytowano Październik 20, 2014 przez Xan_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 -TWD -Doctor Who -Supernatural 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 - Adventure Time - Game of Thrones - The Walking Dead Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 - Znaki szczególne (1976) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 -Supernatural ♥ -Gravity Falls ♥ -Danny Phantom ♥ Bo nie ma to jak w kółko oglądać jedne i te same odcinki. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 (edytowany) Nie napiszę zbyt dużo, ale po numeruje, żeby nikt się nie zgubił : 1.Sailor Moon Crystal(odświeżona jakościowo + bardziej przypomina oryginalną mange) 2.Gra o Tron (niestety sezon V w przyszłym roku :( ) Edytowano Listopad 3, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Od jakiegoś czasu oglądam też Amerykańskiego Tatę, trochę podobne do Family Guy, ale wydaje mi się dużo lepsze i monetami też przypomina Przerysowanych. W serialu jest ojciec i syn, matka i córka, oraz kosmita i złota rybka z mózgiem Niemca. Tak sobie myślę: sześć postaci, dwóch mężczyzn(jeśli można tak nazwać synalka), dwie kobiety i dwóch robiących za pupile, co daje podobny schemat do mlp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Danny Phantom of kors! Oraz gravity Falls. Ostatnio obejrzałam też wszystkie odcinki amerykańskiego smoka. Całkiem fajna bajka. : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 South Park Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 (edytowany) Z miłą chęcią oglądam House'a MD. Uwielbiam Top Gear! (Tylko Angielski, nie mam pojęcia, jakim cudem Amerykański odpowiednik trafił do telewizji, brak humoru, zero smaczków. Fuj.) Lubię na CN obejrzeć Adventure Time i Niesamowity Świat Gumball'a. Wróżkami Chrzestnymi nie pogardzę, teksty z tej bajki mnie rozwalają Czasem jak się trafi, to Tabu Na National Geographic HD, jak siądę to do końca! Aaa I jak odbija głupawka, Mr Pickles [Adult Swim] jest idealną kuracją Edytowano Listopad 4, 2014 przez Pisklakozaur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się