Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Cóż, u koleżanki Cherry zostaje jedna osoba, u mnie reszta, a u pana kucyka nikt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Lenka po jakimś czasie postanowiła się odezwać - Przygarnie ktoś zagubioną blondynkę...? - spytała ze łzami w oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Imię: Megi Wiek:14 Rasa:pegaz Wygląd: Uroczy Znaczek: kokarda Charakter:Miła czasem złośliwa, szczera, ciekawska. Narodowość: Equestria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Ok kp przyjęte)) - Ok. To chodźmy czy coś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Chodź z nami.- powiedział Dante z uśmiechem do Lenki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie płacz - powiedziała cicho. Nieco zdziwiła ją uczuciowość Lenki, ale postanowiła, że nie będzie tego krytykować - U mnie znajdą się jeszcze dwa łóżka, kiedyś żyła tam cała moja rodzina, ale porozchodzili się po świecie, wiecie jak to jest - powiedziała już głośniej - a lubicie może wiśnie w czekoladzie? Albo samą czekoladę? Albo same wiśnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) Spojrzałem na Lenke - Ja mogę cię przenocować. - Uśmiechnąłem się i wytarłem jej łezki piórkami - No już, nie płacz (Dajcie mi przynajmniej jednego człowieka...) Edytowano Listopad 14, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 I like this.-powiedział rozglądając się za wiśniami w czekoladzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - To ja może przenocuję u ciebie Cherry. Oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Megi przechadzała się właśnie po okolicy kiedy nagle ujrzała kilka kucyków rozmawiających z dziwnymi dwunożnymi istotami. Chociaż była ciekawa kim są te istoty to jednak kierował nią strach i bała się podejść bliżej. Po dłuższym namyśle zaciekawiona klacz postanowiła zagadać do kucy znajdującej się nieopodal i dowiedzieć się kim są te dziwne nieznane jej istoty. -Cześć wam. Kto... emmm... a raczej CO to jest?- zapytała z przestraszoną miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - To są kosmici posiadający jakąś dziwną magię. Są niegroźni. I nie zrobią ci krzywdy. A ja nazywam się Deft. - Uśmiechnąłem się ciepło i przedstawiłem jej reszte ferajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Witam was. Bardzo się bałam, ponieważ pierwszy raz widzę tak niezwykłe istoty. Jednak gdy mi uświadomiłeś, że są niegroźne nie mam co się bać.- powiedziała Megi z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Na wisienki będziecie musieli poczekać, aż do mnie dojdziemy - powiedziała Cherry, sugerując tym samym dla Melody, że nie ma nic przeciwko kolejnym gościom - cześć, yyy... jak masz na imię? Bo ja Cherry - zwróciła się do nowoprzybyłej klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Cześć. Mam na imię Megi, bardzo miło mi cię poznać Cherry. - odpowiedziała klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - cześć koleżanko. Mam na imię CoffeTeam. Co do wiśni. Niestety ich nie mam, ale mam dość puszystych króliczków dla każdego. Oczywiście nie będziecie ich jeść! Bo ja nie wiem co wy jecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Coffe ludze jedzą różne rzeczy np. hamburgery albo sałatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Ale nie jemy siana. I trawy. - powiedział. - Dobrze to prowadź Cherry. - powiedział do klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Nie lubię jeść królików. Wolę owoce.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Tak, chodźmy, już Celestia opuszcza słońce Wybacz, Megi, że tak szybko się rozstajemy. Do zobaczenia! - krzyknęła radośnie do pozostałych, wstając z trawy i kierując się w stronę miasteczka. Obróciła się jeszcze na chwilę - ale może powinniśmy jeszcze uzgodnić, gdzie i kiedy się znowu spotkamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Może w centrum miasteczka? - zaproponował Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - No to spotykamy się w centrum miasteczka, tak? - powiedziała Megi z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Tak. Spotykamy się w centrum. To dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Kiedy jeśli wolno spytać? Może o dziesiątej?-spytała Claude. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - 11... jestem śpiochem. - powiedział. - 11 będzie lepsza jak dla mnie. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - 11.00 mi pasuje :3 chociaż zwykle wstaje rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts